Opinie łącznie (10 729) Opinie (8007) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają łatwość, szybkość oraz bezproblemowość procesu zwrotów i szybkiego zwrotu pieniędzy. Chwalą wysoką jakość oferowanych produktów oraz szeroki wybór znanych marek i rozmiarów, a także dostępne promocje, rabaty i programy lojalnościowe. Pozytywne opinie dotyczą również szybkiej, terminowej i dobrze monitorowanej dostawy, wysokiej jakości obsługi klienta oraz zgodności rozmiarów i pomocnych podpowiedzi podczas zakupów. Wielu klientów zwraca także uwagę na bezpieczeństwo i estetykę opakowań przesyłek. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące materiałów użytych w produktach oraz braki w niektórych kolekcjach czy rozmiarach. Niektórzy klienci zgłaszają opóźnienia w dostawie lub uszkodzenia opakowań. Wśród negatywnych opinii wymieniane są powtarzające się problemy z kontaktem z obsługą klienta oraz sporadyczne, nieprzyjemne doświadczenia w sklepach stacjonarnych. Część osób zwraca uwagę na potrzebę dokładniejszych tabel rozmiarów i precyzyjniejszych opisów produktów, a także na ograniczoną dostępność promocji lub niejasne zasady ich przyznawania.

Opiniewww.peek-cloppenburg.pl

Pełna satysfakcja

Od wielu lat dokonuję zakupów w sklepach stacjonarnych i on- line sieci Peek@Cloppenberg. Glównie interesuje mnie odzież. Dostępne towary wyróżnia ciekawy design, dobra jakość materialów i przystępna cena. Atrakcyjne są również promocje i benefity osób posiadających kartę Insidera. Preferuję zakupy on- line i bardzo odpowiada mi forma prezentacji artykulów - oprócz zdjęć wiele istotnych szczegôłów w opisie. Szeroka gama rozmiarów, pomoc w ich dobraniu. Bardzo sprawnie działa zakup, wysylka towaru oraz ewentualna możliwość zwrotu. Szczerze polecam zakupy w Peek&Cloppenberg!
poza drobnymi opóźnieniami w dostawie nie mam zastrzeżeń. Zakupione przeze mnie produkty odpowiadały ich charakterystyce na stronie. Także ze zwrotem niektórych strojów (nie trafiłam zamówieniem w odpowiednią wielkość sukienki, ale to wyłącznie moja wina) nie było problemów. Właściwie w coraz większym stopniu ograniczam zakupy do formy online, choć w moim mieście są też dwa stacjonarne sklepy.
Zdecydowanie polecam zakupy w Peek & Cloppenburg. Sklep oferuje szeroki wybór ubrań znanych marek, a zakupy są wygodne i bezproblemowe. Największym plusem jest jednak bardzo sprawna i bezproblemowa procedura zwrotów – wszystko przebiega szybko, bez zbędnych formalności i komplikacji. To daje poczucie bezpieczeństwa podczas zakupów, zwłaszcza online. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów pod tym względem. Na pewno będę tam wracać.
Jestem bardzo zadowolona z możliwości korzystania z InPost. Wcześniej, gdy dostawy były realizowane tylko przez kurierów DPD każdorazowo przeżywałam stres, a co druga dostawa kończyła się jakimś problemem. Teraz mogę beż stresu odebrać zakup z pobliskiego paczkomatu, a system InPost precyzyjnie informuję mnie o zmianach statusu przesyłki.

Kontakt z firmą jest praktycznie niemożliwy.

Normalnie dałabym 5 ale po ostatnim kontakcie a raczej jego brakiem zmieniłem. Kontakt z firmą jest praktycznie niemożliwy. Jakiś idiotyczny wirtualny asystent który twierdzi że nie znalazł zamówienia chociaż numer przepisałem ze swojego konta i zrobiłem to kilka razy. Na prośbę połączenia z konsultantem otrzymałem odpowiedź że wszyscy są zajęci i nie mogę poczekać jak robi się w innych tego typu sytuacjach. Zwróciłem towar i nie dostałem żadnej informacji chociaż z InPost wiedziałem że dotarł do magazynu. Poza tym jestem bardzo zadowolony, zrobiłem zakupy w sumie na kilka ładnych tysięcy ale problem kontaktu jest poważny. Nawet chat GPT napisał że firma znacznie utrudniła ostatnio możliwość kontaktu z klientem.
Lubię rzeczy z tego sklepu. Chociaż coraz częściej zamiast bawełny, bluzki nawet te eleganckie, są z poliestru. W życiu nie kupuje ze sztucznych materiałów, dlatego ten sklep mi odpowiadał. Jestem ciekawa, w jakim kierunku pójdą. Wczoraj zmierzyłam plastikowa bluzkę za 225 zł. Nie wzięłabym jej za darmo ze względu na skład. Powinni trzymać się tylko naturalnych materiałów.
Zakupy w Peek&Cloppenburg to była bardzo pozytywna doświadczenie. Sklep oferuje szeroki wybór markowej odzieży wysokiej jakości — zarówno eleganckiej, jak i codziennej. Obsługa była uprzejma, pomocna i profesjonalna, dzięki czemu zakupy przebiegły szybko i komfortowo. Dużym plusem jest także estetyczny układ sklepu oraz możliwość znalezienia ubrań na różne okazje w jednym miejscu. Zdecydowanie polecam Peek&Cloppenburg osobom, które cenią dobrą jakość, modne kolekcje i miłą atmosferę podczas zakupów.
Korzystam od wielu wielu lat i nigdy mnie nie zawiodło. Zawsze szybka przesyłka towar taki jak na zdjęciach a możliwość wymiany na większy czy mniejszy czy zwrotu bez najmniejszych problemów. Próbowałem innych sklepów ale jednak Peek jest dla mnie najodpowiedniejszy
Zakup spełnił oczekiwania. Troche przedlużała sie dostawa, za to zwrot zbyt dużych spodni w sklepie szybki i bez zbednych papierow. Zawsze bede korzystać z możliwości zwrotu w z sklepie. Czekam na to aż pojawią sie spodnie które zmówiłam ale w mniejszym rozmiarze.

