Opinie łącznie (38) Opinie (38) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, podkreślając ich solidność, estetykę i trwałość. Obsługa klienta jest często chwalona za uprzejmość, profesjonalizm i indywidualne podejście. Wielu klientów chwali staranność i estetykę opakowania, często podkreślając jego bezpieczeństwo i brak plastiku. Klienci doceniają drobne prezenty, takie jak liściki, cukierki czy olej do impregnacji, które pozytywnie wyróżniają firmę. Proces realizacji zamówień oceniany jest jako szybki i sprawny, często wykraczający poza oczekiwania klientów.

OpinieRyba Wooden

Wspaniała rodzinna firma. Kupiłam raz i od teraz deski do krojenia będę kupowała tylko tutaj. Deska wykonana z dbałością o każdy szczegół. Fajne ceny w porównaniu do desek, które można kupić w znanych sieciówkach (o wiele gorszych jakościowo). Paczka świetnie i bezpiecznie zapakowana, a to bardzo sobie cenię. Polecam Ryba wooden z całego serca.

Produkt wysokiej jakości

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, miłym zaskoczeniem była buteleczka oleju parafinowego do konserwacji dodana jako prezent i cukiereczki krówki. Najważniejsze dla mnie, że kupiłam produkt wysokiej jakości polskiej, rodzinnej firmy. Polecam szczerze.

Miła niespodzianka

Bardzo podobała mi się dbałość o detale i relacja z klientem. List napisany do mnie ręcznie, parę firmowych krówek i olej do impregnacji drewna to są detale, ale takie detale, dla których wybiorę tę firmę przy kolejnych zakupach. Bardzo dziękuję za uszanowanie klienta i pozdrawiam, Bartek :)

Wspaniałe pierwsze doświadczenie

Pierwszy raz kupowałam ze sklepu Ryba Wooden i to było wspaniałe doświadczenie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko. W paczce z zamówieniem oprócz drobnych prezentów czekała na mnie ręcznie wypisana kartka od Pani Marleny i wspaniała dębowa deska do krojenia. Wspaniale się kroi na tej desce. Jest też po prostu bardzo estetyczne wykonana. Bardzo polecam! To było bardzo miłe doświadczenie zakupowe ;)
Bardzo ładne deski, w pakiecie mała butelka oleju do impregnacji i ręcznie napisany liścik oraz szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona z desek do krojenia i tac, są bardzo ładne i porządnie wykonane. Ponadto paczka przyszła bardzo starannie zapakowana z liścikiem od firmy
Produkt idealny, dobrze zapakowany, dodatkowy produkt do pielęgnacji drewna w gratisie. Personalizowana kartka od sprzedawcy.

100% na tak

Jestem bardzo miłe zaskoczona zamówieniem. Przesyłka dobrze zapakowana, jakość produktów świetna. Oby tak dalej.
Piękne tace. Bardzo polecam sklep, jestem pod wrażeniem obsługi klienta. Niespotykane.
Deski piękne same w sobie. Towar zgodny z opisem. Dołączone do zamówienia krówki przepyszne a liścik uroczy. Dziękuję :-)
super obsługa
Wszystko super i nawet więcej👍!
Przesyłka ładnie zapakowana. A parę słów ręcznie napisanych, było miłym dodatkiem.
Zamówieniem dotarło na czas zgodnie z zamówieniem i nawet coś więcej:)
Cudowna deska i wspaniała obsługa sklepu! Serdecznie polecam!!!!!
Na plus jakość desek i opakowanie bez plastiku,

Ryba Wooden

Naszą specjalnością są drewniane deski do krojenia, tace i dekoracyjne akcesoria do domu. Funkcjonalne i ponadczasowe. Niezbędne dodatki do dobrze zaprojektowanych przestrzeni.

Wyświetl wszystkie profile