MAGUSZ.com.pl

Opinie łącznie (657) Opinie (476) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Doceniają wysoką jakość obsługi, rzetelność i profesjonalne podejście firmy. Chwalą zgodność towarów z opisem oraz jakość i oryginalność produktów. Wielu klientów pozytywnie ocenia łatwość i szybkość kontaktu z obsługą oraz kompetencje pracowników. Często wskazywane są atrakcyjne, konkurencyjne ceny jako zaleta zakupów. Proces zakupu i realizacji zamówienia jest opisywany jako bezproblemowy i sprawny. Opinie o jakości produktów są przeważnie pozytywne, choć sporadycznie pojawiają się drobne zastrzeżenia.

OpinieMAGUSZ.com.pl

PEŁEN PROFESJONALIZM, Korzystam z usług MAGUSZ od ponad 10 lat, wszystkie zamówienia są realizowane błyskawicznie oraz rzetelnie, a towar zawsze zgodny z opisem i specyfikacją. Bardzo dobry kontakt i sprawność realizacji zamówienia z uwzględnieniem każdej potrzeby kontrahenta.

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją lojalność i zaufanie do Sklep Magusz przez te wszystkie lata. Cieszymy się, że nasze tonery i tusze spełniają Twoje oczekiwania i że kontakt z nami zawsze jest sprawny. To dla nas ogromna motywacja, by dalej działać profesjonalnie i rzetelnie. Pozdrawiamy serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją lojalność i zaufanie wobec Sklep Magusz. To dla nas ogromna radość widzieć, że nasze błyskawiczne i rzetelne realizacje zamówień spełniają oczekiwania. Dbamy o każdy detal, by zapewnić doskonały kontakt i produkty najwyższej jakości. Pozdrawiamy serdecznie!
Wydruki są czyste. Jedynie koleżanki narzekają że po zmianie tonera słyszą dziwny pisk w drukarce. Niestety wykracza on poza moje częstotliwości i ja go nie słyszę więc nie mogę wiarygodnie tego zweryfikować co jest jego powodem. Czas to zweryfikuje zapewne:)

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się opinią o Sklep Magusz. Cieszymy się, że wydruki są czyste i spełniają oczekiwania. Dokładamy starań, by oferować produkty najwyższej jakości, które odpowiadają różnym potrzebom naszych klientów. Mamy nadzieję, że ewentualny dźwięk z czasem nie będzie przeszkodą. Pozdrawiamy serdecznie!
Wszystko szybko i sprawnie a dla jednostek budżetowych z odroczonym terminem płatności. Dziękuję.
Duży wybór części i podzespołów. Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Bardzo szybka dostawa, kolejnego dnia, byłam pod dużym wrażeniem, polecam
Dobre: towar zgodny z opisem, korzystna cena. Do poprawy: nierzetelna informacja o terminie dostawy - termin znacznie przekroczony od tego zadeklarowanego przy składania zamówienia. Ps. Dziękuję za wyjaśnienie powstałego opóźnienia w dostawie.

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dzięki za podzielenie się opinią o Sklepie Magusz. Cieszymy się, że towar spełnił Twoje oczekiwania pod względem jakości i ceny. Co do znacznego przekroczenia to już ustaliliśmy sobie, że był to jeden dzień Pozdrawiamy serdecznie!

Pozytywna

Wszystko ok. Robię co jakiś czas zakupy na stronie i nigdy nie było problemów z zamówieniem, dostawą.

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dziękujemy za zaufanie i systematyczne zakupy w Sklep Magusz. Cieszymy się, że nasze tonery zawsze spełniają Twoje oczekiwania. Dokładamy starań, aby każdy etap zamówienia przebiegał bez problemów. Pozdrawiamy serdecznie!

dostępność produków i dostawa

dostępność produków i dostępność wkładu do tak starej drukarki i szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie szerokiego asortymentu Sklepu Magusz. Zależy nam, aby każdy klient mógł znaleźć u nas to, czego potrzebuje, nawet do starszych modeli drukarek, a szybka dostawa to nasz priorytet. Taśmy do tych niezniszczalnych drukarek będziemy mieć tak długo jak pozostaną niezniszczalne. Pozdrawiamy serdecznie!
wszystko ok!! polecam!!
Bardzo profesjonalne działanie firmy, szybka dostawa, towar zgodny z zamówienie i bardzo dobrze zapakowany na czas przewozu. Nie mamy żadnych uwag i polecamy korzystania z oferty firmy MAGUSZ.

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa o naszym klepie. Super, że szybka dostawa i jakość towaru spełniły Twoje oczekiwania. Stawiamy na profesjonalizm i dbamy o każdy detal, żebyś zawsze był zadowolony. Trzymaj się i do zobaczenia!
Zamówienie zgodne z opisem, dostawa była uzgodniona przez telefon.
Szybka realizacja
Dobry produkt i szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć, Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego produktu oraz szybkiej dostawy. W Sklepie Magusz zawsze stawiamy na wysoką jakość i sprawną obsługę, aby każdy klient był usatysfakcjonowany. Serdecznie pozdrawiamy!
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu MAGUSZ.com.pl

Cześć! Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię o Sklepie Magusz. Ty i wszyscy nasi klienci możecie liczyć na szybką i sprawną obsługę oraz szeroki wybór materiałów eksploatacyjnych do drukarek i kopiarek. To dla nas ważne, by dostarczać produkty i usługi na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!