Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Jakość produktów jest często oceniana bardzo pozytywnie. Wygląd produktów, szczególnie firanek, często jest chwalony przez klientów. Klienci często doceniają zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Opinie na temat obsługi są przeważająco pozytywne i dotyczą zarówno kontaktu, jak i profesjonalizmu. Klienci często zwracają uwagę na precyzję i staranność odszycia produktów. Pojawiają się też pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttp://nelli.pl
Zamawiałam 4 szt. paneli, po 2 do jednego okna, 2 są troszkę krótsze ale to nic bo rozdzieliłam na 2 okna i tego nie widać. Natomiast 1 sztuka jest nierówno wszyty materiał i skręca się na bok.
Szybka dostawa produkt dokladnie taki sam jak na zdjęciach
Super szybka dostawa, a firanka piękna. Polecam
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam
Firanki rewelacja.Cos pięknego.Cudnie odszyte.Jestem bardzo zadowolony.Tak bardzo ,że właśnie zamawiam następne
Dobra jakość
Szybka wysyłka, produkt dobrej jakości. Firanka uszyta ze starannością. Nie wystają zbędne nitki. Materiał wymierzony dokładnie. Ładniejsza niż na zdjęciu. Polecam
Odpowiedź ze sklepu http://nelli.pl
Pani Marto, takie recenzje czyta się z uśmiechem na twarzy!
Ogromnie dziękujemy za docenienie staranności – brak zbędnych nitek i idealne wymiary to dla nas punkty honoru. Bardzo nas cieszy, że model Margot z czarną gipiurą i złotymi cyrkoniami zrobił na Pani jeszcze lepsze wrażenie "w cztery oczy" niż na stronie. Dziękujemy za polecenie i zaufanie!
Pozdrawiamy serdecznie !
Bardzo ładna firanka,polecam ,jestem zadowolona
Odpowiedź ze sklepu http://nelli.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię - naprawdę miło taką widzieć :)
Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za zakupy
nelli.pl
Szybka wysyłka i śliczna firanka
Firanka piekna, szybka dostawa i jestem bardzo zadowolona. Nie długo będę szukać firanki do sypialni i odwiedzę waszą stronę. Dziękuję i pozdrawiam.
Dzień dobry Pani Magdo!
Ogromnie dziękujemy za tak ciepłe słowa! Bardzo nas cieszy, że firana Megan z gipiurą spodobała się Pani na żywo. Już teraz zapraszamy do ponownych odwiedzin – w kategorii firany do sypialni mamy mnóstwo nowości, które na pewno stworzą tam przytulny klimat.
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu!