saraworkwear.com

Opinie łącznie (3574) Opinie (3574) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów, solidne wykonanie oraz trwałość produktów. Wielu użytkowników docenia komfort noszenia i ergonomiczne kroje, a także estetyczny wygląd odzieży. Szybka i sprawna realizacja zamówień oraz wysyłka są często podkreślane jako atuty sklepu. Obsługa klienta, zarówno telefoniczna, jak i przez czat, otrzymuje wiele pozytywnych opinii za profesjonalizm i pomocność. Klienci zauważają również korzystną relację ceny do jakości oraz przystępność cen. W niektórych opiniach pojawiają się uwagi dotyczące błędów w tabelach rozmiarów lub konieczności dokonania wymiany z powodu niewłaściwego dopasowania rozmiaru.

Opiniesaraworkwear.com

Świetnie dobrany rozmiar z wykorzystaniem waszej strony, Spodnie pasują idealnie czego chcieć więcej, oczywiście cena również bardzo przystępna.

Wszystko SUPER!

Bardzo łatwo jest wybrać z oferty zestaw ubrania ochronnego. Jeśli ma się wątpliwości to jest dostępna pomóc tzw.czat. Ceny w sklepie są bardzo korzystne i cały proces zakupu jest bardzo przejrzysty.

Świetna obsługa klienta

Zawsze szybka wysyłka, świetna obsługa klienta - ratunek w awaryjnych sytuacjach kiedy potrzebna jest odzież "na już", bezkonkurencyjnie 5 gwiazdek

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Kurtka.hybrydowa i bluzy moj rozmiar.zgodnie z tabela rozmiarow .zakupiony jest zbyt duzy .Jakosc pierwsza klasa ubrania godne polecenia

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za opinię i miłe słowa o jakości naszej odzieży. Cieszymy się, że produkty spełniły Pana oczekiwania pod względem wykonania. Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą rozmiaru. Każda sugestia jest dla nas cenna i pomaga nam dalej udoskonalać tabele rozmiarowe oraz opisy produktów. Mamy nadzieję, że mimo tego ubrania będą dobrze się sprawdzać w użytkowaniu.
Wszystko super,szybsza przesyłka niż zapowiedziano. Spodnie pierwsza klasa . Polecam 100%

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Zamówiłem spodnie robocze oraz buty. Wybierając rozmiar sugerowałem się wymiarami z tabeli. Obie rzeczy okazały się za duże, więc polecam brać rozmiar mniejsze. Ogolnie rzeczy bardzo dobre jakościowo. Pewnie zrobię tu jeszcze zakupy.

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za komentarz i podzielenie się doświadczeniem 🙂 Super, że jakość spodni i butów przypadła Panu do gustu. Dziękujemy też za uwagę o rozmiarówce. Takie informacje są bardzo pomocne dla innych klientów przy wyborze odpowiedniego rozmiaru. Jeśli w przyszłości będzie Pan potrzebował pomocy przy doborze rozmiaru, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta.

Polecam.

Szybka wysyłka, super ceny, bardzo dobra jakość odzieży.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Po kilku dniach pracy w nowych spodniach od Was jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Serdecznie polecam

Dobry materiał, przystępne ceny, szybka dostawa. Serdecznie polecam

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Wszystko rewelacyjne mąż bardzo zadowolony,szybka dostawa

Wyglądają na solidne

Z wyglądu ładne . Jakość też niczego sobie jak za te pieniądze . Zobaczymy po paru miesiącach użytkowania jak wytrzymałe są.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃

Jakość materiałów bardzo dobra krój budzi zastrzeżenia

Jakość materiałów bardzo dobra. Krój już zostawia wiele do rzyczenia. Długość materiału w spodniach od pachwin do pleców jest tak nieproporcjonalna przez co ma się wrażenie że ciągle spadają albo jest wrażenie że widać zbyt dużo. Rozmiar większy poprawił te proporcje ale wtedy nogawki są kilkanaście cm za długie a materiał wzmacniający jest na kości piszczelowej. Oddałem do przerobienia i wtedy będę nosił

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jakość materiałów spełniła Pana oczekiwania, a jednocześnie przykro nam, że krój i proporcje nie okazały się w pełni komfortowe. Każda taka informacja jest dla nas cenna i pomaga nam udoskonalać produkty w przyszłości. Mamy nadzieję, że po wprowadzonych poprawkach spodnie będą wygodne i dobrze się sprawdzą podczas noszenia.
Spodnie doskonałej jakości.Wygidne ,mocne . Wysyłka zamówienia błyskawiczna .

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Pierwszy zakup dopiero ale wszystko pasowało dobrze rozmiary podane paczka express polecam

Spodnie ogrodniczki

Jakość jak zwykle bardzo dobra.Polecam!!!

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
super odzież. normalna kurtka na budowę a nie jak gdzie indziej, krótkie jakieś. robią teraz za krótkie kurtki - jak dla jakiś ufoludów. oby więcej takich. przydały by się jeszcze odblaskowe koszulki z czystej bawełny a nie z plastiku.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Super sprawnie dziala, dzial obsługi klienta 5/5.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Przesyłka zrealizowana szybko i sprawnie. Towar spełnia moje oczekiwania. Dziękuję. Polecam.

Świetny sklep

Super towar . Świetne ceny . Rozmiarówka ok .

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Wszystko ok, szybko, sprawnie, ubrania dobrej jakości