SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Opinie łącznie  (518)Opinie (349) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką i sprawną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Wielu klientów chwali wysoką jakość wykonania szczoteczek, ich funkcjonalność oraz trwałość. Bardzo często pojawia się zachwyt nad długim czasem działania szczoteczek na jednym ładowaniu. Funkcja dokładnego czyszczenia zębów i efekt odczuwalnej czystości są bardzo wysoko oceniane przez użytkowników. Klienci doceniają profesjonalne i szybkie wsparcie przed i po zakupie oraz pomocność konsultantów. Wygląd szczoteczek, estetyka opakowania i atrakcyjność kolorystyczna są często wymieniane jako mocne strony produktu. Klienci często zwracają uwagę na bogaty wybór trybów pracy i praktyczne funkcje urządzenia.

OpinieSMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Zamówienie w sklepie Smiley przebiegło bezproblemowo. Paczka została szybko wysłana i dotarła w krótkim czasie, co od razu robi dobre wrażenie przy zakupach online. Produkty były dobrze zabezpieczone w przesyłce – wszystko dotarło w nienaruszonym stanie, bez żadnych uszkodzeń. Opakowanie było solidne i dopasowane do zawartości. Kontakt ze sklepem oceniam pozytywnie – proces zamówienia jest prosty, a w razie pytań można liczyć na szybką odpowiedź. Całość daje poczucie sprawnej i rzetelnej obsługi.

Uwielbiam robić zakupy w tym sklepie

Zakupy w sklepie Smiley przebiegły bardzo sprawnie i bez komplikacji. Strona jest czytelna, a sam proces zamówienia intuicyjny, więc wszystko da się szybko ogarnąć. Paczka dotarła w krótkim czasie i była dobrze zabezpieczona, bez żadnych uszkodzeń. Produkty były zgodne z opisem, co daje poczucie rzetelności sklepu. Na plus też kontakt – w razie pytania odpowiedź przyszła szybko i była konkretna. Całość oceniam jako solidne i bezproblemowe zakupy.

Najlepsza szczoteczka soniczna w klasie premium. Zdecydowanie polecam sklep smiley.com.pl!

Zamówiłam zestaw premium: szczoteczka soniczna Smiley Pro White oraz bezprzewodowy irygator do zębów. Jakość wykonania i zaawansowana technologia drgań sonicznych redefiniują codzienną higienę jamy ustnej. Urządzenia Smiley skutecznie usuwają płytkę nazębną, dbają o zdrowie dziąseł i realnie wspomagają wybielanie zębów. Sklep smiley.com.pl zapewnia błyskawiczną wysyłkę i profesjonalną obsługę klienta. Jeśli zastanawiasz się, jaką szczoteczkę soniczną wybrać dla dorosłych lub dla dzieci, Smiley to bezkonkurencyjny lider rynkowy w kategorii oral care. Pięć gwiazdek!

Super obsługa klienta

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Smiley. Zamówienie zostało wysłane praktycznie od razu, paczka przyszła dobrze zapakowana i wszystko przebiegło bez problemu. Miałam też pytanie przed zakupem i kontakt ze sklepem był naprawdę super, szybko dostałam odpowiedź i pomoc. Fajnie się robi zakupy w miejscu, gdzie widać normalne podejście do klienta. Na pewno wrócę jeszcze nie raz

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że cały proces zakupowy przebiegł sprawnie, a zamówienie dotarło szybko i bezproblemowo. Szczególnie miło nam słyszeć, że pozytywnie oceniasz kontakt z naszym sklepem i pomoc przed zakupem. Zależy nam, aby każdy klient czuł się dobrze obsłużony i mógł liczyć na szybkie wsparcie na każdym etapie zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie przy kolejnych zakupach.
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a paczka dotarła w krótkim czasie i była dobrze zabezpieczona. Wszystko było zgodne z opisem, więc cały proces od zakupu do dostawy był bezproblemowy. Duży plus za szybkie działanie i dobrą organizację wysyłki. Całość oceniam bardzo pozytywnie i na pewno wrócę po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że cały proces zakupowy przebiegł sprawnie, a zamówienie dotarło szybko i bezproblemowo. Dokładamy wszelkich starań, aby każda paczka była dobrze zabezpieczona i w pełni zgodna z oczekiwaniami klientów. Dziękujemy za docenienie naszej organizacji i tempa realizacji zamówień. Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie przy kolejnych zakupach.

Szczoteczka pro white różowa

Szczoteczka pro white to najlepsza szczoteczka jaką do tej pory miałam. Bardzo dokładnie czyści zęby. Bardzo fajne uczucie czystych zębów po umyciu. Podoba mi się ze jest 5 trybów i mogę idealnie dostosować intensywność pod siebie. Bateria bardzo długo trzyma aż 2 miesiące także mega na plus. Ogólnie bardzo łatwa w użyciu i końcówki starczają na długo, u mnie juz 3 miesiąc. No i ten kolor różowy to mój ulubiony. Polecam!
Bardzo udane zakupy – zamówienie zostało szybko wysłane, a produkty dotarły dobrze zapakowane i odpowiednio zabezpieczone. Obsługa sklepu uprzejma i pomocna, cały proces przebiegł bezproblemowo. Wszystko zgodne z opisem, jestem bardzo zadowolona i chętnie wrócę na kolejne zakupy.
Bardzo doceniam szybką realizację zamówienia. Doświadczeń z firmą Smiley nie mam ( do tej pory używałam szczoteczek Seysso). Skusiła mnie do zmiany korzystna cena i deklarowana jakość. Mam nadzieję, że szczoteczki Smiley posłużą dłużej niż gwarancja ( Seysso przestawały działać krótko po zakończeniu gwarancji).

