sklep.kreatywnie.com

Opinie łącznie (629) Opinie (425) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Zdecydowana większość klientów pozytywnie ocenia staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Produkty są określane przez klientów jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i bogaty asortyment dostępny w sklepie. Wielu klientów podkreśla profesjonalne podejście firmy do realizacji zamówień.

Opiniesklep.kreatywnie.com

Witam serdecznie dziękuję za bardzo szybką przesyłkę. Była bardzo dobrze zabezpieczona i zapakowana. Figurki gipsowe dzieciątka są piękne i starannie wykonane. Praca już jest wykonana i cieszy oko włascicielki. Pozdrawiam serdecznie i gorąco wszystkim polecam Kreatywnie.com Jadwiga
Uwielbiam Kreatywnie.com. Systematycznie zamawiam i farby i materiały do moich prac. Dostawa zawsze jest szybciutka, paczuchy starannie i estetycznie zapakowane. Asortyment naprawdę duży. Osoby które za tym stoją muszą być super ludźmi, bardzo dbają o klienta i o swoją markę. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych zakupach 🩵
Wszystko pięknie zapakowane,jakość główek powalająca są wspaniałe,bardzo dobrze mi się z nimi pracuje,przede wszystkim mocny i odporny na uszkodzenia gips,długo takiego szukałam Polecam ten sklep:)

Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie

Bardzo szybka wysyłka, rewelacyjny kontakt. Produkty zgodne z opisem. Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie i dziękuję.
Wszystko jest super ale myślałam ze Powertex który jest w proszku bedzie w pudełku a nie w plastikowej torbie ponieważ łatwiej go używać.

Odpowiedź ze sklepu sklep.kreatywnie.com

Dzień dobry, dziękujemy za opinię, rzeczywiście opakowania zmieniają się częściej niż nasze możliwości aktualizowania zdjęć. Zwrócimy na to większą uwagę.
Jak zawsze schludnie spakowane a wypełniacz/papier aż się prosi o wykorzystanie . Polecam i pozdrawiam.
Bardzo bardzo polecam, szybka wysylka, piekne formy, wszystko najwyzszej jakosci. Swietny kontakt, dziekuje serdecznie
Jak zawsze pełen profesjonalizm, zakupy tutaj to przyjemność Polecam wszystkim Serdecznie

super kontakt ze sprzedającym

Szeroki asortyment, dobra jakość, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, wszystko na 5+
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, szybka wysyłka. Towar jak zwykle bez zarzutu
Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka. Polecam
Dobrze zapakowana paczka, szybko nadana i dostarczona. Kolor farby; żółty- super!
Jest wszystko profesjonalne
Polecam. Przesyłka szybko dotarła. Dobrze zapakowana.
Szybka realizacja zamówienia. Zamówione przedmioty zgodne z opisem, idealne.
Bogaty asortyment, szybka i profesjonalna obsługa, produkty wysokiej jakości. POLECAM.