Klienci bardzo często chwalą wyśmienitą jakość mięsa oraz świeżość oferowanych produktów, co stanowi jeden z głównych powodów powrotu do sklepu. Produkty spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób, a solidne, bezpieczne i chłodzące opakowania zapewniają ich świeżość podczas transportu. Dostawa realizowana jest ekspresowo i zgodnie z ustalonym terminem, co wzbudza dużą satysfakcję. Klienci doceniają również profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi sklepu, a także sprawną komunikację i indywidualne podejście. Dla części klientów cena produktów jest wysoka, choć najczęściej uzasadniona wysoką jakością mięsa.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesteki.pl
Jestem zadowolony
21 steków, 3kg, okolice 150g na sztukę. Są mniejsze i większe. Ten T-bone strasznie biedny na przykład, co widać na zdjęciach - mięsa na nim raczej nawet nie 100g. Tak czy siak steki ładne.
Są rostbefy i antrykoty, w paczce nie było żadnego steka z polędwicy (akurat nie narzekam, bo polędwice zamówiłem osobno - natomiast warto mieć to pod uwagą, nie wiem jak dobierane jest mięso w paczkach, ale w opisie widnieje jasno, że w paczce ma być antrykot, rostbef i polędwica).
Nie wiem jak smakowo i jakościowo bo jeszcze nie jadłem z tej paczki steka, natomiast wygląd super jak na cenę, ilościowo też ekstra - steki dobrze się zachowują pod palcami, raczej z tych które byśmy chcieli brać testując je w sklepie.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Dzień dobry, dziękujemy za opinię.
Chcielibyśmy uprzejmie poinformować, że zakupiony zestaw outletowy składa się z pełnowartościowych, lecz niewymiarowych końcówek. Z tego względu steki nie trzymają standardowej gramatury, jednak zachowują najwyższą jakość kulinarną, co pozwala nam oferować je o minimum 50% taniej. Mamy nadzieję, że mimo nieregularnych kształtów, smak mięsa w pełni spełnił Pana/Pani oczekiwania!
Brak indywidualnego podejścia do klienta
Dziś tylko 4 gwiazdki, z powodu limitu minimalnej wartości zamówienia 149 zł. Rozumiem że wkłady chłodzące i worki termiczne, w które to jest pakowane kosztują i musi być jakaś minimalna kwota aby była stopa zwrotu, ale jestem osobą która odbiera osobiście i zwraca wkłady i worki termiczne przy odbiorze kolejnego zamówienia. Szkoda że nie ma indywidualnego podejścia. Mięso jak zawsze wyśmienite.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
bardzo dziękujemy za opinię i niezmienne docenianie jakości naszego mięsa! Ogromnie doceniamy również Pana proekologiczne podejście i zwrot materiałów chłodzących przy odbiorach osobistych.
Minimalna kwota zamówienia (149 zł) wynika jednak nie tylko z kosztów pakowania, ale z całej logistyki i procesu kompletacji w naszym zakładzie. Obecnie nasz system jest ustandaryzowany dla wszystkich transakcji i nie daje nam technicznej możliwości wprowadzania wyjątków od tej kwoty ze względu na wybraną formę dostawy.
Mamy nadzieję, że wyśmienite steki zrekompensują tę niedogodność i wciąż będziemy mogli gościć na Pana stole!
Wszystko świeże, doskonale opakowane, dziękuję :). A co możecie zrobić lepiej? hmmmm.......
Czy jednorazowo, wyjątkowo mogłabym kupić żołądek wołowy lub chociaż kawalek? tego brakuje mi do pelni szczęścia, pozdrawiam :)
Lidka Milewska
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Cieszymy się, że zakupy u nas były udane. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
Pyszne mieso nie strzela na patelni, łój bez ciutki zapachu krowy. Steki sezonowane to cos nowego dla mnie aczkolwiek jestem milo zaskoczony. Podroby okej i zapakowane jak trzeba nic ująć a wiele dodac polecam. Szykuje sie na nastepne zamowieni. Polecam. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Bardzo dziękujemy za świetną opinię i zaufanie! Życzymy smacznego i zapraszamy ponownie!
Idealne kości na rosół – polecam!
Jestem obcokrajowcem i kupiłem w Polsce jedną z najświeższych wołowin, jakie miałem okazję spróbować.
Kupiłem kości na rosół (bone broth) i są naprawdę znakomite.
Wywar wyszedł niesamowicie głęboki i pełen smaku — po prostu rewelacja!
Na pewno kupię ponownie.
Chciałbym też następnym razem spróbować ścięgien wołowych 😊
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Cała przyjemność po naszej stronie! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!
