KonfliktShop

Opinie łącznie (510) Opinie (266) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Darmowe gadżety i gratisy do zamówień są mile widziane przez klientów i pozytywnie odbierane. Bogaty wybór produktów i szeroki asortyment są często podkreślane przez klientów jako atut sklepu. Łatwy i sprawny kontakt ze sklepem jest często doceniany przez klientów.

OpinieKonfliktShop

Pozytywny support

Pomimo błędu w produkcie, który zamówiłem to support był bardzo szybki po wysłaniu z mojej strony zapytania i bardzo szybko wysłali produkt bez dodatkowych opłat, dostawa bardzo szybka, support szybki i miły. Raczej w przyszłości tylko tutaj będę zaspokajał moje specjalistyczne potrzeby.
Kontakt rewelacja, życzę sobie i innym taką obsługę. Do tego fachowość i znajomość własnego asortymentu. Rewelacja !!!
Przemiła obsługa! Bardzo szybka wysyłka i pomoc z fakturą, polecam i będę wracał jak tylko zajdzie mnie potrzeba

Jak zawsze wszystko w porządku

Fachowe doradztwo, miła i profesjonalna obsługa. Niczego więcej nie mogłem oczekiwać

Polecam na 100% !

Super Polecam ! Wszystko na najwyższym poziomie !
Świetna jakość towaru,szybka i sprawna dostawa,za darmo 😉
Jak zawsze bardzo dobry kontakt Expresowe wysyłka I towar pierwsza klasa ;) Z serca polecam 💪🏼

Obsługa i dostawa

Szybka obsługa i dostawa. Paczka przyszła na następny dzień.
Ekspresowa wysyłka. Świetny wybór farb i akcesoriów.
Czas realizacji na 5
Jak zawsze! Szybciutko, sprawnie, bezproblemowo. Współpraca z Wami to przyjemność.
Szybko i profesjonalnie:) Pomyliłem adres a i tak trafiło we właściwe miejsce. :)
Szybko i sprawnie!