Opinie łącznie (75) Opinie (75) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 mar 2025

magiaswiatel.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Opinie dotyczące obsługi klienta są w większości bardzo pozytywne, z naciskiem na profesjonalizm, uprzejmość i pomocność zespołu. Wielu klientów docenia wysoką jakość zamówionych lamp, ich wygląd oraz zgodność z opisem. Klienci chwalą solidne i bezpieczne pakowanie produktów, które docierają w nienaruszonym stanie. Kontakt ze sklepem jest w większości oceniany bardzo dobrze, klienci zwracają uwagę na sprawną komunikację oraz szybką reakcję na zapytania.

OpinieArtemodo sp. z o.o. sp. k.

Zakup w magiaswiatel.pl przebiegł bardzo sprawnie i bez żadnych komplikacji. Proces zamówienia jest intuicyjny, a cały etap realizacji – od złożenia zamówienia po dostawę – przebiega szybko i profesjonalnie. Na duży plus zasługuje kontakt ze sklepem – obsługa jest konkretna, pomocna i reaguje bez zbędnej zwłoki, co w przypadku zakupów online naprawdę robi różnicę. Widać, że nie jest to „sklep widmo”, tylko realny zespół, który ogarnia temat. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie do magiaswiatel.pl! ✨ To dla naszego zespołu ogromna satysfakcja, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Każda miła wiadomość motywuje nas do dalszego działania i tworzenia miejsca, w którym piękne oświetlenie idzie w parze z profesjonalną obsługą. Dziękujemy za wybór naszego sklepu i zapraszamy ponownie! 😊 Pozdrawiamy Zespół magiaswiatel.pl
Wszystko super, produkt dostarczony na czas, dobrze zabezpieczony. Bezproblemowa transakcja.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół MagiaSwiatel.p
Bardzo szybka wysyłka, a sama lampa ładniejsza niż na zdjęciu.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie nas cieszy, że lampa po rozpakowaniu zrobiła jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach — właśnie takie momenty są najlepszym potwierdzeniem, że dobry wybór potrafi pięknie odmienić wnętrze. Życzymy, aby lampa każdego dnia tworzyła przyjemny klimat, dodawała charakteru aranżacji i cieszyła oko przez długi czas. Zespół magiaswiatel.pl
Transakcja przebiegła wzorowo.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, a przesyłka została bardzo solidnie i bezpiecznie zapakowana. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Jestem bardzo zadowolona. Pani obsługująca bardzo miła i pomocna . Lampy piękne a dostawa zgodnie z informacją na stronie . Pełna satysfakcja i ocena na 5 . Dziękuję !

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło ekspresowo. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w naszym sklepie przebiegały szybko i sprawnie. Pozdrawiamy serdecznie Zespół MagiaSwiatel.pl
Lampa w porządku ale zamówiłam podtynkową zamiast nadtynkowej. Dokonałam zwrotu. Kontakt z klientem bardzo dobry.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię i miłe słowa o kontakcie z naszym zespołem. 😊 Czasem jedna literka w „podtynkowa” i „nadtynkowa” potrafi zrobić więcej zamieszania niż instrukcja montażu po włosku, ale cieszymy się, że cały proces zwrotu przebiegł sprawnie. Mamy nadzieję, że przy kolejnym wyborze trafimy już idealnie — i dokładnie w sufit, który trzeba. ✨ Pozdrawiamy serdecznie Zespół magiaswiatel.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za tak miłą opinię. Ogromnie nas cieszy, że zakupy w MagiaŚwiateł.pl były udane i spełniły Państwa oczekiwania. Takie słowa są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że warto dbać o każdy szczegół obsługi. Zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie. Bardzo się cieszymy, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za najwyższą ocenę i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ To dla nas najlepsze potwierdzenie, że warto dbać o każdy szczegół obsługi i zakupów. Mamy nadzieję, że jeszcze nieraz będziemy mieli przyjemność Państwa gościć. Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę. Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za tak wysoką ocenę naszego sklepu. Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo zakupy w MagiaŚwiateł.pl. Mamy nadzieję, że jeszcze nieraz będziemy mogli Państwa gościć. Zespół MagiaŚwiateł.pl

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie! Zespół Magia Świateł

extra

szybko, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, a produkt, mmm, świetny

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, wszystko spełniło oczekiwania, a produkt zrobił tak dobre wrażenie. Takie słowa są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół MagiaSwiatel.pl
Polecam . Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że towar był zgodny z opisem, a dostawa przebiegła sprawnie — dokładnie tak powinny wyglądać udane zakupy. Pozdrawiamy serdecznie, zespół magiaswiatel.pl

Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Magiaswiatel.pl – 16 lat doświadczenia w świecie światła Jesteśmy polską firmą specjalizującą się w sprzedaży oświetlenia, a nasz sklep internetowy MagiaSwiatel.pl od ponad 16 lat konsekwentnie rozwi...

Wyświetl wszystkie profile