Klienci bardzo pozytywnie oceniają sklep, podkreślając szybką i sprawną dostawę, solidną jakość produktów oraz ich atrakcyjny wygląd zgodny ze zdjęciami. Wielu kupujących docenia profesjonalizm i pomocność obsługi klienta, a także łatwość montażu i instalacji zamawianych produktów. Produkty najczęściej odpowiadają opisom i spełniają oczekiwania klientów. Pojawiają się jednak sporadyczne sygnały o rozbieżnościach między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciem na stronie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieColoRay.pl
Po raz drugi mam kontakt z firmą. Zlecenia o bardzo różnym charakterze wykonane z wielką dbałością o zadowolenie klienta i profesjonalność w dociekaniu czego klient oczekuje. Efekt końcowy zawsze mnie mile zaskakiwał. Polecam z głębokim przekonaniem, że praca wykonywana przez zespół każdego zadowoli. Mam szczęście, że znalazłam tę firmę w gąszczu innych. Strzał w dziesiątkę.
Dziękuję całemu zespołowi za cierpliwość i szybką realizację zlecenia.
Irena Szumiło 🍀
Pani Ireno,
pięknie dziękujemy za tak rekomendację! To dla nas ogromna radość, że po raz kolejny mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Nasz zespół zawsze stara się „dociekać” szczegółów, bo wierzymy, że to właśnie w nich tkwi klucz do sukcesu. Cierpliwość i profesjonalizm to nasze priorytety, a takie słowa utwierdzają nas w przekonaniu, że warto.
Do zobaczenia przy kolejnych projektach!
Trzy gwiazdki
Dałabym 5 gwiazdek, jednak przyszły próbki tapety - 7 sztuk tej samej tapety i super. Problem jest jednak taki, że żadna z tych próbek nie jest podpisana. Skąd ja mam wiedzieć, który kawałek jest jakim rodzajem wydruku. Przecież można ołówkiem z tyłu nanieść taką informację aby klient mógł świadomie wybrać rodzaj tapety. W związku z powyższym nie jestem niestety w stanie złożyć zamówienia.
Witamy,
Dziękujemy za opinię! To dla nas ogromna motywacja do ulepszania naszej oferty.
W razie jakichkolwiek pytań, zachęcamy do kontaktu z naszymi konsultantami!
Zespół Coloray
Lustra świetnie zapakowane, dotarły bez najmniejszego uszczerbku. Jutro montujemy ☺️
Witamy,
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z przebiegu transakcji. Jesteśmy do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań.
Zespół Coloray
Wizualnie, jak na zdjęciach. Jeszcze nie zamontowane, więc więcej nie mogę napisać. Dostawa szybka.
Naklejki kaczka gęś
Naklejki łatwo się nanosi na ścianę, ładnie się prezentują, choć z daleka lepiej. Z bliska jednak widać "pixele i rozdzielczość"
Witamy,
Dziękujemy serdecznie za opinię! To dla nas ogromna radość, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i pięknie prezentuje się w domu.
W razie dodatkowych pytań, jesteśmy zawsze do dyspozycji.
Zespół Coloray
O takie płytki mi chodziło👍
Witamy,
Bardzo nam miło widzieć, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Staramy się zawsze dostarczać naszym klientom najlepsze produkty i obsługę.
Zespół Coloray
Towar zgodny z opisem latwy w montazu i super prezentuja sie na scianie
Witamy,
Dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Witamy,
Dziękujemy za opinię! To dla nas ogromna motywacja do ulepszania naszej oferty.
W razie jakichkolwiek pytań, zachęcamy do kontaktu z naszymi konsultantami!
Świetny produkt
Wszystko wyszło rewelacyjnie!
Super polecam
Witam,
Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Zespół Coloray
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem
Witamy,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu.
Zapraszamy ponownie i służymy pomocą przy kolejnych zamówieniach.