device.store

Opinie łącznie (165) Opinie (78) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i natychmiastową wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i sprawna, a kontakt ze sprzedawcą oraz komunikacja mailowa są oceniane bardzo dobrze, zwłaszcza pod względem szybkości i rzeczowości. Jakość oraz stan otrzymanego sprzętu budzą zadowolenie, wielu klientów podkreśla, że produkty wyglądają jak nowe. Dodatkowo, cena produktów jest często uznawana za atrakcyjną w stosunku do jakości sprzętu. Klienci doceniają także, że produkty są zgodne z opisem i odpowiadają prezentowanym parametrom. Pojawiły się jednak pojedyncze głosy niezadowolenia dotyczące nieodpowiedniego zabezpieczenia sprzętu podczas pakowania, a w rzadkich przypadkach produkty nie były w pełni zgodne z opisem.

Opiniedevice.store

Sprzedawca bez zarzutu. Polecam.
Polecam. Tomasz Nawrocki
Dobra, intuicyjna organizacja strony, dokladny opis sprzedawanych produktów
Szybka wysyłka, dobrze zapakowana paczka.
Perfekcyjna obsługa zamówienia
Otrzymałem sprzęt w doskonałym stanie, taki, jakiego oczekiwałem. Parametry zgodne z ofertą. Wszystko działa bezproblemowo i prawie bezszelestnie. Komputer jest przy tym niewielki, co ma duże znaczenie przy braku miejsca na biurku. Życzę wielu zadowolonych klientów!
Wszystko super. Zgodne z opisem
Szybko,sprawnie, sprzęt tak jak w opisie. Polecam:)
Szybki kontakt oraz czas realizacji, profesjonalna obsługa, dobre warunki gwarancji na używany sprzęt.
super spakowane i szybko