mefemi.pl

Opinie łącznie (1922) Opinie (899) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, zwracając uwagę na ich trwałość, wygodę oraz staranność wykonania. Biustonosze i piżamy są opisywane jako niezwykle komfortowe w codziennym użytkowaniu, a wiele klientek deklaruje powroty do zakupów. Doceniany jest również szeroki wybór asortymentu oraz estetyczne, eleganckie pakowanie zamówień o prezentowym charakterze. Obsługa klienta jest określana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, a dostawa zamówień przebiega szybko i bezproblemowo. Pojawiają się sugestie dotyczące rozszerzenia oferty o nowe kolory i modele.

Opiniemefemi.pl

Jestem stałą klientką mefemi od dłuższego czasu, zamowienia i zwroty są łatwe, dostarczenie błyskawiczne, produkty świetnej jakości. Co można zrobić lepiej to wprowadzić wiecej stonowanych kolorow, bielizna nie musi byc tylko biala, czarna i czerwona. Wszystkie odcienie fioletów, brązów, szarości tez sa mile widziane. Jedna z moich kolezanek nie kupuje w mefemi bo na mniejsze biusty sa dostepne glownie pushapy, brakuje wygodnych miekkich stanikow dla malych biustow (w bajecznych kolorach).

Serdecznie dziękujemy z atak miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Prośba o drobną zmianę w piżamach. Po pierwsze - materiały bardzo przyjemne, wygodne. To nie pierwszy mój zakup i nie zmieniam dobrego zdania na temat firmy. Myślę jednak, że dla rozmiarów XL i większych byłoby super, gdyby zamiast wszywanych gumek była możliwość regulacji, np. gumka do samodzielnej regulacji (taka z dziurkami) albo zwykły sznureczek, tasiemka. W sytuacji, gdzie guma jest wszyta na stałe, jest bardzo niekomfortowo. Spodnie od piżam będę przerabiać...

Piękno, komfort i jakość, którą czuć od pierwszego dotyku

Świetna firma i przepiękne piżamki. Jakość naprawdę robi wrażenie, materiały są miękkie, porządne i widać, że wszystko jest dopracowane z dbałością o detale. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, kontakt bezproblemowy, a całość zapakowana z ogromną starannością. Widać serce włożone w to, co tworzą. Jeśli ktoś szuka wygodnych, pięknych i trwałych piżamek, Mefemi to zdecydowanie miejsce warte zaufania.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i docenienie! Takie opinie napędzają nas do działania ! Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Podoba mi się produkt, który otrzymałam - biustonosz jest dobrze wykonany, rozmiarówka wydaje się uniwersalna - pasował model w rozmiarze, który zazwyczaj noszę, w opakowaniu przygotowany jest od razu formularz zwrotu w razie złego rozmiaru.

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Wspaniała jakość produktów! Biustonosze bez fiszbin - bardzo wygodne a zarazem robią piękny efekt. Piżamy - niepowtarzalna jakość, nie kupię już nigdzie indziej! Do tego bardzo miły kontakt z obsługą sklepu :)

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasze biustonosze bez fiszbin spełniły Pani oczekiwania zarówno pod względem wygody, jak i efektu, a piżamy zachwyciły jakością. To dla nas ogromna radość, że docenia Pani również kontakt z naszą obsługą. Takie opinie motywują nas do dalszego działania i tworzenia produktów, które sprawiają przyjemność każdego dnia. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, zespół Mefemi

Rewelacja

To moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie. Jestem pod wrażeniem estetyki i jakości wykonania bielizny. Jako fanka kolorów i wszelakich gumek zachwyciła mnie szersza, ale bardzo miękka gumka pod biustem. Regulacja ramiączek jest też niesamowicie plastyczna a przy tym nic nie dzieje się bez przyczyny. Zastosowane elementy mocno trzymają to, co powinny na miejscu. Także duża piątka z plusem.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielnie się opinią! Doceniamy tak miłe słowa! Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Kupiłam dwa staniki. Jakość wykonania jest świetna, wszystko wygląda bardzo starannie, a materiał jest miękki i przyjemny dla skóry. Noszą się po prostu rewelacyjnie — są lekkie, wygodne i świetnie podtrzymują, dzięki czemu cały dzień czuję się komfortowo. Do tego pięknie układają biust i wyglądają naprawdę elegancko. Zdecydowanie warte zakupu!

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Cieszymy się, że jest pani zadowolona z zakupów u nas! Staramy się aby produkty zawsze były najwyższej jakości i spełniały oczekiwania naszych klientów. Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Personalizowana bielizna to super pomysł, dostałam produkt, który długo szukałam, idealny i dobrany indywidualnie przeze mnie. A haftowane inicjały to wisienka na torcie.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Dziękujemy serdecznie za zaufanie i cieszymy się, że zdecydowała się Pani wybrać biustonosz personalizowany! Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Pomimo problemów z winy kuriera szybko wszystko zostało rozwiązane i otrzymałam całe zamówienie. A pozatym uwielbiam waszą bieliznę

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i wyrozumiałość Cieszymy się, że mimo problemów z dostawą udało się szybko wszystko wyjaśnić i że zamówienie dotarło w całości. Ogromnie miło nam słyszeć, że uwielbia Pani naszą bieliznę — takie opinie naprawdę motywują nas do działania Pozdrawiamy, zespół Mefemi

Dziękuję Mefemi !!!

Dziękuję Mefemi za błyskawiczne działanie. Zamówienie było u mnie "po chwili " od decyzji o zakupie. Dziękuję Zuzi, za przygotowanie i zapakowanie dla mnie mojej paczki i pozostawienie bileciku z miłym przesłaniem. Paczki od Was są pięknie i solidnie zapakowane.
Polecam!!! Towar dotarł do mnie bardzo szybko. Wszystkie produkty są bardzo dobrej jakości i zgodne z opisem. Polecam bo naprawdę warto!!!

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Dziękujemy za miłe słowa! pozdrawiamy, zespół Mefemi
Świetna bielizna i do tego dostarczona do domu, gdyż sklep, w którym miałam towar odebrać niestety został zamknięty. Jestem mega zadowolona z błyskawicznej dostawy.

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią ! Cieszymy się, ze udało się dostarczyć produkt mimo komplikacji Pozdrawiamy, Zespół Mefemi
Świetna jakość, super wykonane biustonosze! Przesyłka doszła ekspresowo!

Dziękujemy za docenienie ! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Doskonale . Szybka wysyłka , ładnie zapakowana , produkt zgodny z opisem . Dziękuję .

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Szybka dostawa. Super zapakowany towar . Świetne biustinosze.
Wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Biustonosze przepiękne 😍 Polecam !

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z obsługi i zakupów! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Towar zgodny z opisem za super cenie, pięknie zapakowany. Błyskawiczna dostawa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu mefemi.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania, a atrakcyjna cena, staranne pakowanie i szybka dostawa zostały docenione. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Jestem bardzo zadowolona, super unoszą i modelują piersi

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Pozdrawiamy, zespół Mefemi
Przesyłka dotarła bardzo szybko,towar zgodny z opisem ,bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona ,polecam wszystkim ceniącym dobrą jakość i komfort.

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa i docenienie ! Pozdrawiamy, Zespół Mefemi

Warto złożyć zamówienie :)

Dobra jakość zamawianych towarów i szybkość wysyłki