Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Opinie łącznie (5608) Opinie (2906) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą bardzo szybką realizację i dostawę zamówień, podkreślając ekspresowe tempo obsługi. Wielu klientów podkreśla wyjątkowe, staranne i pachnące opakowanie zamówień, co sprawia, że odbiór przesyłki jest bardzo przyjemny. Klienci bardzo często chwalą miłą, pomocną i elastyczną obsługę, wskazując na indywidualne podejście i gotowość do rozwiązywania problemów. Produkty są oceniane bardzo wysoko pod względem jakości, trwałości i zgodności z opisem. Klienci z entuzjazmem przyjmują drobne gratisy, słodycze i dodatkowe upominki do zamówień, uznając je za bardzo miły gest. Wielu klientów deklaruje, że regularnie wraca do sklepu i poleca go innym, co świadczy o wysokim poziomie zadowolenia i lojalności. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze negatywne opinie dotyczące produktów.

OpinieMatka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Przesyłka szybko dotarła. Na moją prośbę została wysłana tego samego dnia i już następnego mogłam odebrać w paczkomacie. Słodki dodatek w postaci cukierka jest po prostu uroczy. Pani przyjmująca moje zamówienie miła i pomocna. Pomimo dużej ilości innych zamówień podpowiedziała co zrobić aby moje zamówienie wyszło tego samego dnia. Zamawiałam jeden produkt - frezarkę.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Dziękujemy za miłe słowa, bardzo się cieszymy, że otrzymała Pani tak szybko zamówienie! ❤️
Pomoc w doborze zakupów. Ula, to skarbnica wiedzy, a dziewczyny na magazynie, szybkie i kompetentne. Zapomniałam dokupić jednej rzeczy i natychmiast rozwiązały problem. To jeden z niewielu sklepów, do których chce się wracać!
Ten zakup to strzał w 10🤗 żel wygląda pięknie, ma drobinki mieniące się w słońcu 🌞a praca nim to coś czego potrzebowałam, rzeczywiście nie spływa na skórki 😉 układa się jak go poprowadzisz (ps.nawet pędzelkiem do farb plakatowych🙃). Dziękuję 😘

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Dziękujemy za tak cudowną opinię! ❤️ Cieszymy się, że żel tak dobrze się sprawdza. 😊

Bardzo polecam zakupy u Matka Polka…

Bardzo polecam zakupy u Matka Polka Hybrydowa. Na ogromny plus zasługuje obsługa klienta - pani bez problemu pomogła mi dołączyć zapomniany lakier do opłaconego już zamówienia po próbie SMS -owej. Szybko, sprawnie i bardzo miło. Takie podejście do klienta to skarb. Bardzo dziękuję .

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że obsługa spełniła Twoje oczekiwania 💛 Zawsze staramy się, aby zakupy u nas były szybkie, sprawne i komfortowe. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół Matka Polka Hybrydowa ❤️
Wszystko sprawnie i pełen profesjonalizm. Frezy są rewelacyjne , gąbeczki i żele do cieniowania pięknie robią przejście. Polecam z czystym sumieniem.
Zrobiłam ostatnio dwa zamówienia. Drugie ok, pierwsze nie bardzo. Stempel powiększający (moyra?) jest do niczego, kompletnie się nie klei. Dwa spośród artów Makear się rozwarstwiały. Mam ich wszystkie kolory i nigdy tak się nie dzialo. To nie słoiczek, nie wymieszam ich sobie. Jak dla mnie długo leżały na magazynie. Zgłosiłam te kwestie do sklepu i odpowiedź była taka, że z arterami ok a w sprawie stempla mam nagrać filmy. Nie mam na to czasu, jest sezon wakacyjny i pracuje ponad normę jak inne stylistki. Wystarczy pójść do magazynu i sprawdzić, czy inne produkty są tak samo wadliwe. Artery -wylałam nadmiar, zmarnowane pieniądze, stempel do kosza... Nie spotkałam się jeszcze z takim podejściem. Poczułam się jak oszust.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że poczuła się Pani potraktowana jak osoba nieuczciwa — nie było to naszą intencją. Poprosiliśmy o krótkie nagranie lub zdjęcia wyłącznie po to, aby zweryfikować problem i szybko zaproponować rozwiązanie, często bez konieczności odsyłania produktu. Niestety nie otrzymaliśmy żadnych materiałów ani produktu do sprawdzenia, dlatego nie mieliśmy możliwości rzetelnie rozpatrzyć reklamacji.Sprawdzenie innych egzemplarzy w magazynie nie rozwiązuje tej sprawy. Produkty są fabrycznie zamknięte, zgrzane folią i znajdują się w terminie przydatności. Nie możemy ich otwierać i pozbawiać oryginalnego zabezpieczenia tylko po to, aby ocenić zgłoszenie dotyczące innego egzemplarza. W przypadku ProArtów sporadyczne rozwarstwienie może się zdarzyć i jest cechą tego produktu. Jeśli na powierzchni pojawi się kropla produktu bez pigmentu, należy ją usunąć, a z pozostałej części można normalnie korzystać. W sprawie stempla prosimy jedynie o kilkusekundowy film pokazujący problem. Jeśli produkt okaże się wadliwy, wyślemy nowy egzemplarz. Jeśli natomiast problem wynika ze sposobu użycia, Ula podpowie, jak prawidłowo z niego korzystać. Prosimy dać nam możliwość zweryfikowania zgłoszenia i realnej pomocy.

