Opinie na temat kameleon.pro są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Wielu klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość materiałów i produktów. Klienci doceniają otrzymywanie zamówień zgodnych z opisem i oczekiwaniami. Klienci chwalą profesjonalną i pomocną obsługę oraz dobry kontakt. Klienci pozytywnie oceniają jakość i czytelność wzorników oraz próbek materiałów.
Opinie nt. sklepu kameleon.pro
Dobrze by było gdyby móc porobić faktyczne zdjęcia materiałów wtedy wiadomy byłby rzeczywisty kolor. Bo to co na stronie nijak się niestety ma do faktycznego koloru, ale sam materiał i dostawa jak najbardziej super.
Wspaniała sklep, uwielbiam! Kupuję głównie materiały na scenografię w dużej ilości.
Super, na czas i zgodnie z zamówieniam. Polecam!!!!
i do następnego razu.
Szybka wysyłka, świetna cena , dobra jakość. Polecam
prosimy o fakture VAT związaną z zamówieniem o numerze RSFDADLKX
dla TerazTaras
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szybka dostawa
polecam
szybka realizacja zamówienia, kontakt z klientem w przypadku niejasności, bardzo dobrze zapakowana przesyłka, materiały zgodnie z oczekiwaniami
brakuje mi białych nóżek w ofercie. dlaczego je wycofujecie?
Profesjonalny wzornik, duże próbki materiałów, każda próbka czytelnie opisana. Do wzornika dołączona karta ze specyfikacją materiału. Szybka dostawa.
Dziękuję za szybką konsultację dotyczącą produktu, oraz bardzo sprawne przesłanie próbek tkanin.
Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm.
Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt.
Super tkaniny- wszystkie trzy! I szybka dostawa.
Zamówienie zgodne, szybka obsługa i dostawa
polecam
wszystko zgodnie z zamówieniem
Polecam. Piękne tkaniny !
Tkanina zakupiona ponownie, tym razem w innym kolorze. Doskonała jakość, piękne, soczyste kolory.
Materiały bardzo dobrej jakości, szybka dostawa. Polecam
Towar dotarł bardzo szybko, jakość bardzo dov=bra.
Realizacja mniejszych dedykowanych zleceń
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.