Opinie łącznie (577) Opinie (577) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 gru 2025

lakimarket.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są bardzo zadowoleni z błyskawicznej realizacji zamówień i szybkiej dostawy produktów. Większość użytkowników pozytywnie ocenia jakość oferowanych produktów, podkreślając ich solidność, estetykę oraz zgodność z opisem na stronie. Dodatkowo doceniany jest miły, profesjonalny i pomocny kontakt ze sprzedawcą, a także sprawna i skuteczna obsługa ewentualnych reklamacji. Opakowanie produktów zazwyczaj również otrzymuje pozytywne opinie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozbieżności między opisem a otrzymanym produktem. Pojedyncze głosy niezadowolenia dotyczą także jakości opakowania, które czasem bywa zwykłe lub uszkodzone. Nieliczni klienci zgłaszali problemy z produktami lub reklamacjami.

Opinielakimarket.pl

towar dostarczony w tempie ekspresowym fantastycznie opracowana instrukcja montażu co dawało niebywałą frajdę mojemu 6 letniemu wnukowi który wraz z ojcem składał huśtawkę i bezbłędnie dobierał odpowiednie elementy i śrubki - złożona -sprawdzona - fajnie wygląda i mam nadzieje ze długo będzie służyć . Tylko na jednym elemencie -/ rura z podstawy/ były otarcia ale to chyba przy procesie spawania i mam nadzieje ze nie będą miały negatywnego wpływu na huśtawkę - że nie będzie rdzewieć w tym miejscu . kolor zielony też robi dobre wrażenie .Jestem zadowolona z zakupu .
Serdecznie polecam. Jestem absolutnie zachwycona tą huśtawką! Jest niezwykle solidnie wykonana, stabilna. Samo użytkowanie to czysta przyjemność. Duży plus należy się również samemu sprzedawcy – przesympatyczny, bezproblemowy kontakt, profesjonalne podejście do klienta i błyskawiczna realizacja zamówienia. Z czystym sumieniem polecam absolutnie każdemu🙂

Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl

Dziękujemy za piękną opinie :) Najważniejsze, że produkt spełnia oczekiwania:) Wszystkiego dobrego!

Huśtawka ogrodowa - kolor szary

Super kontakt z sprzedającym, szybka wysyłka ,starannie zapakowane elementy huśtawki, instrukcja krok po kroku jak złożyć, śrubki, nakrętki,podkładki, zaślepki nawet kluczyki do przykręcenia śrubek. Huśtawka solidnie wykonana, mega wygodna, poprostu Super. Polecam serdecznie ❤️
Huśtawka bardzo ładna, solidna i zgodna z opisem. Montaż jest prosty, a całość po złożeniu prezentuje się bardzo dobrze. Niestety w zestawie zabrakło kilku śrub, jednak mimo tego zakup oceniam pozytywnie. Mam nadzieję, że sprzedawca uzupełni brakujące elementy.
T H
Teresa H.
Szybka dostawa wszystko według opisu i najbardziej mi się podobał telefon od sprzedającego bo zapomniałam wybrać koloru. Polecam bardzo rzetelna firma 👍
Super sklep, wspaniały Pan z którym rozmawiałam, bardzo szybka realizacja zamówienia po prostu 1000% polecam Oczywiście towar pierwsza klasa🥰

Dobry rotor dla ćwiczeń rehabilitacyjnych

Rotor spełnia moje oczekiwania dla rehabilitacji po endoprotezie. Ćwiczenia jak na rowerze , małe wygodne do przechowania , łatwa obsługa i dobra regulacja i fajna mata przeciwślizgowa. Przesyłka przyszła szybko i bezpiecznie , opakowanie solidne i nienaruszone... Polecam sklep i ROTOR ...

Dziękujemy za opinie! www.lakimarket.pl

Polecam z całego serca.

Polecam .Obrazek jest jeszcze piękniejszy na żywo.Wykonany starannie estetycznie zapakowany.Pudeleczko z kokardką na duży plus

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Będę polecać ten sklep. Dziękuję i pozdrawiam
Produkt wygląda na solidny działa ale cała inauguracja dopiero za kilka dni z uwagi na brak czasu ale wydaje mi się że efekt będzie osiągnięty.
Najlepszy sklep internetowy w jakim do tej pory zrobiłem zakupy. Dziękuję bardzo jesteście super.💪💪💪
ŚWIETNY SKLEP , SUPER KONTAKT A PRODUKT SUPER JAKOŚCI ! HUŚTAWKA BARDZO WYGODNA -POLECAM !
Zakup lasera. Uszkodzony statyw. Jeden telefon i po kilku dniach odbieram nowy. Super kontakt ze sprzedawcą. Polecam
Wystawiłam ocenę 2 gwiazdek , ponieważ dostarczony towar (rowerek rehabilitacyjny)nie dotarł do mnie w oryginalnym opakowaniu (widocznym na zdjęciach i filmach reklamujących towar ).Otrzymałam produkt zapakowany w brzydki, zwykły karton,jakby po innym produkcie, bo nie był pierwszej jakości.Firma wprowadziła mnie w błąd.Zakupiony produkt miał być przeznaczony na prezent pod choinkę.Jest to oszukiwanie klientów.Szukałam firmy, która oferowała tak zapakowany towar, jak było to pokazane na zdjęciach . Dlatego jestem zawiedziona,gdyż czuję się oszukana reklamą i dziwnym tłumaczeniem się ze strony pracowników. Sposób obsługi oceniam bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl

W naszej kampanii reklamowej na grafice nawet nie jest to pudełko tylko grafika opisująca produkt. W opisie produktu jest pokazane, że produkt jest zapakowany w karton szary. Życzymy samych udanych zakupów. Pozdrawiam
Produkt fajny, ale dostarczony w zwykłym, szarym, lekko pogniecionym kartonie. Można mieć wątpliwości, czy produkt jest nowy.
Szybka dostawa, oświetlenie altany całkowicie spełniło oczekiwania
Lampki są super dają dużo światła i wyglądają extra polecam
Girlanda bardzo fajna. Wszystko zgodnie z opisem. 20m łańcucha wystarczyło idealnie. Można łączyć łańcuch świetlny. Światło ciepłe, nie męczy oczu. Polecam serdecznie.
Wszystko jest Zrobione Najlepiej jestem zadowolona.
Bardzo dobry towar Tarasik teraz jest super oświetlony Polecam tego sprzedającego ♥️

Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl

Pięknie dziękujemy za opinie;) zapraszamy ponownie na www.lakimarket.pl

lakimarket.pl

Jesteśmy firmą, która w sprzedaży online oferuje produkty rozwiązujące codzienne Państwa problemy oraz Gadżety nietypowe, trudno spotykane w sklepach stacjonarnych