17 lut 2024
Zaufałam ecooking i bardzo cenię jakość tych produktów. Szczególnie polecam multioil, który jest niezawodnym kosmetykiem dla mnie sprawdza się przy demakijażu, robieniu masażu twarzy z quasha czy też nawilżaniu całego ciała, jego wszechstronność jest nieoceniona a i zapach +10 do dobrego nastroju ;) pozostałe must have w mojej pielęgnacji to essence lotion,sunscreen for the face oraz obłędnie pachnący i super nawilżający hand dream, są to produkty które na pewno już ze mną zostaną. Z czystym sumieniem Polecam :)
do kosmetyków marki Ecooking wracam z radością :) dla samych kosmetyków, ponieważ długo szukałam kremów (dzień/noc), które oprócz walorów odżywczo-nawilżających będą powstawały w poszanowaniu człowieka i środowiska.
Dodatkowym plusem są Dziewczyny, które te markę wprowadziły do Polski - Kochane jesteście niezwykłe i za działanie z serduchem Wam z serducha dziękuję :)
11 wrz 2024
Dziękujemy za tak ciepłe słowa z całego serducha! 🌸 Cieszymy się, że kosmetyki Ecooking spełniają Twoje oczekiwania i że nasze wartości oraz zaangażowanie w kreowanie świadomej pielęgnacji z poszanowaniem zarówno człowieka jak i środowiska zostały zauważone. Twoje uznanie jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Jesteśmy dumne, że możemy dostarczać Ci produkty, które kochasz. 💚 Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! 😊
Będę wracać do tego miejsca...
Przede wszystkim dostępne produkty to coś co oceniam wysoko, szybkość realizacji zamówienia - świetna, a wisienka na torcie jest sposób pakowania. Piękne pudełko, które zatrzymam i wykorzystam z moim dzieckiem na przechowywanie jesiennych skarbów.
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że nasza oferta oraz szybkość realizacji zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Zwracamy dużą uwagę na detale, więc tym bardziej cieszy nas, że opakowanie okazało się przydatne i znajdzie nowe zastosowanie w domowej codzienności! 🌟 Mamy nadzieję, że kolejne zakupy również będą równie satysfakcjonujące. Pozdrawiamy serdecznie!
23 wrz 2024
Realizacja zamówienia na doskonałym poziomie
bardzo szybka dostawa, gustowne i bezpieczne opakowanie produktów. Kilka próbek zachęcających do przetestowania innych kosmetyków z oferty. Polecam
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia oraz dostawa spełniły Twoje oczekiwania. Miło nam, że doceniłeś nasze opakowanie oraz próbki – zawsze staramy się, aby nasi klienci mieli możliwość odkrywania nowych produktów. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Szybka dostawa🙂
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniłaś naszą szybką dostawę 🙂. Staramy się, aby każdy klient mógł jak najszybciej cieszyć się zamówionymi produktami. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą równie udane. Zapraszamy ponownie!
23 wrz 2024
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Serdecznie dziękujemy za rekomendację i 5 gwiazdek. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie :)
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów w naszym sklepie. To dla nas motywacja, aby nadal dostarczać produkty i usługi na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie – będzie miło Cię znów u nas gościć :)
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
19 wrz 2024
Odpowiedź ze sklepu rawbeautyhouse.pl - naturalne kosmetyki skandynawskie
Bardzo dziękujemy za najwyższą notę i pozdrawiamy serdecznie!
24 sie 2024
28 sie 2024
Dzień dobry,
dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy serdecznie!
18 sie 2024
19 sie 2024
Bardzo dziękujemy za wysoką opinię o naszym sklepie i obiecujemy utrzymać nasze usługi i towary na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
10 sie 2024
13 sie 2024
Bardzo dziękujemy za wysoką notę i pozdrawiamy serdecznie.
15 lip 2024
Szybka wysyłka i świetny wybór. Niestety produkt, który kupiłam bardzo mnie uczulił i nie będę mogła go używać. Ale to nie wina sklepu.
15 lip 2024
Pani Aniu, dziękujemy za opinię i cztery gwiazdki. Bardzo nam przykro, że produkt Panią uczulił. To wyjątkowo rzadka sytuacja w naszym sklepie, ale oczywiście może się zdarzyć. W takich sytuacjach przyjmujemy reklamacje produktu. Zapraszamy do kontaktu.
26 lip 2024
Tusz jest rewelacyjny. Nie podrażnia, długo się trzyma bez kruszenia. Można się wzruszać w miejscach publicznych. Polecam.
8 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację naszego tuszu. Pozdrawiamy serdecznie!
4 sie 2024
13 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię.
2 sie 2024
13 sie 2024
Bardzo dziękujemy za wysoką notę i pozdrawiamy.
1 sie 2024
13 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy.
19 lip 2024
13 sie 2024
Bardzo dziękujemy za wysoką notę.
Pozdrawiamy
11 lip 2024
13 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrawiamy serdecznie.
28 cze 2024
Skandynawska pielęgnacja
Poznałam kosmetyki szwedzkie na targach, bardzo mnie urzekły prostotą opakowań, bogactwem składników i brakiem podrażnień po ich zastosowaniu
5 lip 2024
Cieszymy się, że nasze kosmetyki spełniły Twoje oczekiwania. Jakość, bezpieczeństwo i skuteczność naszych produktów to dla nas priorytet. Dziękujemy za zaufanie i zapewniamy, że nadal będziemy dążyć do doskonałości, aby sprostać potrzebom naszych klientów.
21 cze 2024
Bardzo dobre naturalne kosmetyki, dobrze się rozprowadzają i wchłaniają.
24 cze 2024
Bardzo dziękujemy za tę recenzję. Skandynawskie kosmetyki to przede wszystkim wysoka jakość. Dobrze jest wiedzieć, że dobrze sprawdzają się w codziennej pielęgnacji :)