naszeokleiny.pl

Opinie łącznie (3437) Opinie (3145) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów, w szczególności oklein oraz folii, jest bardzo wysoko oceniana i często przekracza oczekiwania klientów. Doceniana jest także zgodność produktów z opisem, zdjęciami oraz oczekiwaniami. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i rzetelna, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Klienci wielokrotnie chwalą prostotę montażu folii i oklein oraz przejrzystość instrukcji. Wygląd i efekt wizualny zastosowanych produktów są wysoko oceniane, często klienci wskazują na nowoczesność i estetykę.

Opinienaszeokleiny.pl

Firma rzetelnie realizuje zamówienia, produkt dobrze zapakowany , dostarczony w terminie . Cerata na stół dobrej jakości , jedynym minusem jest intensywny zapach , ale mam nadzieję, że się zmniejszy jego intensywność .

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Arleto, serdecznie dziękujemy za szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że cerata spełnia Pani oczekiwania pod względem jakości i że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie 👍. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą zapachu, z czasem powinien się on wyraźnie zmniejszyć. Zapraszamy ponownie! 🌟
Szybko, towar zgodny z opisem jednym słowem pełny profesjonalizm. Zdecydowanie polecam.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Marcinie, dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że wszystko było zgodne z opisem i że zakupy spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy za polecenie, takie słowa to dla nas najlepsza motywacja! 🌟👍 Zapraszamy ponownie! 😊
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam rzetelną Firmę. Dziękuję za przesyłkę.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Marku, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Zapraszamy ponownie! 🌟
Folia bardzo fajna. Mam nadzieję, że będzie się trzymać jak należy. Fajnie by było, gdyby można było zamówić cięcie na dokładny wymiar

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Agato, dziękujemy za opinię 🙂 Cieszymy się, że folia przypadła Pani do gustu - mamy nadzieję, że będzie dobrze się sprawdzać w użytkowaniu. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą cięcia na wymiar - weźmiemy ją pod uwagę. Zapraszamy ponownie! ✨
Identyczna jak szafka na buty, jestem bardzo zadowolona z jakości okleiny, przejrzystej instrukcji na jej odwrocie i szybkości dostawy.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Urszulo, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że okleina idealnie pasuje do szafki, a jakość, instrukcja oraz szybka dostawa spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za zdjęcie - efekt wygląda świetnie! ✨ Zapraszamy ponownie!
Szybka realizacja zamówienia. Porządny sposób zapakowania towaru.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Bożeno, dziękujemy za opinię! 😊 Miło nam, że doceniła Pani zarówno sprawną realizację zamówienia, jak i sposób zabezpieczenia przesyłki. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

bardzo polecam

zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie, okleina ma jeszcze lepszy kolor niż na zdjęciach. serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Olgo, bardzo dziękujemy za polecenie! 😊 Cieszymy się, że kolor okleiny pozytywnie zaskoczył i spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🌟
Bardzo wysoka jakość okleiny. Folia na tyle plastyczna, że bez problemu pozwala niwelować ewentualne błędy aplikacji. Adhezja po 24 godzinach - rewelacyjna! Dodatkowo szybka wysyłka. Pełne zadowolenie!

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i profesjonalną opinię! 😊 Ogromnie miło czytać o pełnym zadowoleniu, zapraszamy ponownie! 🌟
Dziękuję szybka wysyłkę,okleina ma dobry klej ,dobrze trzyma,można nanieść poprawki,odkleić i poprawić aby było równo i bez pęcherzykowy,mocny materiał,spełniła oczekiwanie

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Jarosławie, bardzo dziękujemy za opinię i za zdjęcie! 😊 Efekt wygląda świetnie, marmurowa okleina prezentuje się bardzo elegancko 👏✨. Cieszymy się, że montaż był wygodny, a materiał spełnił Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie przy kolejnych metamorfozach! 🌟
Realizacja i czas zamówienia, a także pomocna obsługa transakcji.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Bogusławie, dziękujemy za opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno sprawną realizację zamówienia, jak i pomoc naszej obsługi. Takie słowa są dla nas ogromnie motywujące 💛 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🌟
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar wysokiej jakości,, polecam serdecznie, jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Dominiko, bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że jakość produktu spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🌟
Szybka dostawa,bardzo ładnie wygląda na szklanych drzwiach,prostą aplikacja foli

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Marku, dziękujemy za świetną opinię! Super, że aplikacja okazała się prosta i wygodna 👍 Zapraszamy ponownie! 🌟

Jestem zachwycona jakością okleiny meblowej. Polecam w 100 %

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Karolino, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Ogromnie się cieszymy, że jakość okleiny zrobiła na Pani tak dobre wrażenie. Dziękujemy za 100% polecenie i zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam👍🏻

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a produkt spełnił Pani oczekiwania 👍🏻 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🌟
Okleina OK. Drzwi wyglądają jak nowe. Można by było popracować nad wysyłką w tym samym dniu co zamówienie.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Dziękujemy, Panie Marku! 😊 Cieszymy się, że okleina spełniła oczekiwania i drzwi zyskały nowe życie ✨ Odnośnie wysyłki - staramy się realizować zamówienia jak najszybciej, jednak duża liczba zamówień w niektórych momentach nie pozwala nam przyspieszyć procesu jeszcze bardziej. Dziękujemy za wyrozumiałość i cenną uwagę! 🚚
Towar zgodny z zamówieniem,spełnił moje oczekiwania. Dostawa expresowa. Polecam

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że towar spełnił Pani oczekiwania i że wszystko przebiegło sprawnie 🌟 Zapraszamy ponownie do naszego sklepu! 💛

Folia w kwiatuszki

Moje kwiatki przestaną sie palić na słońcu. Folia wygląda cudownie i te kwiatuszki. Juz myślę o zakupie kolejnej. Montaż jest bardzo łatwy. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Dziękujemy, Pani Joanno! 🌸😊 Bardzo się cieszymy, że folia nie tylko chroni rośliny, ale też tak pięknie się prezentuje. Te kwiatuszki naprawdę potrafią odmienić wnętrze! 🌼
Polecam szybka dostawa i towar taki jak w zamówieniu.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Pani Anito, dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko zgadzało się z zamówieniem i że jest Pani zadowolona z zakupów. Dziękujemy za polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie! 🌟
Wszystko zgodnie z opisem, dobrze zapakowane

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Sławomirze, dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko było zgodne z opisem i że przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🌟💛

Szybko i sprawnie. Instrukcja montażu prosta i czytelna.

Odpowiedź ze sklepu naszeokleiny.pl

Panie Przemysławie, dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że montaż przebiegł sprawnie, a instrukcja okazała się prosta i czytelna. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do naszego sklepu! 🌟