Opinie łącznie (409) Opinie (145) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 4 gru 2023

pasja-przeplatane.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając staranność, precyzję i dbałość o detale. Wygląd produktów jest szeroko doceniany za estetykę, piękno i unikalność wzorów. Klienci wielokrotnie podkreślają bardzo dobry, szybki i pomocny kontakt ze sprzedawcą. Często pojawiają się pozytywne opinie na temat szybkiej realizacji zamówień i sprawnej dostawy. Produkty są cenione za praktyczność, pojemność oraz przemyślane dodatki i kieszonki. Możliwość personalizacji, np. haftowania imienia, jest postrzegana jako duża wartość dodana.

Opiniepasja-przeplatane.pl

😍

To, że plecak jest piękny to mało powiedziane 🤗 on jest przepiękny 😍 mnie naprawdę zachwycił ❤️ Sposób wykonania, precyzja, detale, naprawdę wart swojej ceny. Polecam z czystym sumieniem, bo ja jeszcze tu wrócę na zakupy nie raz 🥰

Z oceną plecaka chciałam poczekać, żeby przekonać się jak się go użytkuje. Na szczęście jestem bardzo zadowolona i do niczego nie mogę się przyczepić. Plecak jest piękny, bardzo dokładnie i profesjonalnie uszyty, każdy detal jest przemyślany i uroczy. Co do wytrzymałości materiału za wcześnie żeby się wypowiedzieć, ale wydaje się solidny. Szczerze polecam

Jakość i piękny wygląd

Plecak jest piękny, bardzo solidnie wykonany, widać w nim dbałość o każdy detal i o jakość. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z możliwości personalizacji poprzez wyhaftowanie imienia na wewnętrznej kieszonce, co czyni produkt niepowtarzalnym. Polecam!
Bardzo starannie wykonany plecak, bez fruwających nitek. Przydatne kieszonki , ładne hafty. Wydaje się być solidny , choć za krótko jeszcze użytkowany ,żeby zweryfikować trwałość .
Opakowanie, sam produkt. Bardzo ładnie uszyty plecak. Na pewno wyróżnia sie na ulicy ;)
Profesjonalizm, indywidualne i empatyczne podejście do klienta, wszystko na najwyższym poziomie, mój kolejny zakup,POLECAM
Torebka kupiona jako prezent dla wielbicielki maków - myślę, że będzie zadowolona. :) Torebka bardzo starannie wykonana, fajny, nowoczesny krój, który będzie pasować zarówno do letniej sukienki jak i jeansów. Bardzo szybkie wykonanie i przesyłka - za co serdecznie dziękuję!

Bardzo polecam

Bardzo starannie wykonany plecak, funkcjonalny, pojemny. Ciekawe dodatki w postaci chwosta i breloczka. Uroczy haft z imieniem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Zamówienie dotarło bardzo szybko. Kontakt super! Plecak jest prześliczny i sprawił ogromną radość. Polecam! Ja tam wrócę ... 😉🙂

Nerka jest bardzo ładna i starannie wykonana. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i zdecydowanie polecam ten sklep!
Przepięknie wykonana torebka, wysoka jakość materiałów. Torebka jest bardzo funkcjonalna.

Bardzo piękny i estetycznie wykonany plecak.

Jestem bardzo zadowolona z plecaka. Za równo ja i obdarowana. Produkt dopracowany z największą starannością. Dostarczony w umówionym terminie. Ze wszystkimi detalami idzie się dogadać. Serdecznie polecam i bardzo dziękuje :-)

Konkretny sklep

Dobry kontakt szybka realizacja zamówienia.
Piękny i funkcjonalny plecak. Bardzo starannie wykonany. Idealny do pracy i na krótkie wycieczki.
Torebka CUDO! Precyzyjne szycie, wyjątkowy design. Perełka wśród moich torebek!
Produkt bardzo dobrej jakości, wykonany z największą starannością i dbałością o detale. Świetny kontakt ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

pasja-przeplatane.pl

Produkty handmade, rzeczy ręcznie robione Handmade to dzieło własnych rąk. Według mnie, by produkt był wyjątkowy i niepowtarzalny, konieczny jest jeszcze jeden element. Musi zawierać szczyptę serca. T...