fortisgo.com

Opinie łącznie (427) Opinie (278) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną lub bardzo szybką dostawę zamówionych produktów. Bardzo wysoko oceniana jest jakość suplementów i produktów, a także zadowolenie z efektów ich stosowania. Opinie dotyczące smaku są przeważnie pozytywne. Doceniana jest również łatwość zamówienia, bezproblemowy kontakt i przejrzysta komunikacja z firmą. Dodatkowo klienci wyrażają zadowolenie z różnorodności oferty. Pojawiają się jednak sugestie o potrzebie nowych wariantów smakowych, a także dotyczące rabatów i nowych propozycji w ofercie.

Opiniefortisgo.com

Krotka tresciwa

Najbardziej podoba mi się wysoka jakość suplementów oraz przejrzysty skład produktów. Widać, że oferta jest dobrze dopasowana do osób aktywnych fizycznie, a produkty realnie wspierają regenerację i efekty treningowe. Dużym plusem jest też czytelna komunikacja i zaufanie do marki. W przyszłości można by jeszcze rozbudować ofertę o nowe warianty smakowe oraz bardziej szczegółowe opisy działania produktów pod konkretne cele treningowe.

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Cieszymy się, że jesteś z nami i że nasze suplementy Ci służą. Wysoka jakość, ekspresowa wysyłka i dbałość o detale to dla nas fundament, a Twoje słowa – że to działa w rzeczywistości – rozciągają nam uśmiech od ucha do ucha.
Bardzo szybka wysyłka. To już moje kolejne opakowanie kolagenu. Zapach znośny, smak - dla mnie jest ok, mąż ma inne zdanie - najlepiej rozpuścić np w soku lub herbacie

Duża polecajka (zresztą jak zawsze)

Nie pierwsze moje zamówienie od FortisGo. Zawsze wracam z przyjemnością. Szybka obsługa zamówienia i bezproblemowy kontakt. A suple najwyższej jakości. Polecam!

Medal ode mnie dla FORTISGO…

Zakup i dostawa w FORTISGO przebiegły błyskawicznie. Suplementy są naprawdę świetnej jakości. Potrzebuję ich w mojej "walce o medal" ;-), ale FORTISGO swój medal ode mnie już ma – za wszystko. Gratulacje!

Polecam i polecam, polecam

Produkt zgodny z opisem, sprawna wysyłka, 0 trudności. Liczę na owocną wymianę handlową w przyszłości 🙃

Błyskawiczna dostawa i super jakość.

Zamówienie dotarło w niecałe 24h. Wracam kolejny raz po produkty od FortisGo. Dla mnie najlepsze. Białko konopne o smaku pistacjowym to jest TOP!
Błyskawiczna dostawa , dobre jakościowo i smakowo produkty.
Super, booster smaczny i skuteczny.
Błyskawiczna przesyłka. Wysoka jakość produktów
Wszystko super
Bardzo szybka wysyłka.
Kupuję u Was trzeci raz. Za każdym razem w ofercie jest tzw. białko młodości. Ani razu nie otrzymałam. Pozdrawiam
Szybka wysyłka i bardzo dobrze zabezpieczone produkty. Same produkty wysokiej jakości.
Wszystko oki było.
Poleciłam kolagen również znajomym. Są zadowoleni z zakupu jak i ja.