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że docenia Pani szybką realizację zamówienia oraz że zdecydowała się Pani wypróbować nasze szczoteczki. Mamy nadzieję, że produkt spełni oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i trwałości i będzie dobrze służył przez długi czas. Zapraszamy ponownie.

To moja pierwsza szczoteczka soniczna, nie mam porównania, ale jestem bardzo zadowolona. Produkt jest naprawdę ładny (mam wersję czarną, ale widziałam też białą, która robi jeszcze większe wrażenie), bateria trzyma bardzo długo, jest tryb sensitive, który mi pomógł przyzwyczaić się do dużej zmiany.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jako pierwsza szczoteczka soniczna produkt spełnia oczekiwania i zapewnia komfort użytkowania, szczególnie dzięki trybowi sensitive, który ułatwia przyzwyczajenie się do nowego sposobu mycia zębów. Miło nam również, że docenia Pani estetykę urządzenia oraz długi czas pracy baterii. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Jestem bardzo zadowolona z produktów. Kupiłam już 4-tą szczoteczkę. Tym razem na prezent, bo rodzinę już wcześniej wyposażyłam, po tym, jak na początku kupiłam dla siebie. Bateria trzyma długo, to bardzo duży plus. Profesjonalna obsługa, super Produkty! Polecam każdemu! Miałam różne szczoteczki soniczne, liderów rynkowych, ale po kupnie Smi)ey wiem, że znalazłam tę najlepszą dla mnie.

Dobra szczoteczka i fajny zestaw

Co prawda dopiero zaczęłam korzystać, ale jestem zadowolona. Podoba mi się wybór trybów mycia. Ładne kolory szczoteczek, wszystko wygląda tak jak na zdjęciach na stronie. Na plus bardzo szybka dostawa zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że już na początku użytkowania szczoteczka spełnia oczekiwania, a wybór trybów oraz wygląd produktu odpowiadają temu, co prezentujemy na stronie. Dziękujemy również za docenienie szybkiej dostawy. Zapraszamy ponownie.

Świetne szczoteczki

Kupiłam szczoteczki soniczne dla siebie i męża oraz irygator. Wszystkie produkty wysokiej jakości i świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Świetna Polska jakość i super sklep.
Szczoteczka Smiley Pro White super mi się sprawdza, przesiadłam się ze zwykłej manualnej i jest kolosalna różnica. Bardzo dokładnie czyści zęby, ma aż 5 trybów i bateria działa naprawdę długo, tak jak obiecują - 2 miesiące. Szczoteczka jest też bardzo poręczna, bardzo wygodnie się ją trzyma. Najlepszy zakup w tym roku. Zamierzam kupić drugą też mamie na święta. Rzadko piszę opinię, chyba, że naprawdę produkt mi się podoba.

Zestaw szczoteczka+irygator

Jestem bardzo zadowolona z zakupu wszystko pięknie zapakowane( prezent)szczoteczka czarna prezentuje się bardzo dobrze, posiada kilka praktycznych funkcji. Szybka dostawa . Bardzo polecam sprzedawcę

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakup spełnił oczekiwania, a opakowanie sprawdziło się w formie prezentu. Miło nam również słyszeć, że szczoteczka odpowiada zarówno pod względem wyglądu, jak i funkcjonalności, oraz że dostawa przebiegła szybko. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Zapraszamy ponownie.

Ekspresowa przesyłka i ładne opakowanie

Ekspresowa przesyłka, kupowałam szczoteczkę na prezent na ostatni moment i paczka była na drugi dzień, także jestem bardzo zadowolona. Mama też bardzo zadowolona ze szczoteczki, bardzo ładnie zapakowana szczoteczka. Myślę, że kupię również dla siebie

Najlepsza szczoteczka soniczna SMILEY PRO

Uwielbiam tą szczoteczkę,bardzo dokładnie myje zęby, ma aż 5 trybów do wyboru. Bateria jest niesamowicie wytrzymała, działa aż 2 miesiące bez ładowania. Końcówki też idealnie dopasowują się do zębów. W dodatku jest bardzo ładna, poręczna i prosta w użytkowaniu. Polecam
To mój pierwszy irygator, na razie testuję końcówki, szkoda że nie ma opisu do końcówek z zdjęciem, można tylko się domyślać i trzeba próbować, cichy duża zaleta, pojemnik naprawdę wystarcza do płukania, w dodatku jak ktoś pierwszy raz w życiu używa irygatora, to nie jest proste zadanie, to nie tak jak na filmach opisują i pokazują, musiałam sporo filmów obejrzeć, woda była wszędzie po lustrze, ścianie, podłodze, 4 dzień i jeszcze wprawy nie mam, ale już wiem jak trzymać i jaką końcówkę używać, to można dopasować,pewnie wszyscy to przechodzą, jakoś irygatora super, leciutki, pięknie zapakowany, polecam.
Łatwe i szybkie zakupy. Szybko otrzymałem przesyłkę, informacje o terminie i sposobie dostawy także były jasne i na czas. Dziękuję za gratisy w postaci pasty i nici dentystycznej.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a dostawa oraz przekazane informacje były jasne i pomocne. Miło nam, że drobne upominki zostały docenione. Zapraszamy do ponownych zakupów.

Naprawdę solidny producent

Smiley to naprawdę solidny producent szczoteczek sonicznych, szczerze mogę ich polecić. Świetna jakość wykonania i super kontakt

Uprzejma i profesjonalna obsługa!

Paczka dotarła błyskawicznie, a miła Pani z działu obsługi klienta pomogła wybrać odpowiednią szczoteczkę dla mnie. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a kontakt z naszym działem obsługi klienta okazał się pomocny przy wyborze odpowiedniej szczoteczki. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że zakup będzie w pełni satysfakcjonujący. Zapraszamy ponownie.