sohobizuteria.pl

Opinie łącznie (3045) Opinie (229) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z estetyki biżuterii, chwaląc jej piękny wygląd oraz zgodność z oczekiwaniami. Doceniają także ekspresową wysyłkę, sprawną realizację zamówień oraz staranne i estetyczne pakowanie produktów. Jakość biżuterii jest określana jako bardzo dobra, a produkty odpowiadają opisom i zdjęciom na stronie. Obsługa klienta uznawana jest za profesjonalną, szybką i pomocną. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych wad biżuterii.

Opiniesohobizuteria.pl

Bransoletka na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na zdjęciach 😊 Bardzo starannie wykonana, delikatna i elegancka. Cyrkonie pięknie się błyszczą, a wzór kwiatowy robi wyjątkowe wrażenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, a zawieszka idealnie pasuje do kompletu. Polecam z całego serca ❤️

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Pani Agnieszko, z całego serca dziękujemy za tak piękną i szczegółową recenzję! Ogromnie nas cieszy, że bransoletka na żywo wywołała jeszcze większy zachwyt. Staramy się, aby wzór kwiatowy i blask cyrkonii oddawały pełną elegancję, a fakt, że zawieszka idealnie dopełniła komplet, to dla nas powód do dumy. Niech ten zestaw nosi się z dumą i przynosi mnóstwo radości każdego dnia! Pozdrawiamy ciepło.

delikatny

Lejący, gładki, dobrze wykonany, wyobrażałam sobie odrobinę większe kamyczki, a rzeczywistości to drobinki, ale i tak uroczo się komponuje z moimi jaspisami beżowymi.

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Pięknie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani jakość wykonania naszego produktu. Subtelne kamienie miały dodać mu delikatności i ogromnie nas cieszy, że tak uroczo wyglądają w zestawie z Pani jaspisami. Niech się wspaniale nosi!
Piekna branzoletka, szynka dostawa i pięknie zapakowane z najwyższą starannoscią ,możecie stworzyć inne modele branzoletek modułowych, chętnie kupię. Polecam
Za krótko użytkowane , aby stwierdzić czy złoty łańcuszek nie będzie się ścierał. Natomiast wykonanie estetyczne. Wygląd zadawalniający. Cena przystępna.
Polecam Bardziej rzeczywiste realnie jeżeli zdjęcia Pierścionek wydawal sie z delikatnym oczkiem , bardziej plaski ale jak przyszedł to byl dosc wystająca cyrkonia

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, biżuteria jest śliczna,taka jaką chciałam.Skorzystam jeszcze nie raz z zakupów w waszym sklepie.
Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zapakowane okularki co w czasie transportu kurierem jest ważne 🥹😍

Biżuteria super

Biżuteria taka jak na zdjęciu, podoba mi się, ekspresowa dostawa. Ładnie zapakowane. Polecam
Gorąco polecam ,biżuteria piękna i spełnia moje oczekiwania, na pewno jeszcze tu wrócę
Naszyjnik jest przepiękny i jego kolor nie wygląda wcale na tanie złoto! Polecam

Wszystko zgodne z opisem ładnie zapakowa…Wszystko zgodne z opisem

Wszystko zgodne z opisem ładnie zapakowana biżuteria szybka wysyłka same plusy polecam wszystkim
Bardzo ładny naszyjnik zawieszka piękna, starannie wykonana spełnia moje oczekiwania-dziękuję Polecam
Piękny naszyjnik gdyby mozna bylo dobrać kolczyki i bransoletkę to byłby świetny komplet.

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Dziękujemy za piękny komentarz i przesyłamy słoneczne pozdrowienia! 😊Mamy dla Pani świetną wiadomość! Dokładnie taki był nasz plan – już na dniach w sklepie pojawią się idealnie pasujące do kompletu kolczyki złote kosteczki! ✨
Piękny pierścionek, kolorystyka i dobre wykonanie. Wizerunkowo ładniejszy niż ten z Dziubek. Mam nadzieję że i jakość okaże się bardzo dobra.
Bardzo podoba mi się zamówiona biżuteria,jest piękna.Do zakupu nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko przebiegło wzorowo.
Bardzo lubię sklep SOHO, dlatego chętnie tu wracam . Biżuteria dostępna w dobrych cenach, co pozwala każdemu znaleźć coś dla siebie. Śliczna 👍️
Kupuje u Państwa od dawna i zawsze jestem bardzo zadowolona. Biżuteria jest piękna i bardzo trwała.

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy, że jest Pani z nami od tak dawna! Stała obecność i zaufanie takich klientek jak Pani to dla nas największy powód do dumy. Słowa o trwałości i pięknie naszej biżuterii motywują nas do dalszej pracy. Świadomość, że niezmiennie wywołujemy uśmiech na Pani twarzy, to czysta radość. Pozdrawiamy najcieplej i do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Szybka wysyłka i biżuteria -łancuszek którą podarowałem mamie i która się jej podobała 😉🙂

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Dziękujemy z całego serca za opinię! Radość obdarowanej mamy to najlepsze, co mogliśmy dzisiaj usłyszeć. Cieszymy się, że paczka dotarła ekspresowo. Niech łańcuszek nosi się z dumą!
Bardzo sprawna dostawa. Produkty dobrej jakości. Dziękuję i polecam.
Polecam, pierścionek trochę luźny, ale mam drobne palce ;) jednak jest śliczny i go noszę, naszyjnik super, pasuje do wielu stylizacji.

Odpowiedź ze sklepu sohobizuteria.pl

Dziękujemy pięknie! ❤️ Mamy nadzieję, że pierścionek mimo luzu będzie się wygodnie nosił – na drobnych palcach takie modele często wyglądają bardzo efektownie i lekko! Ślicznie dziękujemy za zaufanie.