fortisgo.com

Opinie łącznie (469) Opinie (306) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną i sprawną dostawę zamówionych produktów. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych suplementów i innych produktów. Często wspominają o pozytywnym smaku lub bezsmakowości produktów. Obsługa klienta jest odbierana jako profesjonalna, sprawna i pomocna. Wielu klientów regularnie wraca po produkty, co świadczy o ogólnym zadowoleniu. Klienci chętnie polecają produkty znajomym i innym użytkownikom.

Opiniefortisgo.com

Kolagen kolejne op i białko konopne bio pistacjowe

To już 3 opakowanie kolagenu, który ma fajny mleczny posmak, jest wydajny, i teraz zdarza mi się jedynie wymieszać go łyżeczką jak nie chce mi się miksować, włosy rosną pięknie na długość, gęstości nie nabierają ale ja z natury mam cienkie :) białko pistacjowe konopne bio wzięłam pierwszy raz, jest lekkostrawne, świetnie się miksuje, smak jest mega, rzeczywiście wystarczy dorzucić banana plus szklankę mleka roślinnego i jest rewelacja. Mega szybka wysyłka jak zawsze 📦

Stale wracam po FortisGO

Odkąd znalazłem FortisGo w sieci i zamówiłem po raz pierwszy, stale wracam po ich produkty. Jak dla mnie, wszystko się w nich zgadza: jakość, smak i działanie. A dodatkowo błyskawiczna wysyłka i profesjonalne doradztwo supelentacyjne przez telefon. Mega polecam!

Kolagen FORTISGO 300Da

to drugie kolejne moje zamówienie tego produktu, jestem b.zadowolona, wszystko zgodnie z opisem. Dostawa błyskawiczna. Produkt polecam znajomym !

Krotka tresciwa

Najbardziej podoba mi się wysoka jakość suplementów oraz przejrzysty skład produktów. Widać, że oferta jest dobrze dopasowana do osób aktywnych fizycznie, a produkty realnie wspierają regenerację i efekty treningowe. Dużym plusem jest też czytelna komunikacja i zaufanie do marki. W przyszłości można by jeszcze rozbudować ofertę o nowe warianty smakowe oraz bardziej szczegółowe opisy działania produktów pod konkretne cele treningowe.

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Cieszymy się, że jesteś z nami i że nasze suplementy Ci służą. Wysoka jakość, ekspresowa wysyłka i dbałość o detale to dla nas fundament, a Twoje słowa – że to działa w rzeczywistości – rozciągają nam uśmiech od ucha do ucha.
Bardzo szybka wysyłka. To już moje kolejne opakowanie kolagenu. Zapach znośny, smak - dla mnie jest ok, mąż ma inne zdanie - najlepiej rozpuścić np w soku lub herbacie

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Duża polecajka (zresztą jak zawsze)

Nie pierwsze moje zamówienie od FortisGo. Zawsze wracam z przyjemnością. Szybka obsługa zamówienia i bezproblemowy kontakt. A suple najwyższej jakości. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Wszystko dobrze, zamówienie dostarczone szybko, nie ma co poprawiać :),

Medal ode mnie dla FORTISGO…

Zakup i dostawa w FORTISGO przebiegły błyskawicznie. Suplementy są naprawdę świetnej jakości. Potrzebuję ich w mojej "walce o medal" ;-), ale FORTISGO swój medal ode mnie już ma – za wszystko. Gratulacje!

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Wszystko szybko i bardzo pro! Polecam.

5+…

Dostawa 5+ produkt 5+ jednym słowem FortisGo robi Show🙂

Szybko i sprawnie.

Jak w tytule, szybko i sprawnie. Wszystko jak trzeba.
Szybka dostawa.Super produkty
Świetna laktoferyna. Liofilizowana i dużą dawką w kapsułce. Super

Wszystko super

Zamówienie przyszło kompletne i na duży + bardzo szybki czas realizacji.

Polecam i polecam, polecam

Produkt zgodny z opisem, sprawna wysyłka, 0 trudności. Liczę na owocną wymianę handlową w przyszłości 🙃

Odpowiedź ze sklepu fortisgo.com

Szybka obsługa. Bez zarzutów. Pozdrawiam.
super ,szybka dostawa
Kapitalna obsługa, produkty wysokiej jakości.