www.peek-cloppenburg.pl

Opinie łącznie (9932) Opinie (8288) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają szeroki wybór marek, rozmiarów i produktów, a także częste promocje, rabaty oraz program lojalnościowy. Doceniana jest szybka i sprawna dostawa, łatwa i bezproblemowa procedura zwrotów oraz miła i profesjonalna obsługa klienta. Dodatkowym atutem są szeroka rozmiarówka oraz pomocne tabele rozmiarów. Jakość produktów w większości opinii uznawana jest za bardzo dobrą. Pojawiają się jednak pojedyncze skargi na brak wszystkich rozmiarów lub konkretnych marek, opóźnienia w dostawie oraz jakość opakowań. Niektórzy klienci zgłaszają techniczne trudności przy zwrotach, przypadki wad lub niezgodności produktów oraz negatywne doświadczenia z personelem sklepu lub kontaktem online. Krytykowane są także krótkie terminy promocji i trudności z korzystaniem z rabatów, a także niedokładne rozmiary i oznaczenia produktów.

Opiniewww.peek-cloppenburg.pl

Zdecydowanie polecam zakupy w Peek & Cloppenburg. Sklep oferuje szeroki wybór ubrań znanych marek, a zakupy są wygodne i bezproblemowe. Największym plusem jest jednak bardzo sprawna i bezproblemowa procedura zwrotów – wszystko przebiega szybko, bez zbędnych formalności i komplikacji. To daje poczucie bezpieczeństwa podczas zakupów, zwłaszcza online. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów pod tym względem. Na pewno będę tam wracać.

Kontakt z firmą jest praktycznie niemożliwy.

Normalnie dałabym 5 ale po ostatnim kontakcie a raczej jego brakiem zmieniłem. Kontakt z firmą jest praktycznie niemożliwy. Jakiś idiotyczny wirtualny asystent który twierdzi że nie znalazł zamówienia chociaż numer przepisałem ze swojego konta i zrobiłem to kilka razy. Na prośbę połączenia z konsultantem otrzymałem odpowiedź że wszyscy są zajęci i nie mogę poczekać jak robi się w innych tego typu sytuacjach. Zwróciłem towar i nie dostałem żadnej informacji chociaż z InPost wiedziałem że dotarł do magazynu. Poza tym jestem bardzo zadowolony, zrobiłem zakupy w sumie na kilka ładnych tysięcy ale problem kontaktu jest poważny. Nawet chat GPT napisał że firma znacznie utrudniła ostatnio możliwość kontaktu z klientem.
Lubię rzeczy z tego sklepu. Chociaż coraz częściej zamiast bawełny, bluzki nawet te eleganckie, są z poliestru. W życiu nie kupuje ze sztucznych materiałów, dlatego ten sklep mi odpowiadał. Jestem ciekawa, w jakim kierunku pójdą. Wczoraj zmierzyłam plastikowa bluzkę za 225 zł. Nie wzięłabym jej za darmo ze względu na skład. Powinni trzymać się tylko naturalnych materiałów.
Zakupy w Peek&Cloppenburg to była bardzo pozytywna doświadczenie. Sklep oferuje szeroki wybór markowej odzieży wysokiej jakości — zarówno eleganckiej, jak i codziennej. Obsługa była uprzejma, pomocna i profesjonalna, dzięki czemu zakupy przebiegły szybko i komfortowo. Dużym plusem jest także estetyczny układ sklepu oraz możliwość znalezienia ubrań na różne okazje w jednym miejscu. Zdecydowanie polecam Peek&Cloppenburg osobom, które cenią dobrą jakość, modne kolekcje i miłą atmosferę podczas zakupów.
Bardzo lubię program lojalnościowy, dostępność marek, które lubię. Niedawno kupiłam spodnie i niestety były używane. Metki papierowe były przyszyte innego koloru nićmi a w kieszeni znalazłam brudną chusteczkę. Nie zwracałam bo są świetne ale proszę sprawdzać zwroty. Stresowałabym się bardzo zwrotem tych używanych spodni.
Szybka dostawa, informacje o dostępności produktu, którego wcześniej nie było. Niestety był problem z wypełnianiem formularza zwrotu, ponieważ nie można było wycofać błędnego zaznaczenia produktu, który był do zwrotu. W efekcie wśród kilku zaznaczonych ubrań do zwrotu zaznaczone zostały także te, które nie zostały zwrócone. Ponadto nie znalazłam opcji, gdzie mogłabym zwrócić rzeczy z kilku dostaw w jednej przesyłce, ponieważ wspólne kody do zwrotów były generowane jedynie dla zwrotów z tych samych dostaw.
1/ Wzmocnić kartony, w których wysyłane są rzeczy, bo często są porozrywane gdy dostarczy je kurier. 2/ Największy karton nie wchodzi do paczkowianka IN POST i jest problem z nadaniem paczki. Prośba o dostosowanie do wielkości największej skrytki.
Dzień dobry Do tej pory wszystko działa jak należy. Jestem zadowolony. Pozdrawiam