Sklep, który naprawdę zaskakuje!

Obsługa bardzo miła, rzetelna. Bardzo szybko realizują zamówienia, dodając coś ekstra 😉. Zawsze starają się sprostać wszelkim niedogodnościom. Polecam❣️

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😍
Jestem bardzo zadowolona, paczka pięknie przygotowana, pachnąca, a produkty już działają😊na pewno to nie będą ostatnie zakupy, bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie

Ale super, bardzo nam miło! 😊 Dziękujemy ❤️
Bardzo polecam szkolenie. Mimo że przez internet bardzo mi pomogło. Konkretnie, cenne wskazówki, pomoc w wyborze produktów. Bardzo polecam.

Bardzo dziękujemy ❤️
Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Uwielbiam naszą Matkę za to, że zanim się coś kupi można zobaczyć filmiki z danymi produktami to jest ogromny plus. 🥰

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę! 🩷

Opinia klienta

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, na duży plus w razie pytań otrzymałam podpowiedź i poradę 😀,,szybka wysyłka, ekologiczne opakowanie,profesjonalne podejście do klienta.

Ale super, bardzo nam miło! 😊 Dziękujemy ❤️
Jestem w szoku. Zamówienia do Holandii dostarczane są za darmo ! (Oczywiście trzeba przekroczyć pewną kwotę). Obsluga klienta to już wgl inny poziom ! Miło, przyjemnie, bez problemu, nooo CUDOWNIE.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka sprawnie dotarła do Pani za granicę. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy! ❤️❤️

Polecam :)

Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Wysoka jakość. Starannie zapakowane zamówienia. Dbałość o klienta. Świetny kontakt z hurtownia. Polecam :)

Bardzo dziękujemy 😍
Paczka dostarczona bardzo szybko niecałe 2 dni i już ją miałam w żabce do odbioru. Pięknie zapakowana paczka dodatkowo pachnąca w środku, niespodzianka była słodycz czyli cokierek krówka do kawki :-) Bardzo dobrze zabezpieczone produkty w paczce. Bardzo jestem zadowolona. Pełna perfekcja. Pozdrawiam i POLECAM Firmę MATKA POLKA HYBRYDOWA. Oby tak dalej.

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że paczka dotarła szybko, była starannie zapakowana, a zapach i mała niespodzianka umiliły odbiór 💛 To dla nas ogromna radość, że wszystko spełniło oczekiwania. Zespół Matka Polka Hybrydowa 💛
Piękne zapakowane ❤️ pachnące. Wszystko ok. Kupiłam na szybko ponieważ byłam w pl a mieszkam w uk i szkoda ze nie ma wysyłki do uk 🥹 uk strzeliła sobie w kolano wyjściem z EU. Nie tylko pod tym względem...
Najlepsza hurtownia z jaką miałam okazję współpracować. * Świetny kontakt *Sprawna i szybka wysyłka * Towar dobrze zabezpieczony i zapakowany * Można zaopatrzyć się we wszystko czego potrzebujesz! Wracam tu! Oraz z całego 🩷 polecam

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię! 🥰 Ogromnie się cieszymy, że współpraca z nami spełnia Twoje oczekiwania i doceniasz naszą obsługę, pakowanie oraz asortyment. Takie słowa to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy 💛 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół Matka Polka Hybrydowa ❤️

Super produkty

Przesyłka dotarła bardzo szybko a produkty jeszcze lepsze niż się spodziewałam. Dziękuję i polecam

Dziękujemy ❤️
Paczuszka jak zawsze ślicznie zapakowana pachnąca obłędnie. Zakupy u Matki to sama przyjemność. Dziękuję 🥰

Ale super, bardzo nam miło! 😊 Dziękujemy ❤️
Szybka dostawa,wszystko dobrze zabezpieczone ,pięknie pachnąca i smakowita krówka🤪 Pozdrawiam Iza

Super, dziękujemy ❤️
Paczka pięknie zapakowana z dbałością o każdy produkt, pięknie pachnąca🥰bardzo szybka dostawa👍dziękuję bardzo😀

Odpowiedź ze sklepu Matka Polka Hybrydowa: SKLEP & CENTRUM SZKOLENIOWE

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę! 🩷