Opinie łącznie (2079) Opinie (928) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 15 lut 2023

mefemi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klientki bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, zwracając uwagę na solidność, materiały i dbałość o detale. Szybka realizacja zamówień oraz ekspresowa dostawa są regularnie chwalone. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna, co pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Doceniane są również estetyka i staranność pakowania przesyłek, a także piękny wygląd oraz kolory bielizny. Wygoda noszenia produktów, szczególnie biustonoszy i piżam, jest często wymieniana jako zaleta, podobnie jak możliwość dokonania zwrotu. Klientki zwracają także uwagę na idealne dopasowanie biustonoszy i komfort użytkowania. Pojawiają się pojedyncze sugestie dotyczące rozmiarówki oraz drobne trudności w procesie zwrotu produktów.

Opiniemefemi.pl

Zamówiłam miękki biustonosz Maja. Jest rewelacyjny! Przy rozmiarze 70H bardzo dobrze trzyma i otula biust. Wzmocniony pas przy zapięciu powoduje, że wszystko trzyma się na swoim miejscu. Widać, że produkt został wykonany z dbałością o najmniejszy szczegół i jest wysokiej jakości. Piękny kolor mokka wygląda niezwykle elegancko. Polecam!

Dziękujemy serdecznie! Pozdrawiamy zespół Mefemi
Jestem stałą klientką mefemi od dłuższego czasu, zamowienia i zwroty są łatwe, dostarczenie błyskawiczne, produkty świetnej jakości. Co można zrobić lepiej to wprowadzić wiecej stonowanych kolorow, bielizna nie musi byc tylko biala, czarna i czerwona. Wszystkie odcienie fioletów, brązów, szarości tez sa mile widziane. Jedna z moich kolezanek nie kupuje w mefemi bo na mniejsze biusty sa dostepne glownie pushapy, brakuje wygodnych miekkich stanikow dla malych biustow (w bajecznych kolorach).

Serdecznie dziękujemy z atak miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Prośba o drobną zmianę w piżamach. Po pierwsze - materiały bardzo przyjemne, wygodne. To nie pierwszy mój zakup i nie zmieniam dobrego zdania na temat firmy. Myślę jednak, że dla rozmiarów XL i większych byłoby super, gdyby zamiast wszywanych gumek była możliwość regulacji, np. gumka do samodzielnej regulacji (taka z dziurkami) albo zwykły sznureczek, tasiemka. W sytuacji, gdzie guma jest wszyta na stałe, jest bardzo niekomfortowo. Spodnie od piżam będę przerabiać...

Piękno, komfort i jakość, którą czuć od pierwszego dotyku

Świetna firma i przepiękne piżamki. Jakość naprawdę robi wrażenie, materiały są miękkie, porządne i widać, że wszystko jest dopracowane z dbałością o detale. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, kontakt bezproblemowy, a całość zapakowana z ogromną starannością. Widać serce włożone w to, co tworzą. Jeśli ktoś szuka wygodnych, pięknych i trwałych piżamek, Mefemi to zdecydowanie miejsce warte zaufania.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i docenienie! Takie opinie napędzają nas do działania ! Pozdrawiamy, Zespół Mefemi

ogólnie na PLUS

co się podobało - szybkość wysyłki, ładnie zapakowana paczka, ale przede wszystkim dobrej jakości produkt co można poprawić - funkcjonowanie strony internetowej, podczas zakupów 2-krotnie się zwieszała

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Pozdrawiamy, zespół Mefemi

Wszystko IDEALNIE!!!

Piżamka śliczna, rozmiar i materiał zgodny z opisem, zapakowana została z najwyższą starannością. Do zamówienia dołączono katalog produktów Mefemi, z którego na pewno skorzystam :)

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa ! Doceniamy Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Mój najlepszy sklep on-line z bielizną od wielu lat. Profesjonalizm, došwiadczenie, produkty, obsługa klienta - wszystko na wysokim poziomie... super poska marka. Gorąco polecam!
Podoba mi się produkt, który otrzymałam - biustonosz jest dobrze wykonany, rozmiarówka wydaje się uniwersalna - pasował model w rozmiarze, który zazwyczaj noszę, w opakowaniu przygotowany jest od razu formularz zwrotu w razie złego rozmiaru.

