Domondo.pl

Opinie łącznie (370) Opinie (370) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień oraz terminową dostawę przesyłek. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko, a zamówienia najczęściej są kompletne i zgodne z opisem, przy czym produkty odpowiadają specyfikacji i wymiarom podawanym przez klientów. Obsługa klienta jest powszechnie oceniana jako profesjonalna, miła oraz pomocna, zwłaszcza w kontakcie telefonicznym i przy rozwiązywaniu problemów. Obsługa reklamacji jest oceniana bardzo dobrze – klienci podkreślają szybkie i pozytywne rozpatrywanie zgłoszeń. Dodatkowo, klienci są bardzo zadowoleni z wyglądu, designu i estetyki zamówionych produktów, podkreślając ich dopasowanie do wnętrz oraz stylowy wygląd. Proces montażu produktów jest zazwyczaj oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące elementów drobnych lub akcesoriów, a także sporadyczne zastrzeżenia do instrukcji montażu lub konieczności poprawek podczas składania produktów.

OpinieDomondo.pl

żaluzje

Wszystko ok. Odbieram jedną gwiazdkę za zbyt krótki łańcuszek. Okno zaczyna się około 90 cm od ziemi. Góra okna które ma 160 cm jest na wysokości 250 cm. Łańcuszek ma 90 cm. Żaluzje może zamykać osoba o wzroście nie mniejszym niż 150 cm. Gdy przed oknem będzie stał kwiatek osoba musi być wyższa. Łańcuszek powinien być tak długi jak wysokie jest okno. Będę musiał dokupić pięć łańcuszków po 320 cm by po spięciu dały 160cm. Żaluzje super. Łańcuszek do poprawy.

Super produkt

To już kolejne zamówienie rolet na wymiar z tej strony. Poprzednie były kupione około 1,5 roku temu - są codziennie używane, nic sie nimi nie dzieje, idealnie spełniają swoją funkcję. Teraz kupując rolety do innego mieszkania wybór był prosty. Porównując zamówione rolety do zwykłych z marketu budowlanego - te z domondo nie strzępią się na bokach, mechanizm działa płynnie i jest solidniejszy, a tkanina z której są wykonane jest grubsza.

Moje ulubione zaslony victoria

Z domondo zamawialam ponowie po 6 latach. Przeszukalam cala skrzynke mailowa aby znalezc te zaslony. Sa w dobrej cenie i uwielbiam je. Juz byly naprawde zniszczone podrapane przez male koty ale dopiero zmiana karnisza zmusila mnie do przewertowania internetu. Niestety teraz konkurencja i duze fundusze sa tak silne ze ciezko jest samemu znalezc domondo w googlu wpisujac zaslony. Cale szczescie mialam maila. Zaslony zaciemniajace na czarnym materiale sa lejace pieknie sie prezentuj. Koedy mocne slonce swieci prosto w czerwone zaslony w pokoju robi sie ciemno-czerwono wiec nie sa 100% zaciemniajace i wlasnie to w nich lubie. Zaslony z ikea maja jakas folie od strony okna brzydko sie ukladaja a te model victoria sa moim ulubiencem i serdecznie polecam. Napewno zamowie wiecej.
Jestem zachwycona roletami bambusowymi. Są idealne. Lekkie, estetyczne, funkcjonalne. Pięknie rozpraszają światło i wycieniają pomieszczenie. Dodają przytulności i oczywiście zasłaniają z zewnątrz. Dają super klimat. Sklep bardzo solidny, wszystko sprawnie działa, informacje na bieżąco o statusie zamówienia. Rolety przyszły bardzo dobrze zapakowane/ zabezpieczone. Kupiłam te najciemniejsze. Polecam produkt i sklep.
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowany towar, na bieżąco informacje o statusie realizacji zamówienia i przed wszystkim towar bardzo dobrej jakości. Jedyne co, to zastosowaliśmy mocniejsze kołki do montażu. Polecam
Perfekcyjnie wykonana konstrukcja drewniana w niestandardowym formacie (270 × 120 cm). Każdy detal dopracowany z imponującą precyzją, a całość zachwyca zarówno solidnością, jak i wyrafinowaną estetyką. Realizacja na poziomie premium – zdecydowanie godna polecenia
Zamówione moskitiery na wymiar dotarły 3 dni od złożenia zamówienia, bardzo miła i profesjonalna obsługa telefoniczna Panie przez telefon wytłumaczyły wszystko bardzo profesjonalnie, firma godna polecenia. Moskitiery zamontowane spełniają swoją funkcję.
przycięte idealnie , materiał idealny , tylko taśma samoprzylepna dwustronna mogła by być z dwóch stron , na początku i końcu tkaniny i najlepiej po obu stronach , było by o wiele łatwiej . Dziękuję. Irek.

POLECAM :-)

Szybka dostawa (pomimo przedświątecznego czasu) Trzecie zamówienie w domondo i po raz kolejny jestem zadowolony. Części zamienne do poprzedniej rolety również przysłano. Z pewnością, jeśli będzie potrzeba, zamówię kolejne rolety. Polecam
PANI ODBIERAJĄCA TELEFONY PRZEMIŁA I BARDZO POMOCNA DOSTAWA SZYBKA I SPRAWNA TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIEM JUŻ ZAMONTOWANY I SŁUŻY CAŁEJ NASZEJ RODZINIE DZIĘKUJEMY...!!!

Roleta rzymska

Bardzo szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Roleta rzymska zgodna z opisem, bardzo dobra jakość wykonania. Łatwy montaż bezinwazyjny na ramę okienną. Polecam!
Bardzo polecam współpracę. Ponadto jestm pozytywnie zaskoczona szybką obsługą nieścisłości w zamówieniu. Wszystko na plus. Rzetelna firma.
Z zestawu części które zamówiłem potrzebowałem tylko sprężynki do zawiasów. Myślę że powinno być tą że mogę kupić tylko taką część a nie cały zestaw.
towar doszedł w dobrym stanie i nawet przed czasem . a co do artykułu jestem zadowolony nawet bardzo

Żaluzje 16 mm

Wielkie plusy to dobra jakość samych żaluzji, bardzo szybkie tempo produkcji oraz przejrzysty i sprawny internetowy system zamówień. Minusy to fatalnej jakości zatrzaski koralików i dolnego mocowania żyłki oraz firma kurierska, która bez powodu przetrzymuje przesyłki w magazynie przed doręczeniem.

Ok

Dobrze zapakowane, kompletne, na czas. Po montażu działa rewelacyjnie. Produkt godny polecenia
Wszystko super pasuje ,bardzo dobra jakość wykonania. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Moskitiery bardzo fachowo zrobione, dokładnie i elegancko, idealnie spasowane do okien jedyny problem z mocowaniami w oknie trzeba było przerobić,po zamontowaniu okna nie chciały się domykać.

Rolety bezinwazyjne na wymiar

Wykonanie, jakość bez zastrzeżeń. Krótki czas realizacji. Informacje o zamówieniu na bieżąco. Jedyne co można poprawić to instrukcja- mało czytelna. Rozwiązania są na tyle proste, ze można samemu dojść do tego jak złożyć, instrukcja łączenia elementów niestety w drobnych rysunkach nie pomaga.
Dla mnie transakcja idealna , towar 1 klasa. W pokoju po zasłonięciu NOC nawet w dzień słoneczny .Na pewno wrócę tam po kolejne zakupy.