Opinie łącznie (1649) Opinie (709) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 wrz 2019

hdwr.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i ekspresową wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, miła i kompetentna. Klienci są zadowoleni z jakości produktów, często podkreślając ich trwałość i solidność. Produkty są zgodne z opisem, co buduje zaufanie klientów. Użytkownicy doceniają prostotę obsługi i łatwość korzystania z zamawianych produktów. Klienci zwracają uwagę na dobre zabezpieczenie przesyłek i ich nienaruszony stan po dostawie.

OpinieHDWR

Zakupiłam sejf z kodem Pin i kluczykiem. Zamówienie przyszło na drugi dzień, dobrze zapakowane. Jestem mega zadowolona. Duży, pojemny na pieniądze i dokumenty. Zachęcam wszystkich do kupna w firmie HDWR. Kosztowało mnie tylko 369,00 zł. a sejf porządny. Myślę o zakupie dla syna jako prezent.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę i tak pozytywny komentarz! Bardzo się cieszymy, że zarówno poziom naszej obsługi, jak i produkt spełnił Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Waga została wysłana natychmiast. Została bardzo dobrze zapakowana. Przyszła w stanie nienaruszonym. Jest całkowicie zgodna z opisem. Waży precyzyjnie (do 0,1g), jest intuicyjna w obsłudze. W zestawie były baterie, więc mogłam z niej skorzystać od razu. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Tadeusz

Trochę długo trawało dostarcznie, ale w pełni zyskało moją akceptację jeżeli chodzi o jakość jak i użyteczność. Z całą powagą POLECAM!!!

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną ocenę, mimo dłuższego czasu oczekiwania na produkt. Staramy się realizować każde zamówienie jak najszybciej, niestety czasem zdarzają się opóźnienia w dostawie wynikające z przyczyn od nas niezależnych. Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i zapraszmay ponownie!
Waga dobra , trwała . Experymentowałem z rzeczami których waga jest określona przez producenta i wychodzi na to że pomiar mieści się w zadeklarowanych przez producenta widełkach . Jedyne co widzę jako minus to umiejscowienie podparcia platformy które jest tylko wzdłuż (kijka/ podwyższenia ) na którym zamocowany jest panel . Ale moim zdaniem jest to kwestja gustu i nie będzie to wpływało na odczyt wagi

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że produkt spełnia oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Szybka realizacja mojego zamówienia jestem bardzo zadowolony .Polecę waszą firmę moim znajomym. Dziękuję pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną ocenę! Cieszymy się, że poziom naszej obsługi, spełnił Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Rewelacja

Bezproblemowa obsługa, informacja o każdym etapie realizacji zamówienia, szybka dostawa.
Szybko i sprawnie :) Zapomniałem wbić rabat za poprzednie zakupy, ale przy następnych na pewno nie zapomnę :)

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że poziom naszej obsługi, spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Szybka wysyłka i doskonała komunikacja z obsługą i serwisem

Wysyłka zamówionego urządzenia zrealizowana jeszcze tego samego dnia. Obsługa biura, a także serwisu, bardzo pomocna przy rozwiązaniu problemów z konfiguracją skanera. Doskonały przykład, jak powinna wyglądać profesjonalna firma:)

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło, że poziom naszej obsługi spełnił Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Sprzęt bardzo OK

Skaner na krótki okres użytkowania bardzo dobry. Uwaga, przy składania zamówienia i płatności kartą wyglądało jakby płatność przeszła (dostałem potwierdzenie zamówienia), natomiast kolejnego dnia okazało się że nie i trzeba było zrobić zwykły przelew.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę! Zapraszamy ponownie!
Świetnie zorganizowana firma. Dziś zamawiasz, jutro kurier budzi Cię z rana. Super!

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za tak poztywną ocenę! Bardzo nam miło i cieszymy się, że poziom naszej obsługi, spełnił Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Tak. Bardzo miła obsługa. Wszystko sprawnie. Jakość produktu też ok.
Towar zgodny z opisem . Dziękuję wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Dziękujemy za ocenę! Cieszymy się, że zarówno poziom naszej obsługi, jak i produkt spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bardzo dobry kontakt i doradztwo. Szybka realizacja zamówienia.
POLECAM, SOLIDNIE WYKONANA , TROCHĘ MAŁA, MOGLAM ZAMÓWIĆ WIĘKSZĄ. ESTETYCZNIE I ŁADNIE WYGLĄDA. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Szybko dostarczona waga, dobrze zabezpieczona 💪
Drukarka działa, ale nie umiem ustawić noża. Ogólnie ok
Szybka dostawa, produkt działa i ładnie się prezentuje
Wszystko sprawnie zadziałało, od zakupu po dostawę.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem, swietnie sprawdza.

Odpowiedź ze sklepu HDWR

Produkt bardzo dobry i szybka wysyłka

• +48456456001
  • hdwr.pl
  • biuro@hdwr.pl
  • Środa Wielkopolska, POL

HDWR

Jesteśmy firmą, która działa na polskim rynku od 2009 roku. W naszej ofercie posiadamy czytniki kodów kreskowych sprawdzające się w każdych warunkach. Ponadto oferujemy też czytniki kodów wielowymiaro...