www.peek-cloppenburg.pl

Opinie łącznie (9089) Opinie (8651) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się na temat profesjonalizmu, uprzejmości i pomocności personelu. Proces zwrotu jest zwykle szybki, prosty i wygodny. Produkty cechują się wysoką jakością, są dobrze wykonane i zgodne z opisem. Szeroki wybór marek i dostępność rozmiarów to duże atuty sklepu. Dostawa jest zazwyczaj szybka i zgodna z opisem. Dodatkowo doceniane są promocje i rabaty oraz dokładność opisów i jakość zdjęć produktów. Klienci chwalą również sugestie systemu i tabelę rozmiarów przy wyborze produktów. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze negatywne doświadczenia z obsługą klienta. Zdarzają się drobne problemy techniczne podczas zwrotów. Klienci zgłaszają pojedyncze niedociągnięcia produktów. Czasami występują opóźnienia w dostawie lub problemy z kurierem. Pojawiają się uwagi dotyczące dostępności promocji oraz działania kodów rabatowych. Klienci oczekują większej precyzji w opisach rozmiarów i detali produktów oraz mają trudności z doborem rozmiaru.

Opiniewww.peek-cloppenburg.pl

Zakupy w Peek&Cloppenburg to była bardzo pozytywna doświadczenie. Sklep oferuje szeroki wybór markowej odzieży wysokiej jakości — zarówno eleganckiej, jak i codziennej. Obsługa była uprzejma, pomocna i profesjonalna, dzięki czemu zakupy przebiegły szybko i komfortowo. Dużym plusem jest także estetyczny układ sklepu oraz możliwość znalezienia ubrań na różne okazje w jednym miejscu. Zdecydowanie polecam Peek&Cloppenburg osobom, które cenią dobrą jakość, modne kolekcje i miłą atmosferę podczas zakupów.
Bardzo lubię program lojalnościowy, dostępność marek, które lubię. Niedawno kupiłam spodnie i niestety były używane. Metki papierowe były przyszyte innego koloru nićmi a w kieszeni znalazłam brudną chusteczkę. Nie zwracałam bo są świetne ale proszę sprawdzać zwroty. Stresowałabym się bardzo zwrotem tych używanych spodni.
Szybka dostawa, informacje o dostępności produktu, którego wcześniej nie było. Niestety był problem z wypełnianiem formularza zwrotu, ponieważ nie można było wycofać błędnego zaznaczenia produktu, który był do zwrotu. W efekcie wśród kilku zaznaczonych ubrań do zwrotu zaznaczone zostały także te, które nie zostały zwrócone. Ponadto nie znalazłam opcji, gdzie mogłabym zwrócić rzeczy z kilku dostaw w jednej przesyłce, ponieważ wspólne kody do zwrotów były generowane jedynie dla zwrotów z tych samych dostaw.

Jakość i szacunek dla klienta

Dobry kontakt z klientem, nsjczęściej niezła jakość produktow, dużo natyralnych materiałów, ubrania modne i estetyczne wykonane(szycie!) Bezproblemowe zwroty, promocje i zniżki oraz mila obsługa na infolinii dopełniają calości i sprawiają, ze czuję się" zaopiekowana" jako klientka i sklep naeży do moich ulubionych.Podoba mi się też,ze w ofercie jest i modnie i jednocześnie sporo klasyki.

zacny ciucholand!

Podoba mi się porządek, miła obsługa i nienachalne doradztwo personelu - po prostu są pomocni. Wiele dobrych marek w jednym miejscu! Co bym zmienił? Program lojalnościowy! Jakoś rzadko udaje mi się skorzystać - albo krótki czas, albo wysoki próg lub kilka rzeczy muszę kupić a chciałbym jedną
Kupuję w sklepie internetowym i stacjonarnym od wielu lat. Ubrania są bardzo dobre. Dobrym rozwiązaniem byłoby wrócić do zamówień do mierzenia w sklepie stacjonarnym. Chociaż jednego lub dwóch rzeczy. Obecnie w sklepie stacjonarnym jest inny asortyment niż w internecie a trudno kupować bez możliwości mierzenia.
Od kilku lat zamawiam różną odzież i jestem zadowolona zarówno z wykończenia jak i składu odzieży co jest szczególnie dla mnie ważne.Oby zawsze można było kupić odzież z naturalnych materiałów: bawełny,bawełny organicznej lnu,wełny i wiskozy- to moje życzenie. Lubię klasykę i zawsze "coś" ciekawego dla siebie znajduję.Polecam jakość , szybką realizację zamówienia , możliwość odbioru i przymierzenia w sklepie co jest istotne, jeżeli nie trafi się z rozmiarem i jest potrzeba zwrotu czy wymiany bez opłat. Bardzo solidna firma i mają też system bonusów.
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie i szybko, natomiast musiałem długo czekać w sklepie na odbiór bo nikogo nie było przy kasie. Klient przede mną czekał jeszcze dłużej i dopiero zadzwonił do biura obsługi i o jakimś czasie pojawił się kasjer…. Z tego powodu odjąłem jedną gwiazdkę. Pozostała część procesu zamówienia i dostawy była OK.
Możliwość odbioru w sklepie, odzież przedstawiona na modelce , zbieranie punktów które można wymienić w przyszłości na zł. Nie podoba mi się, że trzeba czekać długo na zamianę punktów. Powinny być przyznawane po 30 dniach po zakupie. Dlatego część zakupów robię w MODIVO