P&C - opinie na temat wysyłki

Czas wysyłki od złożenia zamówienia, sposób informowania o zmianie statusu i czas dostarczenia na bardzo dobry poziomie. A już sposób spakowania mixu różnych towarów, ich zabezpieczenie do transportu oraz samo spakowanie do wysyłki - RE-WE-LA-CYJ-NE !!!!! POLECAM !!!!
Cenię szybkość dostawy, ofertę towarów. Niemniej producenci koszul męskich powinni zwrócić uwagę na krój: jeśli jest napisane regular fit, koszula powinna być prosta, a nie zwężana w pasie. Natomiast sklepm PEE bardzo lubię.

Liczą się szczegóły

Pamiętajcie że sprzedajecie ubrania a nie modeli, dlatego to ubrania powinny być najważniejsze. Nie przepadam za stroną Zalando ale za to uwielbiam wygląd strony Braun Hamburg. Najważniejsze abyście skupili sie na ubraniu.
Bardzo lubię program lojalnościowy, dostępność marek, które lubię. Niedawno kupiłam spodnie i niestety były używane. Metki papierowe były przyszyte innego koloru nićmi a w kieszeni znalazłam brudną chusteczkę. Nie zwracałam bo są świetne ale proszę sprawdzać zwroty. Stresowałabym się bardzo zwrotem tych używanych spodni.
Szybka dostawa, informacje o dostępności produktu, którego wcześniej nie było. Niestety był problem z wypełnianiem formularza zwrotu, ponieważ nie można było wycofać błędnego zaznaczenia produktu, który był do zwrotu. W efekcie wśród kilku zaznaczonych ubrań do zwrotu zaznaczone zostały także te, które nie zostały zwrócone. Ponadto nie znalazłam opcji, gdzie mogłabym zwrócić rzeczy z kilku dostaw w jednej przesyłce, ponieważ wspólne kody do zwrotów były generowane jedynie dla zwrotów z tych samych dostaw.
Bardzo lubię ten sklep. Można tam znaleźć produkty dobrej jakości w przystępnych cenach. Zwroty rozliczane są błyskawicznie i jest to już chyba jeden z nielicznych sklepów gdzie zwrot jest na koszt sprzedającego.
1/ Wzmocnić kartony, w których wysyłane są rzeczy, bo często są porozrywane gdy dostarczy je kurier. 2/ Największy karton nie wchodzi do paczkowianka IN POST i jest problem z nadaniem paczki. Prośba o dostosowanie do wielkości największej skrytki.

sklep internetowy bardzo bardzo fajny

bardzo lubię zakupy w Waszym sklepie, tym razem problem polegał na kurierze, który za pierwszym razem nie zadał sobie trudu by mnie poinformować o przesyłce i po prostu ją odesłał stąd powtórny zakup, pozdrawiam
Dzień dobry Do tej pory wszystko działa jak należy. Jestem zadowolony. Pozdrawiam

Jakość i szacunek dla klienta

Dobry kontakt z klientem, nsjczęściej niezła jakość produktow, dużo natyralnych materiałów, ubrania modne i estetyczne wykonane(szycie!) Bezproblemowe zwroty, promocje i zniżki oraz mila obsługa na infolinii dopełniają calości i sprawiają, ze czuję się" zaopiekowana" jako klientka i sklep naeży do moich ulubionych.Podoba mi się też,ze w ofercie jest i modnie i jednocześnie sporo klasyki.
szybka dostawa, opis towaru , odpowiedni dobór wymiaru towarów, różnorodność towarów, można jeszcze bardziej szczegółowo opisać towar np. czy żakiet ma podszewkę

www.peek-cloppenburg.pl

Peek & Cloppenburg to rodzinnie zarządzana firma modowa z siedzibami w Düsseldorfie i Wiedniu, będąca jednym z wiodących multibrandowych sprzedawców detalicznych w Europie, posiadająca 170 sklepów w 1...