Ważny od: 12 mar 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, profesjonalna i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe. Użytkownicy doceniają również sprawny, łatwy i przyjemny kontakt z obsługą sklepu. Jakość produktów oraz opakowań jest bardzo wysoko oceniana przez klientów. Dodatkowo, szeroki wybór produktów spotyka się z uznaniem kupujących. Pomimo szerokiego asortymentu, niektórzy klienci zgłaszają braki w ofercie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieKonfliktShop
Pozytywny support
Pomimo błędu w produkcie, który zamówiłem to support był bardzo szybki po wysłaniu z mojej strony zapytania i bardzo szybko wysłali produkt bez dodatkowych opłat, dostawa bardzo szybka, support szybki i miły. Raczej w przyszłości tylko tutaj będę zaspokajał moje specjalistyczne potrzeby.
Współpraca z tym sklepem od paru lat jest wzorowa. Idealny kontakt telefoniczny i szybka realizacja wysyłki. Polecam w 100%
Osiedlowe Freski Stalowa Wola :)
BardzoCiekawyKonfliktshop
Miła obsługa, szybkość realizacji zamówienia oraz elastyczność w formie odbioru zamówienia. Dzięki!!!
Konflikt Shop zawsze super!
Konflikt Shop to bardzo rzetelna firma! Przesyłki zawsze na czas i co najważniejsze ogromny wybór farb!!! Polecam!
Kontakt rewelacja, życzę sobie i innym taką obsługę. Do tego fachowość i znajomość własnego asortymentu.
Rewelacja !!!
Zamówienie dotarło całe i zdrowe, dzięki! Polecam i na pewno będę wracał po nowe puszki
Woda najczęściej ziemia, woda, halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla, taka sytuacja.
Szybki termin realizacji i dobrze spakowane produkty
Ekspresowa realizacja zamówień 😁💪
Nowy ciekawy asortyment
Wszystko jak należy! Jedynie mogę po raz kolejny gorąco polecić 😉
Wszystko doskonale!
Gorąco polecam!
Przemiła obsługa! Bardzo szybka wysyłka i pomoc z fakturą, polecam i będę wracał jak tylko zajdzie mnie potrzeba
Wszystko Si. szybka dostawa
KonfliktShop