Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewoodeczka.pl
Chłopczyk szaleje na zjeżdżalni od drugiego roku życia. Teraz dokupiłam drabinki. Znowu szał. Jeden szczebelek był pęknięty, to naturalne drewno i może się zdarzyć. Jeden telefon i sprawa załatwiona. Serdecznie polecam rzetelną firmę i jej wyroby.
Kitchen helper piękny i solidny. Nie spodziewałam się produktu aż takiej wysokiej jakości, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pozdrawiam serdecznie
Poduszka bardzo fajna, jedyne zastrzeżenia jakie mam to do sposobu zapakowania. Była zawinięta w folię bez żadnego zabezpieczenia (duże ryzyko przecięcia poduszki przy otwieraniu). Była zamówiona na prezent i brakowało mi tego aby przyjechała w kartonie lub chociaż w jakiejś foli.
Kiepskie wykończenia produktów
Co możecie zrobić żeby poprawić jakość usług? Odpisywać na maile klientów i nie czarować że produkty są super bezpieczne , tylko brak lekieru ochronne czy jakieś zabezpieczenia na wszystkich brzegach produktu powoduje nasiąkanie wszystkim co dziecko ma w ręce . Brak możliwości wyczyszczenia bo wszystko ta płyta paździerzowa wchłania. Myślę że to tylko kwestia czasu kiedy w tej płycie zrobi się środowisko baterii i pewnie płyta napęcznieje z czasem. Słaby kontakt i słabe wykończenie produktu. Rączej wszystkim będę odradzać zakupów na tej stronie!
Doskonała jakość, profesjonalna obsługa i kontakt z klientem. Polecam
Wszystko zgodnie z opisem i terminowo Super
Bujak swietnie wykonczony, serwis mniej swietny
Bujak swietnie wykonczony. Jestesmy zadowoleni. Mniej zadowoleni jestesmy z obslugi klienta i opoznionej dostawy :)
Dobrze spasowane do huśtawki, dzieci korzystają.
najlepsza poducha na rynku
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.