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Wspaniała jakość produktów! Biustonosze bez fiszbin - bardzo wygodne a zarazem robią piękny efekt. Piżamy - niepowtarzalna jakość, nie kupię już nigdzie indziej! Do tego bardzo miły kontakt z obsługą sklepu :)

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasze biustonosze bez fiszbin spełniły Pani oczekiwania zarówno pod względem wygody, jak i efektu, a piżamy zachwyciły jakością. To dla nas ogromna radość, że docenia Pani również kontakt z naszą obsługą. Takie opinie motywują nas do dalszego działania i tworzenia produktów, które sprawiają przyjemność każdego dnia. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Dobra jakość produktów Małą uwaga: rozmiar z metki na jednym staniku nie zgadzał się z metką papierową przymocowaną do stanika
Wszystko super, przesyłka dotarła w terminie, dobrze zapakowana, towar zgodny z zamówieniem. Polecam bardzo

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Pozdrawiamy, zespół Mefemi

Rewelacja

To moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie. Jestem pod wrażeniem estetyki i jakości wykonania bielizny. Jako fanka kolorów i wszelakich gumek zachwyciła mnie szersza, ale bardzo miękka gumka pod biustem. Regulacja ramiączek jest też niesamowicie plastyczna a przy tym nic nie dzieje się bez przyczyny. Zastosowane elementy mocno trzymają to, co powinny na miejscu. Także duża piątka z plusem.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielnie się opinią! Doceniamy tak miłe słowa! Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Szybka dostawa,bardzo ładna bielizna godna polecenia. Szkoda że nie szyjecie już biustonoszy modelu Rita bo nosi się Super.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Dziękujemy za docenienie i miłe słowa! Polecamy sprawdzić konstrukcję bp34 na przykład w modelu Ida Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Szybka wysyłka, jakość produktów zachwyca. Zobaczymy jak będą sie zachowywać po praniu.

Dziękujemy serdecznie! Pozdrawiamy, zespół Mefemi

Piękna bielizna.

Piękna bielizna,wykonana bardzo ładnie wykończenia estetyczne.Polecam wszystkim Paniom 🙂

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
szybka dostawa, doskonałe biustonosze którym jestem wierna od lat

Proszę popracować nad pakowaniem.

Biustonosz rozmiarowo idealny, dobrze uszyty. To mój kolejny z tej firmy. Produkty są wysokiej jakości, jednak słaba ocena wynika ze złego zapakowania przesyłki. Całkowicie otwarta paczka w paczkomacie - pasek z klejem był najprawdopodobniej słabo dociśnięty do kartonu, zawartość mogła wypaść i do mnie nie dotrzeć.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Bardzo przepraszamy za problemy z przesyłką i za zaistniałą sytuację. Najprawdopodobniej klej zabezpieczający paczkę odkleił się pod wpływem wysokiej temperatury podczas transportu, dlatego opakowanie mogło dotrzeć otwarte. Bardzo nam przykro, że przesyłka nie dotarła w idealnym stanie. Dziękujemy za zgłoszenie i prosimy o informację, czy zawartość paczki jest kompletna oraz czy produkt nie został uszkodzony. Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Dobra jakość produktów. Zwroty trochę skomplikowane.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Jeśli zamówienie zostało zakupione przez konto klienta można je w łatwy i szybki sposób zarejestrować online korzystając z szybkich zwrotów. Opcja jest bardzo intuicyjna. Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Od lat niezmiennie kupuję i zawsze jestem zadowolona
Wszystkie zakupione rzeczy w najwyższym standardzie jakościowym

Cieszymy się, że produkty spełniły oczekiwania! Pozdrawiamy, zespół Mefemi

• +48600999095
  • mefemi.pl
  • sklep@mefemi.pl
  • Łuków, POL

mefemi.pl

Odkryj wyjątkowe kolekcje bielizny damskiej, w tym ponad 50 rozmiarów biustonoszy w ponad 30 konstrukcjach. Poczuj komfort w bieliźnie nocnej MEFEMI. Od prawie 30 lat produkujemy bielizną damską, któr...