Sklep

Opinie łącznie (1286) Opinie (20) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci generalnie są zadowoleni z jakości otrzymanych produktów. Opinie na temat obsługi są zdecydowanie pozytywne, zwłaszcza w kontekście pomocy przy wyborze produktów. Część klientów chwali także szybkie doręczenie. Wielu klientów skarży się na brak odpowiedzi ze strony sklepu, szczególnie w przypadku problemów z zamówieniami. Opinie na temat dostawy są podzielone – część klientów narzeka na opóźnienia.

OpinieSklep

Suplementy na sprawność dały efekt. Jedyny minus, że zamówiłem w poniedziałek, a otrzymałem w piątek.
Bogata oferta produktów. Trochę wydłużona dostawa.
Lush 3 był dostępny tylko u nich. Pomogli dobrać lubrykanty.
Perfumy zgodne z opisem zapachu. Dostawa ok.
Super produkty, dostawa po 3 dniach.
Brak kontaktu ze sklepem. Długi czas oczekiwania na dostawę. Dzisaj mija 5 dzień od zamówienia brak informacji o dostawie mimo że gwarantują wysyłkę wciągu 24 godzin. Nie polecam
Dostawa opóźniona podobno przez kuriera. Produkt sam w sobie dobrej jakości.
Szybka dostawa produktu, musiałam zmienić perfumy z męskich na damskie bo zmyliła mnie nazwa.
Zamówienie zostało złożone 21 marca do dziś nie otrzymałam zamówienia na kwotę 150 zł zero jakiego kolwiek kontaktu . Wstyd żeby ludzi tak traktować jeśli nie odzyskam pieniędzy albo nie zostanie wysłany towar zgodnie z zamówieniem sprawa zostaje zgłoszona dalej .
Otrzymałem tylko połowę oplaconych produktów. Na zgloszoną reklamację nie ma żadnej odpowiedzi. Odradzam zakupy w tym sklepie.
Zamówienie w niedziele o 12, produkt w paczkomacie w e wtorek.
Pełne zadowolenie z otrzymanych produktów jak i obsługi sklepu.
niższe ceny niż u konkurencji, dostawa po 2 dniach
Nie polecam 23.02 zamówiłam do tej pory nie ma paczki,pisałam e maile ,pisalam na messenger i zero odzewu.
Pomoc w wyborze produktu. Szybka dostawa.
Produkt zamówiony i opłacony 26.04 do dzisiaj tj. 04.05 żadnego kontaktu ze sklepem mimo wysłanych wiadomości.
Kupuję od dawna. Zawsze wszystko ok
szybko i sprawnie
Bardzo fajny sklep
Wszystko ok

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.