Klienci bardzo pozytywnie oceniają sklep, zwracając uwagę na niezwykle szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę produktów. Wielu użytkowników podkreśla wysoką jakość oferowanych artykułów oraz ich zgodność z opisem. Obsługa klienta i kontakt ze strony firmy spotykają się z dużym uznaniem, a cały proces zakupowy przebiega sprawnie i bez komplikacji. Klienci często wyrażają pełną satysfakcję z zakupów i chętnie polecają firmę innym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieprogresslabs.pl
Nie mam żadnych zastrzeżeń do realizacji zamówień jak również do czasu dostarczenia zamówionego towaru. Wszystko odbywa się sprawnie i rzetelnie. Mam jedną uwagę jako stały klient dotyczącą kodu rabatowego na kolejne zakupy, okres ważności 14 dni do wykorzystania jest zdecydowanie zbyt krótki. Jeżeli zamawiam suplementy to nie jestem wstanie ich spożyć i zamówić następna partię suplementów, a podzielenie na kilka zamówień tego co potrzebuje nie ma sensu tylko dlatego żeby skorzystać z kodu i zapłacić za przesyłkę jest nielogiczne. Myśle, że można inaczej stworzyć program lojalnościowy dla stałych Waszych klientów. Dziękuje.
Jestem bardzo zadowolona przesyłki zazwyczaj dostaję bardzo szybko i to jest ważne bo temperatura wysoka nie zdąży zadziałać na krople
Tabletki z magnezem są bardzo duże. Z żadnej firmy takich dużych nie miałam. Są trudne do przełknięcia. Inne tabletki są dobre. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Dziękuję
Jestem w trakcie używania i opinia wymaga odczekania kiła tygodni
Expresowa wysyłka dardzo dobry produkt. Cena nie jest wygórowana.
Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam.
Jak zawsze wszystko w porządku oby tak dalej :-)
maya13_01
Kolejny raz wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Pozdrawiam
Dostawa zgodnie z imformacjami przekazanymi w emailach oraz zachowane terminy, dzisiaj godne uwagi.
Pozdrawiam i sukcesow na rynku.
Szybka wysyłka
Przesyłka bardzo szybko dostarczona.Witaminy z dobrym składem i przystępna ceną.Polecam
Wystawiam ocenę na szóstkę pod każdym względem
Szybką wysyłka, dobry kontakt
Wszystko jest super, oby tak dalej. Pozdrawiam.
Dzień dobry
dziękuję za szybką i bezproblemową realizację zamówienia. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Zdecydowanie na wyróżnienie zasługuje konkretny, jasny opis produktów na stronie.
Polecam do korzystania z oferty Progress Labs, ja z pewnością również skorzystam w przyszłości.
Pozdrawiam
szybko, bezpiecznie zapakowane