Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Opinie podkreślają profesjonalizm, życzliwość i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Większość klientów ocenia produkty jako wysokiej jakości i zgodne z opisem. Klienci doceniają wsparcie i porady podczas i po zakupie. Pojedyncza uwaga dotyczyła uszkodzenia opakowania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniembilard.pl
Transakcja przebiegła bezproblemowo i wyjątkowo szybko. Sklep Bilard.pl wyróżnia się doskonałym podejściem do klienta i dbałością o detale. Przesyłka kurierska została dostarczona błyskawicznie, a towar był doskonale zabezpieczony , jedynym minusem jest brak asortymentu snookerowego ( lub długi czas oczekiwania na zamówienie) , ocena bardzo mocne 4
Rękawiczka turning
Po pierwszym teście mogę śmiało polecić tą rękawiczkę. Najlepsza jaką miałem, może powinienem kupić rozmiar L bo jest trochę ciasna ale przez to idealnie przylega i można zapomnieć, że się ją ma. Nie ma rzepa nic nie odstaje, super produkt.
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, wszystko zapakowane jak trzeba, polecam.
Super kontakt u expresowe wysyłka. Polecam
Super kontakt u expresowe wysyłka.
Pełen profesjonalizm. Polecam
Polecam ! Super kontakt, błyskawiczna wysyłka.
Wszy Ok - podziękował
Zaskoczyła mnie szybkość działania. Co prawda szybko dostałem zamówiony kij ale równie szybko okazało się, że po pierwszej grze tip był do wymiany. Ta reklamacja też została szybko i pozytywnie załatwiona. Tip elegancko wymieniony na twardszy tak jak chciałem.
Rękawiczka Predator Second Skin
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie. Szybka dostawa. Polecam zdecycowanie!
Swietna obsluga, komunikacja i profesjonalne podejscie do klienta.
Szybka dostawa i towar zgodny z opisem.
Szybka realizacja, szybka wysyłka
Polecam.
Super wybór akcesoriów i kiji do snookera dla początkujących i zaawansowanych graczy