saraworkwear.com

Opinie łącznie (3811) Opinie (3079) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania odzieży oraz obuwia, podkreślając trwałość i wygodę produktów. Bardzo wielu klientów pozytywnie ocenia szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz dostawę produktów. Obsługa klienta jest często doceniana za profesjonalizm, sprawność oraz pomocność. Klienci podkreślają atrakcyjne, przystępne ceny oraz dobry stosunek ceny do oferowanej jakości. Różnorodność i szerokość oferty są dobrze oceniane. Procedura zwrotów jest oceniana pozytywnie za prostotę. Część klientów docenia zgodność towaru z opisem. Rozmiarówka i dopasowanie ubrań są często komentowane pozytywnie za zgodność z opisem. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące nietrafionych rozmiarów lub ograniczonego wyboru, a także sugestie dotyczące poszerzenia asortymentu i kolorystyki. Niektórzy klienci sygnalizują niedostateczną szczegółowość opisów produktów lub potrzebę ich doprecyzowania. Choć zwroty są proste, pojawiają się uwagi na temat dłuższego czasu oczekiwania na zwrot środków. Zdarzają się też jednostkowe negatywne opinie na temat obsługi klienta.

Opiniesaraworkwear.com

Polecam.Wszystko według rozmiaru.

Wszystko według rozmiaru.Jestem bardzo zadowolona.Sxybko sprawnie .Polecamm

Super ubranie robocze.

Bardzo dobre ubranie robocze. Dobra jakość i super wygląd w bardzo dobrej cenie . Jestem mile zaskoczony jakością. Niczym nie odbiegają od znanej niemieckiej marki z ptakiem , a są połowę tańsze i Polskie. Oby tak dalej.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Łatwe zwroty tak jak na profesjonalnych platformach sprzedażowych
dostawa i wysyłka na czas, wszystkie szycia wyglądają dobrze, nie ma przepuszczeń ani pentelek. Jedyny drobiazg w moim komplecie to odrotnie wszyta klamra do szelek. Ale jak mówi mój mechanik "nie wpływa to na pracę silnika" ;)

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za opinię i poczucie humoru 😄 Bardzo się cieszymy, że jakość wykonania, szycia oraz termin dostawy spełniły oczekiwania. Mimo, że klamra nie wpływa na użytkowanie, przekażemy uwagę do działu kontroli jakości, żeby jeszcze lepiej dopracowywać każdy detal. Oczywiście jeśli będzie chciał Pan usunąć tę wadę, prosimy o kontakt, chętnie pomożemy 😊
Spodnie wersji Montana sa swietne pasuje mi jakość i co najwazniensze to polaki produkt napewno wrócę po nastepny egzemplarz w przyszlosci

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Ubranie do pracy w stolarni przy drewnie materiał nie trzyma trocin łatwo dają się odmuchać powietrzem, co bym dodał kieszenie zamykane na zamek albo klapka na nich po to żeby trociny nie wpadały do środka

Bardzo dobrej jakości bluza. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Perfekt👍

Szybkość przesyłki , gumki regulacyjne obwód pasa w spodenkach no i kontakt z Panem z działu sprzedaży odnośnie zwrotu perfekt…😀 pozrawiam

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Wszystko ok! Bardzo fajne ubranie robocze.Napewno nie ostatni waszych produktów. Wszystko zgodne z opisem! Dziękuję

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Szybko, sprawnie. Czapka bardzo dobrej jakości
Polecam. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Spodnie cottonflex bardzo wysokiej jakości.

Wszystko ok

Maly wybór butów i brak okularów ochronnych. Ogólnie polecam

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za opinię i polecenie naszej marki! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą oferty obuwia i okularów ochronnych – stale rozwijamy nasz asortyment i mamy nadzieję, że w przyszłości będzie on jeszcze lepiej odpowiadał oczekiwaniom naszych klientów. Zapraszamy ponownie!
Szybka realizacja i wysyłka zamówienia, polecam.

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Szybka dostawa i porządna odzież.
Powinna być luźniejsza. Naklejane odblaskowe pasy sprawiają że koszulka jest mniej elastyczna

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za opinię. Rzeczywiście, taka jest specyfika naklejanych taśm odblaskowych – są one mniej elastyczne niż sam materiał koszulki, dlatego mogą wpływać na jej odczuwalną swobodę. Projektując odzież tego typu, trzeba znaleźć kompromis między komfortem użytkowania a zachowaniem właściwości odblaskowych i zgodnością z wymaganiami norm. Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami – każda opinia jest dla nas cenna.
Pani na infolinii - mistrzostwo.... Zajęła się moim problem, cudowna kobieta - za się na geografii i jest młodą osobą. Pozdrawiam z woj. Łódzkiego....

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Super szybka wysyłka,dobrze opisane wymiary 👌

Bardzo nam miło, dziękujemy za rekomendację 😃
Bezrękawnik który zamówiłem, według mnie powinien być bardziej obcisły w pasie. Wszystko jest ok ale te elastyczne wszywki po bokach odstają od ciała, co wygląda trochę śmiesznie. Gdyby było bardziej "slim" było by super.

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bezrękawnik został zaprojektowany z nieco bardziej uniwersalnym krojem w pasie, tak aby zapewnić swobodę ruchów oraz komfort noszenia również na bluzie lub polarze. Elastyczne wstawki po bokach mają na celu poprawę funkcjonalności i dopasowania podczas pracy, szczególnie przy schylaniu czy wykonywaniu dynamicznych ruchów. Rozumiemy, że może preferować Pan bardziej dopasowany fason typu slim. W takiej sytuacji warto rozważyć wybór mniejszego rozmiaru, o ile pozostałe wymiary będą odpowiednie. W razie potrzeby chętnie pomożemy w doborze najlepszego rozwiązania.
Niestety bluza nieco za mała, ale produkt bardzo fajny. Żałuję, że nie ma aktualnie dostępnej większej rozmiarowo. Zwrot pieniędzy przy odstąpieniu trwa dość długo - mam nadzieję, że w końcu firma zwróci pieniądze.

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Dziękujemy za opinię i dobre słowo o bluzie – szkoda tylko, że rozmiar okazał się za mały. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą w rozmiarówce rozszerzonej 😊 Jeśli chodzi o zwrot środków – realizujemy go maksymalnie w ciągu regulaminowych 14 dni od momentu otrzymania odstąpienia. W praktyce zazwyczaj trwa to krócej, ale zdarzają się sytuacje, w których operacja po stronie banku potrzebuje dodatkowego czasu. Jeżeli chciałby Pan upewnić się co do statusu swojego zwrotu, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta – sprawdzimy to od ręki i rozwiejemy wszelkie wątpliwości.
Uwielbiam ciuchy szczególnie do pracy logistycznej, będę do Was wracał, miałoby było gdyby jakiś bonus do mnie trafił 😄

Odpowiedź ze sklepu saraworkwear.com

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa 😊 Super słyszeć, że nasze ubrania sprawdzają się w pracy logistycznej i że chce Pan do nas wracać. Zachęcamy też do zapisu do naszego newslettera, gdzie regularnie pojawiają się rabaty, promocje i informacje o nowościach 👌