Klienci są zachwyceni atrakcyjnymi, pięknymi i inspirującymi zapachami, często porównując je do oryginałów. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, co przekłada się na zadowolenie z zakupu i powtarzalność zamówień. Klienci często podkreślają wysokie podobieństwo zapachów do oryginałów. Doceniają również atrakcyjne, niskie ceny w stosunku do jakości produktów. Dodatkowo, bardzo pozytywnie oceniana jest szybka, sprawna i dobrze zabezpieczona dostawa. Sporadycznie pojawiają się uwagi o krótszej intensywności niektórych perfum oraz niewielkie różnice w zapachach w porównaniu do oryginałów. Zdarzają się także pojedyncze przypadki opóźnień w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieperfumymia.pl
Piękne zapachy trwałe i szybka dostawa
Mega pojemność w super cenie, na dodatek zapach jak oryginał i długo się utrzymuje 😊
Szybka dostawa,zapach zgodny z oczekiwaniami
Perfumy ładne i trwałe. Mały minus za to, że jedne miały uszkodzoną butelkę i po przechyleniu perfumy ciekną przez co były niepełne.
Jestem bardzo zadowolona, przepiękny i trwały zapach.
Zawsze zadowolony klient
Jestem zawsze zadowolona z jakości zapachów, szybkiej dostawy i rzetelnej obsługi
Bardzo szybka wysyłka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Perfumy dobrej jakości. Polecam
Towar zgodny z zamóieniem. Szybka dostawa.
Zamówienie jest bardzo proste, realizacja szybka, produkty są bardzo dobrej jakości
Te zamienniki niczym się nie różnią od oryginalnych zapachów jestem pod wrażeniem ,wracam non stop jak tylko zaczynają się kończyć,mam swoje ulubione;),z całego♥️polecam
Zapach i długotrwałość perfum
Szybka dostawa, dobrej jakości produkty
Zapach i długotrwałość perfum
Szybka wysyłka bardzo dobrze zabezpieczone perfumy
Wysyłka błyskawiczna, produkty bardzo dobrej jakości:)
Szybka realizacja zamówienia!
Piękne zapachy i bardzo trwałe.
Polecam!! Szybka wysyłka miła obsługa!!!
Polecam perfumki pięknie pachną zbieram same komplementy
Zapachy niesamowicie zbliżone do oryginałów