Jakość i szacunek dla klienta

Dobry kontakt z klientem, nsjczęściej niezła jakość produktow, dużo natyralnych materiałów, ubrania modne i estetyczne wykonane(szycie!) Bezproblemowe zwroty, promocje i zniżki oraz mila obsługa na infolinii dopełniają calości i sprawiają, ze czuję się" zaopiekowana" jako klientka i sklep naeży do moich ulubionych.Podoba mi się też,ze w ofercie jest i modnie i jednocześnie sporo klasyki.
Jestem zadowolona z Państwa oferty w sklepie, chociaż myślę, że ostatnio jest mniej klasycznych kurtek damskich (prosty fason - bez zwężanej talii). Towary są w dobrej jakości. Zawsze jest coś, na co można się skusić.

zacny ciucholand!

Podoba mi się porządek, miła obsługa i nienachalne doradztwo personelu - po prostu są pomocni. Wiele dobrych marek w jednym miejscu! Co bym zmienił? Program lojalnościowy! Jakoś rzadko udaje mi się skorzystać - albo krótki czas, albo wysoki próg lub kilka rzeczy muszę kupić a chciałbym jedną
Doskonałą obsługa, szybka wysyłka, informacja na każdym etapie. W sklepie duży asortyment, moje ulubione marki że sprawdzoną rozmiarówką. W przypadku zwrotu, wszystko bezproblemowo, szybki zwrot pieniędzy. Same plusy, mój ulubiony sklep.
Kupuję w sklepie internetowym i stacjonarnym od wielu lat. Ubrania są bardzo dobre. Dobrym rozwiązaniem byłoby wrócić do zamówień do mierzenia w sklepie stacjonarnym. Chociaż jednego lub dwóch rzeczy. Obecnie w sklepie stacjonarnym jest inny asortyment niż w internecie a trudno kupować bez możliwości mierzenia.
Od kilku lat zamawiam różną odzież i jestem zadowolona zarówno z wykończenia jak i składu odzieży co jest szczególnie dla mnie ważne.Oby zawsze można było kupić odzież z naturalnych materiałów: bawełny,bawełny organicznej lnu,wełny i wiskozy- to moje życzenie. Lubię klasykę i zawsze "coś" ciekawego dla siebie znajduję.Polecam jakość , szybką realizację zamówienia , możliwość odbioru i przymierzenia w sklepie co jest istotne, jeżeli nie trafi się z rozmiarem i jest potrzeba zwrotu czy wymiany bez opłat. Bardzo solidna firma i mają też system bonusów.

Peeak&clopenburg 10/10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w peeak&clopenburg!!! Uwielbiam zarówno zakupy stacjonarne jak rowniez online. Jakość towarów jest bardzo dobra. Dodatkowo różnorodność marek sprawiło, że to mój ulubiony sklep!
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie i szybko, natomiast musiałem długo czekać w sklepie na odbiór bo nikogo nie było przy kasie. Klient przede mną czekał jeszcze dłużej i dopiero zadzwonił do biura obsługi i o jakimś czasie pojawił się kasjer…. Z tego powodu odjąłem jedną gwiazdkę. Pozostała część procesu zamówienia i dostawy była OK.
Możliwość odbioru w sklepie, odzież przedstawiona na modelce , zbieranie punktów które można wymienić w przyszłości na zł. Nie podoba mi się, że trzeba czekać długo na zamianę punktów. Powinny być przyznawane po 30 dniach po zakupie. Dlatego część zakupów robię w MODIVO

Pełna satysfakcja

Bardzo pomocne są informacje zawarte w szczegòłach opisu danego towaru oraz zdjęcia modelki w różnych pozach. Bardzo pomocna jest tabela rozmiarów. Doskonale funkcjonuje system bieżącej informacji o dostawie produktu aż do momentu otrzymania go przez zamawiającego. Bezproblemowy jest również zwrot. W pełni profesjonalna i terminowa obsługa zapewniają klientowi komfort dokonywania zakupów.
Szybkość wysyłki, dostępność produktów - 10/10. Niestety czasem niektóre produkty są inne na zdjęciach albo są po prostu pomylone w paczkach. Jednak zwroty pomylonych artykułów są sprawne.
zamówiona marynarka była lekko uszkodzona /miała zaciągniętą/wyciągniętą nitkę na rękawie/ nie miałam czasu na zwrot i zamianę na inny egzemplarz. Taki zakup w sprzedaży internetowej powinien być perfekcyjny to nie był produkt przeceniony. Dlatego cenię zakupy stacjonarne ale w Warszawie oferta jest niewystarczająca dla Klientów poszukujących bardziej luksusowe produkty.