Steki.pl- Logo - Opinie

Steki.pl

Opinie (425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (425)

21 maj 2024
Kocham ten sklep! Podoba mi się dobór czasu realizacji, dbałość o zabezpieczenie paczki, obsługa klienta, wygląd sklepu, proces składania zamówień i promocje. Jedynym przychodzącym mi do głowy minusem jest brak możliwości wyboru otrzymywanej części (np. mięso na gulasz, baweta czy karkówka była raz cudowna a raz ok) mediacja tej niedogodności istnieje w uwagach do zamówienia jednak nie daje gwarancji otrzymania wymarzonego kawałka. Myślę, że możecie też lepiej komunikować pochodzenie, jakość i walory zdrowotne wyboru waszego mięsa (np. przez dodanie info w opisie) Mam nadzieję, że to pomocne, pozdrawiam!

1 lip 2024
Ribajki były kiepskie. Nie nazwałbym ich stekami, bo w ogóle w smaku ich nie przypominały. Niestety nie były też zjadliwe, chyba że wysmażymy się je well done to smakują jak zwykła wołowina, ale przecież nie o to w tym chodzi. Podsumowując mimo promocji nie są warte swojej ceny

Opinie nt. sklepu Steki.pl

Wszystko mi się podoba - świetna jakość, próżniowe pakowanie, przejrzysta strona internetowa, bezproblemowa płatność i wszystko na czas 🙂 Polecam Was wszystkim znajomym!
Tym razem brałem mostek. Mięso bardzo dobrej klasy ale do tego co chciałem zrobić przydałby się mniej tłusty. Dobrze by było gdyby była taka opcja przy zamawianiu 😌
2 wrz 2024

Takich steków nie sprzedają w większości restauracji…

Stek bardzo kruchy po usmażeniu na grillu, smak wyśmienity. Tanie steki pozostaną tanie, a dobrej jakości to i niebo w buzi polecam!!!
1 wrz 2024
Świetnej jakości wołowina, często zamawiam. Niezmiennie wspaniała👌
20 sie 2024

Steki sezonowe super 👌 tylko sól, pieprz i operator grilla 😁
25 sie 2024
Można zachęcać stałych klientów promocjami
3 wrz 2024
Piękny kawałek mięsa , szybka dostawa .
towar pierwsza klasa, mięso idealne.
28 sie 2024
Wszystko tak jak w opisie polecam
20 sie 2024
Gorąco polecam, wspaniała jakość!
3 wrz 2024
Jak zwykle obsługa bez zarzutu
2 wrz 2024

Kansas premium.