Klienci bardzo pozytywnie oceniają jakość, wybór i efekty działania oferowanych kosmetyków. Wyrażają również dużą satysfakcję z bardzo szybkiej dostawy zamówionych produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna. Kontakt z firmą, zarówno mailowy jak i telefoniczny, oceniany jest jako bardzo dobry i sprawny.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierawbeautyhouse.pl - skandynawskie dermokosmetyki premium. Luksus, który działa.
Ciekawy wybór kosmetyków premium, kupiłam już kilka z różnych marek, które mi polecono i za każdym razem jestem zadowolona. Używam już żel do mycia i maskę Woods a teraz kupiłam krem na noc Verso i dostałam dużo miniatur z tej marki do przetestowania😃
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - skandynawskie dermokosmetyki premium. Luksus, który działa.
Dziękujemy za tak piękne słowa i zaufanie 🤍 To dla nas ogromna przyjemność towarzyszyć w odkrywaniu świadomej pielęgnacji. Niech kolejne rytuały z VERSO i Woods przynoszą codzienny komfort i satysfakcję.
Wspaniała opieka
Cały proces doradzenia oraz przygotowania zamówienia był perfekcyjny. Uzyskałam rekomendacje co do najlepszych dla mnie kosmetyków oraz ciekawe porady jak aplikować te kosmetyki by przyniosły najlepszy efekt.
Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię!
To ogromna radość czytać, że nasze doradztwo i przygotowanie zamówienia stały się dla Pani realnym wsparciem w budowaniu skutecznej pielęgnacji. Bardzo się cieszymy, że nasze rekomendacje oraz małe „sekrety aplikacji” już pracują na świetne efekty.
Gdyby kiedykolwiek pojawiła się potrzeba kolejnej porady — jesteśmy tu dla Pani z takim samym zaangażowaniem. 💛
Bardzo szybka dostawa.
Ogromnie się cieszymy, że jesteś zadowolona! Dziękujemy za zaufanie i za to, że jesteś z nami.
Dziękujemy za tak miły sygnał. W świecie świadomej pielęgnacji nic nie cieszy nas bardziej niż zadowolona klientka wracająca do swoich codziennych rytuałów z produktami, które naprawdę działają.
Bardzo nam miło — dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że możemy być częścią Twojego codziennego rytuału pielęgnacyjnego.
Pięknie dziękujemy za 5 gwiazdek. To dla nas sygnał, że jakość, którą wybieramy dla naszych klientek, naprawdę ma znaczenie.
Jestem zachwycona kosmetykami Verso, które kupiłam, bo zrobiłam test na stronie i otrzymałam rekomendacje właśnie kilku kosmetyków tej marki. Kupiłam krem Natural Glow i serum z wit. C a dostałam w prezencie miniaturę serum nawilżającego i jeszcze kilka próbek!
Dziękujemy za tak piękną opinię! ✨ Ogromnie się cieszymy, że rekomendacje po teście okazały się trafione, a kosmetyki Verso już podbiły Pani serce. Natural Glow w duecie z serum z witaminą C to prawdziwy „glow booster” dla skóry. Miniatury i próbki dodajemy z myślą o tym, by mogła Pani odkrywać kolejne perełki Raw Beauty House. Zapraszamy ponownie!
Polecam , wszystko na najwyższym poziomie ! Obsługa, produkty , czas realizacji 👍
Dziękujemy za zaufanie i polecenie! ✨ Dbamy o każdy detal – od selekcji produktów po obsługę i wysyłkę. Cieszymy się, że zostało to zauważone. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Dziękujemy za 5 gwiazdek! 🌟 Cieszymy się, że nasz produkt Cię zachwycił. Jeśli chcesz odkryć kolejne ulubione kosmetyki, sprawdź nasze nowości – gwarantujemy równie wyjątkowe doświadczenia dla skóry!
Polecam sklep, świetne produkty, miła obsługa i niespodzianki, które chętnie wypróbuję :)
Dziękujemy za tak ciepłe słowa i rekomendację 💛 Cieszymy się, że produkty się sprawdzają, a zakupy w Raw Beauty House były dla Ciebie przyjemnym doświadczeniem - to dla nas największa satysfakcja. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu, przygotujemy coś równie wyjątkowego. ✨
Dziękujemy za świetną ocenę! ✨ Twoja satysfakcja to dla nas największa nagroda. A jeśli chcesz, aby pielęgnacja była jeszcze bardziej kompletna, mamy kilka produktów, które pokochasz – sprawdź naszą sekcję „Polecane dla Ciebie”.
Maska węglowa bardzo dobrze czyści skórę polecam, skóra czysta, miękka.
Dziękujemy za opinię! 💛 Cieszymy się, że maska węglowa Woods tak dobrze się sprawdziła - nic nie cieszy nas bardziej niż widoczne efekty i zadowolenie naszych klientek!
Dziękujemy za piękną ocenę ⭐⭐⭐⭐⭐
To dla nas sygnał, że skandynawska prostota, skuteczność i jakość trafiają w dobre ręce. Życzymy wielu chwil przyjemnej, świadomej pielęgnacji.
Bardzo szybka dostawa zakupionych kosmetyków.
Dziękujemy za opinię! 😊
Cieszymy się, że przesyłka dotarła tak szybko. W Raw Beauty House dbamy o każdy etap zakupów – od wyselekcjonowanej, autorskiej oferty, przez szybką realizację zamówienia, aż po bezpieczną dostawę i płatności. Zapraszamy do odkrywania naszych kolejnych kosmetyków!
Bardzo szybka dostawa kosmetyków. Krem pod oczy się sprawdza.
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że krem pod oczy działa tak, jak oczekiwałaś. Dla jeszcze lepszego efektu sięgnij po nasze nowe maski hydrożelowe — pięknie nawilżają i regenerują delikatną skórę wokół oczu. Zapraszamy!
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię ⭐
W Raw Beauty House dokładamy wszelkich starań, aby każde zakupy były wyjątkowym doświadczeniem. Cieszymy się, że mogliśmy je spełnić i z ogromną przyjemnością zapraszamy ponownie 💛
Dziękujemy za tak wysoką ocenę! ⭐️
W Raw Beauty House dbamy o najwyższy standard obsługi oraz oferty i cieszymy się, że to zauważyłaś. Będzie nam ogromnie miło gościć Cię ponownie.
Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że zakupy były udane. Zapraszamy ponownie! ✨
Pierwsze stosowanie produktów
Stosuje produkty pierwszy raz olejek i piankę i jak na razie jestem zadowolona z produktów a więcej mogę dopiero powiedzieć po dłuższym stosowaniu
Dziękujemy za podzielenie się pierwszymi wrażeniami! To dopiero początek pielęgnacyjnej przygody, bo olejek i pianka z czasem potrafią naprawdę pokazać swoją moc. Trzymamy kciuki za dalsze efekty i mamy nadzieję, że już niedługo wróci Pani po więcej!
szybkość, prawidłowe zabezpieczenie towaru.
Dziękujemy za opinię i zaufanie. Zależy nam, by każde zamówienie dotarło do Ciebie szybko i w doskonałym stanie – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. Życzymy samych przyjemności z naszymi rytuałami piękna 💛