rebelskin.pl

Opinie łącznie (867) Opinie (246) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość produktów, wskazując na trwałość, solidność wykonania oraz staranny dobór materiałów. Wyjątkowe wzory i kolory legginsów stanowią dla wielu osób istotny atut, a komfort noszenia oraz idealne dopasowanie do sylwetki są często wymieniane w recenzjach. Dodatkowo, produkty Rebel Skin doceniane są za wszechstronność, sprawdzając się zarówno podczas aktywności fizycznych, jak i w codziennym użytkowaniu. Obsługa klienta oraz kontakt ze sklepem są również oceniane bardzo dobrze – klienci chwalą szybkie reakcje i miłą komunikację. Większość zamówień realizowana jest sprawnie, a opakowania przesyłek są starannie przygotowane. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień.

Opinierebelskin.pl

Cudowne legginsy. Wygodne, mięciutkie, nie zjeżdżają. Wzór szaleństwo ❤️
Bardzo dobry produkt, świetny materiał i grafika. Polecam.
Legginsy panterka świetne, mega wygodne i pięknie podkreślają figurę;) jak zwykle jakość rewelacja.
Przepiękne, super leżą i są bardzo wytrzymałe, idealne do wielu sportów :)
Najpiekniejsze getry!
wszystko było idealnie!
Super legginsy! Piękny wzór, są mega wygodne. Mały minus, bo prześwitują na pupie podczas np. przysiadów. Mi to akurat jakoś bardzo nie przeszkadza :p
Moje kolejne leginsy firmy Rebel skin:) Tym razem wybór padł na leginsy z wysokim stanem. Bardzo lubię ten krój, bo współgra idealnie z moja sylwetką, a jestem generalnie szczupła ale z wystającym brzuszkiem;) Są idealne do ćwiczeń (joga), na spacery z psami, na wędrówki po górach. Szczerze polecam.
Uwielbiam materiał z którego wykonane są leginsy, doskonale dopasowują się do ciała są bardzo wygodne i oczywiście mają niepowtarzalny design.
Najlepsze getry.