Opinie na temat Promienie Słońca są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, ich świeżość oraz zgodność z opisem. Doceniają szybkie i terminowe dostawy, estetyczne, bezpieczne oraz funkcjonalne opakowania, a także przystępne ceny i liczne promocje. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, miła i sprawna. Na duży plus uznaje się również szeroki wybór asortymentu oraz różnorodność produktów. Klienci pozytywnie odbierają gratisy i drobne niespodzianki dołączane do zamówień.
Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące pojedynczych wadliwych partii produktów. Niektóre osoby sugerują wprowadzenie ulepszeń w opakowaniach oraz oczekują jeszcze większych rabatów. Zdarzają się także pojedyncze krytyczne komentarze związane z procesem reklamacji, a część klientów chciałaby, aby gratisy pojawiały się częściej.
Opinie nt. sklepu promienieslonca.pl
Chętnie odpowiem, ponieważ jestem zawiedziona ostatnimi przesyłkami. W obecnej dostawie mam uwagę co do jakości orzechów brazylijskich, a poprzednio otrzymałam "zjejczałe" orzechy laskowe, które wyrzuciłam bo poprostu były niejadalne. Oprócz tych uwag z przykrością muszę stwierdzić, że bakalie kandyzowane są nasycone aromatami i konserwantami i powodują u mnie alergię: czerwone plamy na twarzy i rękach. Sprawdziłam to po raz kolejny. Z ostatniej dostawy szkodzi mi mango i imbir. Rodzinka to zje, ale mam świadomość, że niestety jest to "trucizna". Nie chciało mi się pisać reklamacji i odsyłać Wam zakupionych artykułów, ale już więcej nie zrobię u Was zakupów.
Odpowiedź ze sklepu Promienie Słońca
Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią – bardzo nam przykro, że ostatnie zamówienia nie spełniły Państwa oczekiwań. Zawsze zależy nam, aby oferowane przez nas produkty były świeże, wysokiej jakości i bezpieczne dla zdrowia.
Opisane przez Państwa sytuacje traktujemy bardzo poważnie. Przekazaliśmy już zgłoszenie do naszego działu jakości, aby dokładnie sprawdzić wskazane partie produktów. Będziemy również wdzięczni za bezpośredni kontakt – chcielibyśmy wyjaśnić tę sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.
Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za zgłoszenie – każda opinia pomaga nam się doskonalić.
Słonecznie pozdrawiamy
Tym razem zdecydowałam się na nerkowce, migdały i orzechy włoskie, wszystko bardzo nam smakuje.
Zamówiłam również pierwsze raz matche i byłoby dla mnie ogromnym ułatwieniem jeśli na odwrocie byłaby instrukcja jak ją parzyć.
Jestem bardzo zadowolona, kupując w tym sklepie. Produkty są świeże, do jakości też nie mam zastrzeżeń. Orzechy, pistacje , które kupuję już kilkakrotnie bardzo smakują całej rodzinie. Obsługa bardzo miła, towar dostarczony szybko. Bardzo polecam
rewelacja
Polecam zakupy w firmie 'Promienie słońca" bakalie pyszne, orzechy nerkowca rewelacyjne, przy orzechach laskowych w czekoladzie trafiły się może dwa twardsze kawałki, ale to zbita czekolada. Bakalie naprawdę świetne
Wysoka jakość produktów, szeroka gama produktów do tego bardzo smaczne. Szybka realizacja zamówień. Ładne opakowania prezentowe.
Produkty na każdą okazję na co dzień do kuchni, przekąski na wypadek nieoczekiwanych gości i świetne prezenty.
Szczerze to mój ulubiony sklep.
Generalnie jestem zadowolona, ALE...
Generalnie jestem zadowolona. Natomiast jedynie rodzynki w czekoladzie pozostawiają sporo do życzenia - mają dziwny zapach, jakby były niepoprawnie przechowywane. Zapach staroci i wilgoci. Niestety nie da się ich jeść.
Dobra firma
Odpowiada mi jakość Waszych produktów i szybkość przesyłki. Wszystko ładnie opakowane i świeże. Możliwość realizacji większych zamówień bez opłaty za transport też mi się podoba. Jesteście firmą, którą można polecić w ciemno. Pozdrawiam.
Super 👍!!!
Zakupy w "Promienie Słońca" to prawdziwa przyjemność za każdym razem. Świetne produkty, szbybka realizacja, żadnych problemów. Z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep, w którym również nadal będę dokonywać zakupów.
Wystawiam mierną ocenę dla sklepu, ponieważ zakupiłem 6 paczek produktu a dostałem 4. Napisałem reklamację w tej sprawie do sklepu, dostałem odpowiedz, że oni spakowali wszystko we właściwy sposób. Dostałem jakiś nędzny filmik pocięty na fragmenty, na którym niby miało być widać jak jest pakowana moja paczka niestety nic z tego wywnioskować nie można.
Paczka była zapakowana we właściwy sposób i nie mozna mieć pretensji do kurierów. Błąd ewidentnie po stronie pakowania w sklepie.
Nie kupie już nigdy nic więcej od nich. Mam nadzieję, że was tak nie oszukają...
Migdały wyśmienite, orzechy nerkowca bardzo dobre, orzechy brazylijskie po raz kolejny zjełczałe. Za to polecam wszystkim przyprawy - bardzo dobra jakość i przystępne ceny. Generalnie jestem zadowolony i dalej będę kontynuował zakupy. Wszystkim gorąco polecam.
Bardzo szybka dostawa, następnego dnia po złożeniu zamówienia. Produkt, który zamówiłam, czyli krem cytrynowy włoski -- no pycha po prostu. Tak więc polecam zarówno sklep, jak i krem cytrynowy
Orzechy i słoiczki ze smakołykami.
Moje kolejne zakupy w sklepie. Na pewno nie ostatnie. Towar bardzo dobry jakościowo. Zabezpieczony przed uszkodzeniem w transporcie. Obsługa klienta na wysokim poziomie . Polecam sprzedawcę.
Pysznie i z dbałością o każdy detal!
Kupiłam żelki owocowe z krótką datą i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Były pyszne i naprawdę świetnej jakości. Do tego pięknie zapakowane - widać, że marka dba o każdy detal. Na pewno wrócę po więcej! 😊
Produkty bardzo dobrej jakości.
Przesyłka zawsze jest dobrze zabezpieczona. Orzeszki, pestki, płatki bardzo dobrej jakości. Te produkty kupuję już tylko u Was :)
Najbardziej podobało mi się szybkość dostawy oraz różnorodność produktów, dzięki temu w pracy mogę jeść smaczne i zdrowe przekąski
Orzechy najwyższej jakości
Orzechy przeze mnie zamówione najwyższej jakości, plus szybka realizacja zamówienia. W przeszłości przetestuję inne zdrowe przekąski. Polecam.
Terminowo, jest w porządku! Zostanę u Was - nie będę zmawiał przez Allegro, pod warunkiem licznych promocji bezpośrednich.
Świetne produkty w przystępnych cenach. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
Przesyłka dotarła bez uszkodzenia.Produkty bardzo dobre,świeże , w funkcjonalnych torebkach .Polecam
Pysznie i szybko
Bardzo szybka realizacja zamówienia i oczywiście przepyszne orzechy, o wiśniach w czekoladzie nie wspomnę. Zawsze kupowałam przez Allegro, ale na stronie sklepu zakupy są przyjemniejsze. Jest dostęp do wszystkich produktów. Zostaję tutaj :)
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.