fotouslugi.pl

4806 reviews since 26 kwi 2019

Ważny od: 21 sie 2019
fotouslugi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość zdjęć i produktów, podkreślając staranność wykonania i wyrazistość. Wielu klientów pozytywnie ocenia szybkość realizacji zamówień oraz dostawę. Klienci często doceniają prostotę i wygodę składania zamówień oraz korzystania z systemu. Opinie dotyczące ceny są mieszane – część klientów uznaje ją za adekwatną lub korzystną. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówień. Część klientów wspomina o drobnych trudnościach technicznych, awariach maszyn, zawieszaniu się fotokiosków i innych usterkach utrudniających realizację zamówienia. Wielu klientów ma zastrzeżenia do obsługi w punktach odbioru, zwłaszcza dotyczące niekompetencji lub utrudnień przy wydawaniu zamówień. Część klientów zgłasza również brak lub niedostateczną ilość powiadomień o gotowości zamówienia do odbioru. Niektórzy klienci wskazują, że cena mogłaby być niższa.

Opiniefotouslugi.pl

(1942)
Jestem zadowolona. Wszystko bardzo sprawnie. Jakość zdjęć bardzo dobra. Wszystko na plus.
Zdjęcia doskonałej jakości- zrobiłam pierwszą serię na próbę. Teraz szykuję kolejne. Zdecydowanie polecam.
Paragon był trudny w odseparowaniu I wyszło to trochę za dużo od reszty oraz zdjęcia wyszły trochę zbyt "żółte", to również mogła być kwestia źle dobranej kondensacji ekspozycji na zdjęciu, ale podobna sytuacja zdarzyła się już drugi raz.
Wykonanie zgodnie z projektem. Zdecydowanie za wysoka cena. Gdyby było tanie napewno zamawiałbym więcej tego typu albumów.

Zdjecia

Zdjęcia były wykadrowane i przesłane. W sklepie okazało się że muszę ponownie wszystkie kadrować. Poza tym wszystko ok.

Jestem bardzo zadowolona z produktu. Zdjęcia nawet te słabej jakości z telefonu wyszły na foto książce cudownie. POLECAM!
Wysoka jakość. Tylko w sklepie przy odbiorze nikt nie wiedział na początku, gdzie te fotki miały być.

Serdecznie polecam

Jakość wykonania kart i zdjęć na nich bardzo dobra. Świetna rzecz na prezent i jako pamiątka.
Wszystko zgodnie z zamówieniem, ładnie wykonane i dobrze zapakowane.
Aplikacja jest trudna w obsłudze. Dużo czasu zajęło mi dodanie właściwych zdjęć do koszyka. Sama realizacja zamówienia bez zarzutu.
Bardzo łatwa aplikacha do kreowania fotoksiazki, wykonanie super

Jakość dobra, czas dostawy za długi

Jakość wykonania zdjęć dobra. Ale zdecydowanie za długi czas oczekiwania na odbiór przesyłki. Być może czegoś nie doczytałem, ale sądziłem ze przesyłając fotografie online czas odbioru będzie dużo krótszy. zależało mi na czasie

Odpowiedź ze sklepu fotouslugi.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę jakości zdjęć i za podzielenie się uwagą. Rozumiemy, że czas realizacji miał dla Pana duże znaczenie. W przypadku pilnych zamówień polecamy zdjęcia natychmiastowe: https://www.fotouslugi.pl/zdjecia/zdjecia-natychmiastowe.html Zamówienie można zrealizować już po około 30 minutach. Mamy nadzieję, że przy kolejnej okazji uda się lepiej dopasować usługę do oczekiwanego terminu.

Porządnie, tanio, wygodnie

Wygodnie bo z domu, tanio, dobra jakość, czas realizacji też ok- 3 dni robocze. Na pewno jeszcze skorzystam nie raz 😊
Świetna jakość. Szkoda tylko, że nie można wydrukować większych formatów.
Odbitki szybko gotowe do wydruku, sprawny wydruk. Dobra jakość
Szybka wysyłka, dobra jakość zdjęć, cena adekwatna do produktu
Wysoka jakość wykonania zdjęć, precyzja i punktualność.Polecam cewe ! Dziękuję bardzo.
Jestem stałym klientem i od wielu lat korzystam z państwa usług. Jestem zadowolony z wykonanych zdjęć i chętnie polecam znajomym.
Bardzo dobrej jakości zdjęcia - warte swojej ceny.

Wielki pozytyw

Szybkość i łatwość obsługi, cały proces zamawiania trwał moment.

Wyświetl wszystkie profile