Klienci są zachwyceni estetycznym, starannym i eleganckim opakowaniem produktów. Bardzo często chwalą ekspresową i terminową realizację oraz dostawę zamówień. Produkty są uznawane za idealny, oryginalny i elegancki prezent na różne okazje. Obsługa klienta jest odbierana jako miła, pomocna, profesjonalna i szybko reagująca na pytania. Większość klientów docenia wysoką jakość wykonania produktów oraz zgodność zamówień z opisem i oczekiwaniami. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące ceny produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieHave a nice BOX
Wszystko piękne, zgodę z opisem. Cudnie zapakowane.
Pysznie i pięknie
Świetna komunikacja, dania pyszne, pięknie przygotowane i zabezpieczone podczas transportu. Polecono mi i ja również polecam :)
Chętnie wracam
Zamawiam już 3 raz, piękne zestawy, bardzo estetyczne ☺️
Wszystko bez zarzutu
Piękne opakowanie, bardzo eleganckie.
Jestem mega zadowolona z usługi , wszystko przerosło moje oczekiwania , przepiękne boxy , cudowna zawartość , przemiła usługa oraz najbardziej ucieszyło mnie to, że jak się pojawiły jakieś pytania, to natychmiast dostałam telefon, i wszystko zostało rozwiązane ❤️❤️❤️
Odpowiedź ze sklepu Have a nice BOX
Dziękujemy z całego serca za tak ciepłą i entuzjastyczną opinię! ❤️ To ogromna radość wiedzieć, że nasze BOXy oraz obsługa spełniły – a nawet przerosły – Pani oczekiwania. Szczególnie cieszy nas, że bezpośredni kontakt i szybka reakcja zostały docenione. Zawsze staramy się być blisko naszych Klientów. Zapraszamy ponownie – będzie nam niezmiernie miło przygotować coś równie wyjątkowego 😊
Rewelacja!! Bardzo Szybka realizacja 🤩 pięknie zapakowane, elegancko wykończone piękną wstążką.
Jestem bardzo zadowolona, polecam w 100%
Super sklep. Zamówienie bardzo starannie wykonane i zabezpieczone. Gotowy prezent na wiele okazji :) polecam
Pięknie zapakowane polecam
Wszystko idealnie.
Box wygląda super, szkoda że nie została uwzględniona zawieszka z napisem, którą zaznaczyłam przy zamówieniu oraz inny kolor wstążki 😅
Bardzo ładne opakowanie
ekspresowa wysyłka
Szybka wysyłka, miła obsługa, pięknie zapakowany prezent. Wszystko na plus
Brakuje możliwości zapakowania kilku paczek na prezent w jednym zamówieniu.
Pięć gwiazdek.Od momentu zamówienia do momentu wysłania prezentu.Dziekuję🌹
Polecam. Przesyłka dobrze zabezpieczona i na czas. Zestaw bardzo ładnie się prezentuje.
To moje kolejne zamówienie, jestem bardzo zadowolona z zakupu , wszystko jest zgodne z opisem , przygotowane z niezwykłą dbałością , pozdrawiam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu Have a nice BOX
To dla nas ogromna radość, że wraca Pani do nas z kolejnymi zamówieniami ✨ Dziękujemy za piękną opinię i docenienie staranności.
Błyskawiczna wysyłka i pięknie zapakowany prezent. Serdecznie polecam!