lovrin.pl

Opinie łącznie (629) Opinie (204) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Produkty są oceniane jako piękne, solidnie wykonane i zgodne z opisem. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, co przekłada się na wysoką satysfakcję klientów. Estetyka opakowania jest szeroko doceniana, klienci chwalą szczególnie ładne, eleganckie i staranne zapakowanie przesyłek. Większość opinii wskazuje na atrakcyjne lub rozsądne ceny. Sporadycznie pojawiają się uwagi o różnicach produktów względem oczekiwań oraz rozbieżnościach z opisem. W pojedynczych przypadkach klienci zgłaszają zastrzeżenia co do wartości produktu w stosunku do jego wagi.

Opinielovrin.pl

Piękna bronsoletka polecam
Bransoletka piękna !!! Polecam !!!
Zamawiałem lancuszek o wadze 11.87g długości 55cm,za 6706 zl, otrzymalem zastepczo zamiennik o tych wymiarach w tej samej cenie ale lżejszy o 0,86 g.
Szybka realizacja. Produkt zgodby z opisem. Polecan
Szybkość dostawy, ładne opakowanie i atrakcyjny towar

Naszyjnik z kotkiem srebro

Naszyjnik piękny delikatny oraz łańcuszek 💙
Szybka dostawa. Niestety nie odebrałam produktu bo nie mogłam, ale napewno do was wrócę.
Produkt zgodny z zamówieniem, osoba obdarowana prezentem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię. Cieszy nas, że naszyjnik spełnił oczekiwania, a obdarowana osoba była zadowolona z prezentu. To dla nas największa satysfakcja. Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Podoba mi się wszystko
Polecam firmę
Łańcuszek wbrew zapewnieniom ma znikomą grubość 0,5 mm i jest krótszy niż na zdjęciu. Trzeci raz raczej nie wrócę do tego sklepu. Dostarczenie przesyłki wzorowe, doszła natychmiast pięknie zapakowana, tym większa szkoda, że zawartość tak bardzo odbiegała od obiecanej.
Bransoletka piękna, szybka wysyłka. Polecam
B K
BEATA k.
Sam produkt ładny, ale dla mnie za duży, mimo możliwości regulacji. Za to obsługa i kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Miałam problem z dostawą, wówczas przemiła Pani sama zadała sobie dużo trudu, by znaleźć przyczynę i skontaktować się z dostawcą. Za zwłokę jeszcze otrzymałam kupon rabatowy. Ogromnie za to dziękuję i na pewno jeszcze coś dla siebie znajdę.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że mimo problemów z dostawą mogliśmy szybko pomóc i że obsługa spełniła Pani oczekiwania. Bardzo nam miło, że doceniła Pani nasze starania i kupon rabatowy. Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach znajdzie Pani coś idealnego dla siebie Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin