Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesamanta-butik.pl
Płaszcz taki jak na zdjęciu poglądowym. Fajny materiał, rozmiar uniwersalny - wszystko jest takie jak być powinno. Jestem zadowolona również z szybkiej wysyłki
Produkty, które otrzymałam są wysokiej jakości. Zamówienie szybko realizowane
Serdecznie polecam ten sklep, dostałam to co na zdjeciu, świetna jakość, cena rewelacja
Śliczna sukienka
Świetne leginsy, polecam serdecznie.
Serdecznie polecam
Najlepsza cena, nie mam uwag
Wszystko ok 👍
sukienka piękna, dostawa szybka.
Sukienke zamówiłam tydzień temu i do dnia dzisiejszego nie dotarła. Zero kontaktu z firmą.
Odpowiedź ze sklepu samanta-butik.pl
Dzień dobry, w zamówieniu z wtorku 19.08 dodała Pani informację, że prosi Pani o wysyłkę we wtorek, więc została wysłana 26.08 rano zgodnie z Pani prośbą. Na stronie oraz w mailu potwierdzającym zamówienie jest informacja, że paczki wysyłamy dwa razy w tygodniu:
📦 Terminy wysyłki:
✅ Zamówienia opłacone do poniedziałku do 19:00 – wysyłka we wtorek rano.
✅ Zamówienia opłacone do środy do 19:00 – wysyłka w czwartek rano.
Informacje o numerze paczki wysłaliśmy do Pani w poniedziałek dodatkowo powinna Pani widzieć status przesyłki w aplikacji InPost 💖
Pozdrawiam,
Pamela z samanta-butik.pl
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.
samanta-butik.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
samanta-butik.pl
Wejdź do świata posjonatów mody i miłośników wygody. Wysokiej jakości ubrania czkekają na Ciebie w atrakcyjnych cenach. Polscy producenci, najwyższa jakość wykonania to gwarancja, że zakupy w tym buti...