Opinie łącznie (80) Opinie (80) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 lut 2026

dobrezlasu.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą smak oraz wysoką jakość produktów, szczególnie wędlin i mięs. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość i terminowość dostaw zamówień. Klienci przeważnie chwalą obsługę za profesjonalizm i uprzejmość. Często zwracana jest także uwaga na sposób pakowania, przeważnie doceniając dobre zabezpieczenie przesyłek. Pojedyncze trudności w kontakcie z obsługą oraz sporadyczne uwagi krytyczne dotyczące pakowania zostały odnotowane przez niektórych klientów.

Opiniedobrezlasu.pl

Kiełbaski z sarny mogłyby być paczkowane w mniejsze porcje. Bo jak się otworzy 600g to trzeba przepakować. Wszystko bardzo zmacane. W kielbasie z dzika natrafiłem na chrząstki.
Otrzymałam pierwsza przesyłkę surowego mięsa z jelenia. Mięso było bardzo dobre i nie mam zastrzeżeń do jego jakości - za to *****. Niestety, mam uwagi dotyczące opakowania. Cienki styropian nie zapewnił zachowania mięsa w formie zamrożonej mimo wsadów wychładzających. Mięso doszło częściowo rozmrożone i nie nadawało się do przechowywania tylko do natychmiastowego spożycia. Proponuję przyjrzeć się jak to robi Mięsna Paczka. Ich sposób pakowania sprawia, ze nawet w upalne dni mięso dociera zamrożone "na kość".
Sposób dostarczenia, zapakowane w styroboxie z wkładami chłodzącymi. 👍
Czekałam na gotowe danie. Wyszło super, mięsko miodzio, na pewno znów zamówię.
Przepadam za tym sklepem. Świetna obsługa, świetne jedzenie. Polecam z przyjemnością.
Przesyłka przygotowana i zabezpieczona w sposób perfekcyjny Polecam
Wszystko dotarlo. Troche utrudniony byl kontakt. Zadzwonilam, rozmawialam nie z ta osoba, ktora pakowala. Powiedziano mi, ze przekaza i ona oddzwoni. Nie oddzwonila.
zamówienie zrealizowane ekspresowo:)
Wszystko jest znakomite każdorazowo nowy produkt zachwyca bardzo, jeśli bym czegoś zapragnął to białej kiełbasy z dzika ale grubej na 3-4cm

Jakość i smak-rewelacja.
Produkty są pyszne. Zwłaszcza baleron z dzika. Obsługa super. Zamówienie odebrałam następnego dnia. Polecam. Tak trzymać.

• +48605384475
  • dobrezlasu.pl
  • info@dobrezlasu.pl
  • Warszawa, POL

dobrezlasu.pl

Spółka Dobre z Lasu Sp. z o.o. powstała w ramach realizowanego projektu przez Lasy Państwowe. Głównym celem jest promowanie dziczyzny, miodów oraz płodów runa leśnego pochodzących z polskich lasów. Je...