Pod wielkim wrażeniem we wszystkich kwestiach a mianowicie jak zabezpieczone było mięso oraz smak mięsa, dziękuję ❤️ Wam bardzo za Waszą pracę. Jedynie co było zdziwienie zamówienie powinno było być następnego dnia do godziny 7 a było o 11:30 poprzedniego dnia lecz mi to nie stanowiło problemu akurat była w domu.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Zamawiam od dłuższego czasu, ogólnie mięsko fajne, zupełnie inne niż z marketu, porządnie zapakowane, ostatnio niestety mięso mielone miało chrzęści co zazwyczaj się nie zdarzało, mam nadzieję że to to jednorazowa sytuacja
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
To zupełnie coś innego niż jadłam dotychczas. Jadłam najpierw steka, potem poliki, pręgę i kilka rzeczy czeka jeszcze w kolejce. To mięso wywiera odczuwalny wpływ na samopoczucie, syci na długo i wycisza. Słyszałam o żywności funkcjonalnej, ale pierwszy raz poczułam to na sobie. Polecam !
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Doszło w terminie, a opakowanie jeszcze 2 dni po dostawie jest zimne jak z lodówki. Kupuję tu ścięgna jako źródło kolagenu. Mama, staruszka 90 lat, wygląda po nich tak, że koleżanki się dopytują - po czym tak odmłodniała :-)
Mięso - znakomite.
Sposób dostawy absolutnie bez zastrzeżeń: zgodnie z ustalonym terminem, w warunkach chłodniczych.
Zamawiałam na steki.pl już kilka razy. Zawsze jestem bardzo zadowolona.
Polecam wszystkim znajomym. Również korzystają. Rekomenduję.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Jestem bardzo zadowolony, mięso bardzo dobrze zabezpieczone, też obłożone wkładami chłodzącymi co mega doceniam, wkłady były jeszcze całkowicie zmrożone jak paczka do mnie dotarła. Pełen profesjonalizm. :-) Skorzystam ponownie.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie.
W przeciwieństwie do konkurencji nigdy nie mrozimy mięsa, ale transportujemy je z zachowaniem ciągu chłodniczego. Zdecydowanie pozytywnie wpływa to na jakość otrzymywanego produktu i jego walory smakowe.
Jednak można samodzielnie zamrozić nasz produkt - nawet do 365 dni!
Serdecznie polecam wszystkim fanom jakości! Cały proces od zamówienia do dostarczenia paczki przebiegał bardzo sprawnie. Jakość mielonego 90/10 bardzo wysoka. Stek sezonowany z antrykotu świetny!
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
STEKI.PL - Dobra jakość, szybka wysyłka i przyjemna cena .
Jak na dotychczasowych kilka zamówień w sklepie STEKI.PL, śmiało mogę polecić zakupy, nigdy się nie zawiodłem, szybka wysyłka zgodna z podaną datą przy zamówieniu.
Steki zaś bardzo dobre jakościowo a w tym cena przyjemna dla portfela, widzę że i każdy znajdzie coś dla siebie .
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Mięso bardzo dobre, świeże i bardzo smaczne. Steki świetnej jakości. Jedyny minus- ostatnio przy rosbefie muszę odkrawać dużo tłuszczu i twardych kawałków.
Dziękujemy za miłe słowa! Zadowolenie naszych klientów to dla nas priorytet!
Wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. Bardzo dobrze spakowane, po otwarciu zawartość była nadal schłodzona. Smak wołowiny bardzo dobry.
Polecam tego allegrowicza
Burgery przyszły bardzo dobrze zapakowane, nie za ciepłe, bardzo sprawna wysyłka nawet w takim gorącym okresie jak dwa dni przed 1 maja. Na pewno wrócę.
Dziękuję, polecam i pozdrawiam 🙂
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Mięso jak zwykle bardzo świeże i smaczne ale tym razem mieliśmy dużo odrzutu z kawałków rosbefu- dużo tłuszczu i żylastych twardych czesci do odkkrojenia.
Pełen profesjonalizm!
Nie ma do czego się przyczepić, wołowina pierwsza klasa, dostawa szybko, sprawnie i zaskakująco dobrze zabezpieczona jeżeli chodzi o transport żywności :) kurier stanął u mych drzwi z przenośną lodówką...
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Było bardzo dobrze zapakowane z zamrożonymi torebkami które podtrzymywały niską temperaturę wewnątrz opakowania. Przesyłka przyjechała rano. Bardzo polecam.
Odpowiedź ze sklepu steki.pl
Dostawa DPD była ok, ale nocna była lepsza. Poza tym wszystko przebiegło sprawnie, profesjonalnie i bez jakichkolwiek zastrzeżeń.