Klienci bardzo często chwalą szybki, sprawny i terminowy proces dostawy zamówionych produktów. Doceniają również bardzo dobry, uprzejmy i pomocny kontakt ze sprzedawcą, często podkreślając profesjonalizm oraz szybkie reakcje. Większość klientów potwierdza, że otrzymany produkt odpowiada opisowi na stronie sklepu, co buduje zaufanie do firmy. Produkty są oceniane jako solidne, funkcjonalne i zgodne z oczekiwaniami. Kilku klientów wyraża niezadowolenie z powodu niedbałego lub nieoryginalnego opakowania, zwłaszcza gdy produkt ma być prezentem. Sporadycznie pojawiają się również uwagi dotyczące brakujących elementów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielakimarket.pl
Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl
Huśtawka ogrodowa - kolor szary
Dobry rotor dla ćwiczeń rehabilitacyjnych
Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl
Polecam z całego serca.
Szybka przesyłka
- +48603578158
- lakimarket.pl
- kontakt@lakimarket.pl
- Słaboszów, POL
Jesteśmy firmą, która w sprzedaży online oferuje produkty rozwiązujące codzienne Państwa problemy oraz Gadżety nietypowe, trudno spotykane w sklepach stacjonarnych