lakimarket.pl

645 reviews since 2 gru 2025

Ważny od: 2 gru 2025
lakimarket.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki, sprawny i terminowy proces dostawy zamówionych produktów. Doceniają również bardzo dobry, uprzejmy i pomocny kontakt ze sprzedawcą, często podkreślając profesjonalizm oraz szybkie reakcje. Większość klientów potwierdza, że otrzymany produkt odpowiada opisowi na stronie sklepu, co buduje zaufanie do firmy. Produkty są oceniane jako solidne, funkcjonalne i zgodne z oczekiwaniami. Kilku klientów wyraża niezadowolenie z powodu niedbałego lub nieoryginalnego opakowania, zwłaszcza gdy produkt ma być prezentem. Sporadycznie pojawiają się również uwagi dotyczące brakujących elementów.

Opinielakimarket.pl

Produkt wygląda na solidny działa ale cała inauguracja dopiero za kilka dni z uwagi na brak czasu ale wydaje mi się że efekt będzie osiągnięty.
Najlepszy sklep internetowy w jakim do tej pory zrobiłem zakupy. Dziękuję bardzo jesteście super.💪💪💪
ŚWIETNY SKLEP , SUPER KONTAKT A PRODUKT SUPER JAKOŚCI ! HUŚTAWKA BARDZO WYGODNA -POLECAM !
Wszystko ok paczka szybko

Stosunek ceny do jakości wszystko gra

Sprzęt zgodny z opisem działa
Zakup lasera. Uszkodzony statyw. Jeden telefon i po kilku dniach odbieram nowy. Super kontakt ze sprzedawcą. Polecam
Wystawiłam ocenę 2 gwiazdek , ponieważ dostarczony towar (rowerek rehabilitacyjny)nie dotarł do mnie w oryginalnym opakowaniu (widocznym na zdjęciach i filmach reklamujących towar ).Otrzymałam produkt zapakowany w brzydki, zwykły karton,jakby po innym produkcie, bo nie był pierwszej jakości.Firma wprowadziła mnie w błąd.Zakupiony produkt miał być przeznaczony na prezent pod choinkę.Jest to oszukiwanie klientów.Szukałam firmy, która oferowała tak zapakowany towar, jak było to pokazane na zdjęciach . Dlatego jestem zawiedziona,gdyż czuję się oszukana reklamą i dziwnym tłumaczeniem się ze strony pracowników. Sposób obsługi oceniam bardzo dobrze.

Odpowiedź ze sklepu lakimarket.pl

W naszej kampanii reklamowej na grafice nawet nie jest to pudełko tylko grafika opisująca produkt. W opisie produktu jest pokazane, że produkt jest zapakowany w karton szary. Życzymy samych udanych zakupów. Pozdrawiam
Wszystko OK
Wszystko w porządku szybko na czas polecam
Produkt fajny, ale dostarczony w zwykłym, szarym, lekko pogniecionym kartonie. Można mieć wątpliwości, czy produkt jest nowy.
solidna firm, jakość zamówionego towaru zgodnie z ofertą
Szybka dostawa, oświetlenie altany całkowicie spełniło oczekiwania
Szybka dostawa.W nocy ładnie świecą.
Lampki są super dają dużo światła i wyglądają extra polecam

Jesteśmy firmą, która w sprzedaży online oferuje produkty rozwiązujące codzienne Państwa problemy oraz Gadżety nietypowe, trudno spotykane w sklepach stacjonarnych