Opinie łącznie (1475) Opinie (246) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 maj 2021

ugearsmodels.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Jakość produktów oceniana jest przez klientów jako bardzo wysoka, z naciskiem na precyzję wykonania i trwałość. Klienci pozytywnie oceniają solidność i estetykę opakowań oraz zabezpieczenie przesyłek. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, szybka, pomocna i przyjazna. Klienci chętnie kupują modele jako prezenty i podkreślają zadowolenie obdarowanych. Instrukcja składania oceniana jest jako czytelna, pomocna i dobrze przygotowana.

Opinieugearsmodels.pl

Szybka dostawa i super jakość produktu.
Bardzo dora komunikacja z klientem; rzeczowa, zwiezła, bez opóźnień. Bardzo szybka realizacja zamówienia mimo późno złożonego zamówienia (okrez przed święteczny). Wszystko jest idealne :-)
Dziękuję otrzymałam przesyłkę, wszystko wygląda super,nie zabraliśmy się jeszcze za złożenie zegara ale już nie mogę się doczekać
Sprawnie,estetyczne opakowanie.Paczka b.dobrze zabezpieczona. Nie wchodzilam do środka,bo to na prezent.Polecam, myślę,że warto.Bede wracac

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka była solidnie zapakowana i dotarła w komplecie. Dziękuję
Szybko przyszło.
Dobra jakość. Polecam.
Fajne modele i super obsługa - uszkodziłem jedną część przy montażu i następnego dnia bez dodatkowych kosztów dosłali mi dwie zapasowe :)

• +48575123977
  • ugearsmodels.pl
  • info@ugearsmodels.pl
  • Wrocław, POL

ugearsmodels.pl

Odkryj mechaniczne dzieła sztuki z naturalnego drewna, które przywiodą Ci na pamięć marzenia z dzieciństwa! Witaj w magicznym świecie UGEARS! Idealny prezent? Jesteśmy odpowiedzią na Twoje poszukiwani...