szekla4x4.pl

Opinie łącznie (145) Opinie (145) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówienia i dostawy. Produkty są często oceniane jako bardzo dobrej lub wysokiej jakości. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna oraz pomocna. Klienci podkreślają dobry i łatwy kontakt z firmą oraz chęć pomocy ze strony obsługi. Dodatkowo doceniają konkurencyjne i atrakcyjne ceny oferowanych produktów.

Opinieszekla4x4.pl

dobre ceny, rzetelna i fachowa obsługa

Rzetelna i fachowa obsługa oraz dobre ceny. Od dwóch lat kupuję uchwyty fitrub nawet na sklepie producenta nie mają takich cen.

Wszystko git, dobrze chłopaki robią, dobry przekaz leci

Nie było produktu, który chciałem zakupić, to dostałem coś lepszego w tej samej cenie :) polecam ten sklep!
Po prostu normalny-rzetelny sklep doradzili mi mailowo a potem zrealizowali zamówienie i tyle nie wiem po co się rozpisywać
Wszystko w 100% profesjonalnie, dobrze zapakowane i lina bardzo dobrej jakości i bardzo konkurencyjna cena względem rynku.

Polecam! Super asortyment!

Wszystko super. Jedna mała uwaga - jeśli stan na stronie nie zgadza się z rzeczywistością to może lepiej go nie pokazywać wcale ;)
Wszystkim polecam . Dobry kontak , ekipa chętna do pomocy i do kontaktu telefonicznego z klientem. Mega zadowolony jestem z transakcji. Napewno wrócę do zakupów w tym sklepie 👍
Bardzo dobra obsługa i kontakt z klientem. A co do towaru to jest to najlepszy pojemnik / kieszeń na papier na rynku :)
Szybka dostawa, towar dobrej jakości
Towar super. Obsługa i szybkość dostawy rewelacja. Polecam.
Ok dzięki za wysyłkę dostarczona tak jak mielono i pasuje pozdrawiam
Kompresor przyjechał uszkodzony w transporcie (morskim) ale bez problemu został wymieniony na nowy
SUPER SIE Z NIMI DZIAŁA , REAKCJA NATYCHMIASTOWA POLECAM 4 X 4 SZEKLA NAPRAWDĘ WARTO !!!!!
Wszystko ok, polecam.
Szybko sprawnie i bezproblemowo
Szybka i sprawna dostawa jakoś rewelacja polecam
Zamowienie doszlo szybko, a produkt zgodny z oczekianiami.

Bardzo dobra obsluga

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka i chyba najlepsza cena na rynku

Dobry kontakt
Szybka realizacja i wysylka , polecam
Szybko i sprawnie.