smyklove.pl

Opinie łącznie (1781) Opinie (585) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając precyzję, staranność i dbałość o detale. Produkty są również opisywane jako wykonane z wysokiej jakości, miłych w dotyku i wytrzymałych materiałów. Doceniane jest idealne dopasowanie produktów do konkretnych modeli wózków, co przekłada się na zadowolenie z użytkowania. Klienci często zwracają uwagę na estetykę produktów, ich piękny wygląd oraz bogactwo wzorów i kolorów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, z naciskiem na uprzejmość, pomocność oraz szybki i sprawny kontakt. Wielokrotnie podkreślana jest także szybka realizacja zamówień oraz sprawność wysyłki.

Opiniesmyklove.pl

Super jakość, rzeczy na żywo wyglądają nawet lepiej niż na przykładowych zdjęciach, ze strony "smyklove" (zazwyczaj jest odwrotnie 😉 )... Pięknie zapakowane i bardzo precyzyjnie uszyte. Jestem.BARDZO zadowolona! 😍 PS. Pan, który odbiera telefon do kontaktu - przemiły i z kompletną wiedzą na temat rodzajów wózków, co było dla mnie dużym zaskoczeniem 😀
Witam. Zważywszy na cene i czas oczekiwania wydawalo mi sie ze bedzie naprawde idealnie na wymiar wózka jaki podalam. Ale niestety nie jest symetryczna i jak widac na foto sterczy i duzo szersza w podnózku niz model Stinger. spodziewalam sie rowniez paska(gumki) by zalozyc za oparcie,tak jak przy podnózku, ale jst niestabilna i niefajnie dziecku opada. Problematyczne to jest,bo musze oparcie odchylac duzo do tylu, sadzac malucha, a pozniej znowu go regulowac do góry. Skoro nie ma zwrotów i reklamacji to zaczelam uzywac odrazu bo potrzebowałam na już.

Polecam :)

Jestem bardzo zadowolona z wkladki. Idealnie dopasowana do modelu wózka. Duża możliwość konfiguracji, więc mozna poszaleć. My zdecydowaliśmy się na kwiatki i druga strona różowe pikowanie dzięki czemu wózek nabrał dziewczęcego wyrazu. Materiał bardzo dobrej jakości i starannie wykończony. A wysylka w naprawdę szybkim terminie. Polecam:)
Nie wysyłać paczek dpd tylko dhl. Dpd nie dowozi do domu paczek i wyrzuca je w jakiś randomowych sklepach to tworzy duży problem i stres dla zamawiającego. Zamówiłam nakładkę do wózka kindekraft mitzy i otwory na górne pasy mogłybyśmy odrobinę szersze bo jest dość duży problem zeby je ram wcisnąć. Nakładka jest uszyta bardzo ładnie jestem z niej zadowolona. Pozdrawiam
Wspaniała obsługa i wspaniałe produkty :) Przemiły i bardzo pomocny Pan, który telefonicznie doradził mi i pomógł dobrać produkty do wózka naszego Maluszka, jak i utalentowana Pani, która uszyła naszemu Maluszkowi przepiękne rzeczy, a kupiłam ich kilka tj. śpiworki, wkładki i torby. Świetna jakość i szybka wysyłka. Brawo WY!!! Polecam serdecznie!!!
Bardzo dobra wkładka do wózka – miękka, wygodna i dobrze dopasowana. Świetnie poprawia komfort dziecka. Polecam! Jakość na wysokim poziomie, łatwa w czyszczeniu i uniwersalna. Sprawdza się na co dzień. Praktyczny i estetyczny dodatek do wózka. Dziecko siedzi stabilnie i wygodnie.

Wkładka i poduszka miś easy Walker 2XL

Wkładka i poduszka miś dobrze uszyta, natomiast naramienniki do tego modelu nie pasują bo spadają, założyłam spowrotem stare i nowych nie użyje. Nie mam żadnych zastrzeżeń więcej, polecam
Poprosiłam o wcześniejszą wysyłkę i moja prośba została spełniona! Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości produktów! To moje nie pierwsze i z pewnością nie ostatnie zakupy! Gorąco polecam!!!!
Produkt wykonany bardzo starannie , precyzyjnie , kolory idealnie pasują do wózka . Bardzo dziękuję osobie , która zaproponowała inny kolor podnóżka , bo wydaniu ten zestaw kolorów by nie pasował . Na pewno będę polecać Państwa firmę . Pozdrawiam Ewelina
Bardzo jesteśmy zadowoleni ,że można uszyć pasujący do tego typu wózka podklad. Tym bardziej w pięknych kolorach i dobrych materiałach. Ponadto zabezpiecza dziecko przed plastikowymi elementami , które mogą wpijac się dziecku w plecy, czego twórca wózka nie przemyślal.
Wkładka jest przepiękna, pomimo,że zaszło nieporozumienie szybko zostało wyjaśnione. Produkt bardzo starannie wykonany. Polecam

Wysyłka bardzo szybka, jak na produkty personalizowane. Wkładka do spacerówki, pasy bardzo pomysłowo wykonane, dzieki dwustronności posłużą na dłużej. Jedną gwiazdkę odejmuję za torbe do wózka, ponieważ jest dosyć sztywna i nie wydaje mi się, aby wytrzymała zbyt duże obciążenie (niewiele w sumie się też do niej zmieści). Kontakt ze sklepem szybki i bardzo dobry :)
Pięknie uszyte, dbałość o każdy szczegół i detal. Wkładki Idealnie dopasowane do naszego bliźniaczego wózka. Na żywo wygląda jeszcze ładniej. Serdecznie polecam

Płaska poduszka + maskotka

Poduszka śliczna, odpowiednio wypełniona, grafika z misiami bardzo wyraźna. Króliczek z otwartymi oczami został wykonany według informacji podanych przeze mnie, wygląda cudownie a dziecko jest zachwycone i często się do niego przytula🥰 Dodatkowo króliczek jest większy niż się spodziewałam🙂 Bardzo serdecznie polecam sklep🙂
Wkładka idealnie dopasowana do wózka, nie to co te uniwersalne. Moje dziecko w końcu nie zjeżdża siedząc w wózku. Dodatkowo wkładka jest miękka i z pewnością wygodna. Polecam ❤️

Idealna!

Przepiękna wkładka, idealnie pasuje do siedziska, porządnie uszyta z wysokiej jakości materiałów. Dziękuję ❤️ polecam!
Wkładka pasuje do wózka kolorystycznie idealnie. W sam raz na lato po zdjęciu ocieplanego miękkiego śpiworów.

Coś Pięknego :)

Jakoś wykonania naprawdę na wysokim poziomie:) Szybka wysyłka co zrobiło na mnie miłe wrażenie:)

Wybrane z opcji

Piękne kolory, estetycznie wykonany, szybka wysyłka. Nie wiem jeszcze jak w użytkowaniu, ale myślę że się sprawdzi 🙂
Turbany i szaliki są przecudne 😍 starannie wykonane z bardzo dobrego materiału. Polecam serdecznie ♥️