Pełna satysfakcja

Bardzo pomocne są informacje zawarte w szczegòłach opisu danego towaru oraz zdjęcia modelki w różnych pozach. Bardzo pomocna jest tabela rozmiarów. Doskonale funkcjonuje system bieżącej informacji o dostawie produktu aż do momentu otrzymania go przez zamawiającego. Bezproblemowy jest również zwrot. W pełni profesjonalna i terminowa obsługa zapewniają klientowi komfort dokonywania zakupów.
zamówiona marynarka była lekko uszkodzona /miała zaciągniętą/wyciągniętą nitkę na rękawie/ nie miałam czasu na zwrot i zamianę na inny egzemplarz. Taki zakup w sprzedaży internetowej powinien być perfekcyjny to nie był produkt przeceniony. Dlatego cenię zakupy stacjonarne ale w Warszawie oferta jest niewystarczająca dla Klientów poszukujących bardziej luksusowe produkty.
Od lat kupuję, najbardziej podoba mi się łatwy zakup darmowy ewentualny zwrot gdy coś nie pasuje i szybki zwrot gotówki. Kiedyś były dokładne tabele rozmiarów przy każdym wyrobie, co umożliwiało zakup w punkt, teraz gdy kupuję jest to zakup na chybił trafił.

Udane zakupy

To były pierwsze zakupy w tym sklepie. Nie będę udawać że miałem obawy. Ale były one bezpodstawne. Cały proces zakończył się bez żadnych problemów. Ceny i jakość oferowanych produktów jest na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie.

Dostawa była na czas, original product

Dostawa była na czas. Komunikacja przez cały proces dostawy była doskonała. Produkt był originalno zapakowany. Sugestie dotyczące rozmiarów są trafne. Obecnie nie mam w tym sklepie stałych rabatów, więc kupuję tylko wtedy, gdy trwa wyprzedaż świąteczna lub gdy poszukiwany produkt/rozmiar nie jest dostępny nigdzie indziej online. Dziękuję.
Złożyłam zamówienie na kilka produktów. . Generalnie było w porządku - po prostu 2 artykuły nie spodobały mi się na sobie więc odesłałam i to również ok Natomiast jedna bluzka którą chciałam zostawić miała pokręconą numerację. Zamówiłam rozmiar 38, na doczepionej do bluzki papierowej metce było 38 natomiast na metce przyszytej do bluzki było 40 i był to niestety numer 40 - za duża na mnie. Odesłałam - chętnie zamówiłabym ją po raz drugi ale obawiam się że mogę otrzymać ten sam egzemplarz i znowu będę musiała odesłać więc zrezygnuję

ocena sklepu

kupuję od lat , jednakże sklep się psuje w obsłudze , nie ma mozliwości kontaktu telefonicznego tylko chat automat ktory nie odpowiada na zadany problem poza tym wysyłają dużą ilość kodów rabatowych które nie działają i nawet nie można sie dowiedzieć dlaczego także obsługa sklepu internetowego to daję zero
Zakupy online są proste i bezproblemowe, natomiast odbiór w sklepie stacjonarnym już nie był taki prosty- czekałam ponad 10.minut na obsługę, ale cały czas obsługiwana była 1 osoba, był przy kasie drugi sprzedający ale zajmiwal się czymś innym i nie obsłużył mnie, mimo że widział iż dlugo stoję i czekam.
Rozmiarówka Zgodna z opisem jak już wiem z jakiej firmy chce kupić i jaki rozmiar to zawsze się to sprawdza system podpowiada jaki rozmiar nam nie pasuje i też to się zgadza jak kupuje online długie terminy do zwrotu bez żadnego problemu polecam jeden z lepszych sklepów zaopatrzony ch wyśmienicie asortyment od elegancji casu al i sportowe

Paczka przyszła uszkodzona a zamówienie niechlujnie spakowane

Paczka przyszła uszkodzona. Pudelki wręcz się całe rozpadło. Zamówione rzeczy były dosłownie wrzucone do pudełka. Folia, w którą zapakowane było pudełko z koszulkami była pożółkła i brudna. Jedna ze lnianych koszul choć zapakowana w folię posiadała ślad z długopisu przy wewnętrznej listwie od zapięcia ( pomimo to zostawiłam sobie). Zamówienie było za ponad 3 tys. zł ( normalnie ok. 4 tys ale w promocji). Byłam zawiedziona i rozczarowana takim zachowaniem. Dla mnie to brak szacunku dla klienta. Zamawiam często z różnych sklepów i pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją.

Lubię zakupy w Peek&Cloppenburg online

Lubię zakupy online, ponieważ robię je późnym wieczorem, gdy jest już spokojnie i mam czas. Peek&Cloppenburg oferuje produkty, które nigdy mnie nie zawiodły. Szeroki asortyment, dobre marki, duży wybór. Chętnie tu właśnie robię zakupy. Polecam!