Artemodo sp. z o.o. sp. k.

114 reviews since 31 mar 2026

Ważny od: 7 mar 2025
magiaswiatel.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybkie tempo realizacji zamówień oraz dostaw. Obsługa klienta jest najczęściej opisywana jako profesjonalna, pomocna i sprawna. Większość klientów jest zadowolona z wysokiej jakości otrzymanych lamp i towarów. Klienci doceniają także staranne i solidne zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Klienci zazwyczaj uznają produkty za zgodne z opisem, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów.

OpinieArtemodo sp. z o.o. sp. k.

Cieszę się że natrafiłam w internecie na Magię Świateł. Zakupiona lampa podłogowa spełniła moje oczekiwania. Cenowo miłe zaskoczenie, bo koszt okazał się atrakcyjnieszy niż w stacjonarnych sklepach sieciówek. Dostawa bez zarzutu. Myślę, że jeszcze w przyszłości skorzystam z usług na tym portalu i będę go polecać.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! Ogromnie się cieszymy, że zakupiona lampa podłogowa spełniła Pani oczekiwania, a zarówno cena, jak i dostawa okazały się pozytywnym zaskoczeniem. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie w Magii Świateł. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy!

Zakup w magiaswiatel.pl przebiegł bardzo sprawnie i bez żadnych komplikacji. Proces zamówienia jest intuicyjny, a cały etap realizacji – od złożenia zamówienia po dostawę – przebiega szybko i profesjonalnie. Na duży plus zasługuje kontakt ze sklepem – obsługa jest konkretna, pomocna i reaguje bez zbędnej zwłoki, co w przypadku zakupów online naprawdę robi różnicę. Widać, że nie jest to „sklep widmo”, tylko realny zespół, który ogarnia temat. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie do magiaswiatel.pl! ✨ To dla naszego zespołu ogromna satysfakcja, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Każda miła wiadomość motywuje nas do dalszego działania i tworzenia miejsca, w którym piękne oświetlenie idzie w parze z profesjonalną obsługą. Dziękujemy za wybór naszego sklepu i zapraszamy ponownie! 😊 Pozdrawiamy Zespół magiaswiatel.pl
Towar najwyższej jakości zgodnie z opisem. Przesyłka dotarła przed czasem, bardzo dobrze zabezpieczona. Sprzedawca godny polecenia. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Cieszymy się, że jakość produktu, szybka dostawa oraz sposób zabezpieczenia przesyłki spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie do MagiaSwiatel.pl i życzymy samych pięknie oświetlonych wnętrz!
Lampa pojedyncza zwis przyszla w pomaranczowym kolorze a w plafonie cork lampa miala zupelnie inny odcien zlota niz element mocujacy. Element mocujacy byl w ladnym moaieznym kolorze taki jaki zamawialam natomiast reszta lampy byla jasnym zlotem odbiegahacym od tego ze zdjecia. Sklep powiniem bardziej precyzowac kolory ( zgadzam sie ze zdjecia nie oddaja rzeczywistych kolorow) ale rowniez opis powinien byc bardziej precyzyjny. Np ze plafon ma 2 rozne kolory: zloty I mosiadz....

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że kolorystyka otrzymanych lamp nie spełniła Pani oczekiwań i różniła się od tego, czego można było spodziewać się na podstawie zdjęć oraz opisu produktu. Ma Pani rację, że w przypadku odcieni złota, mosiądzu czy miedzi same fotografie nie zawsze oddają rzeczywisty kolor, dlatego opis powinien możliwie precyzyjnie wskazywać również różnice pomiędzy poszczególnymi elementami lampy. Dziękujemy za tę uwagę — zweryfikujemy opis produktu, aby był bardziej jednoznaczny dla kolejnych Klientów. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem, jeśli możemy pomóc w jej rozwiązaniu. Zespół MagiaŚwiatła.pl
Polecam, produkt dobrze zapakowany, dobry kontakt ze sklepem.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie naszego sklepu! Cieszymy się, że zarówno produkt, bezpieczne zapakowanie przesyłki, jak i kontakt z nami spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie do MagiaŚwiateł.pl!
Szybka realizacja zamówienia, dobre zabezpieczenie produktu w transporcie.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkt dotarł bezpiecznie i odpowiednio zabezpieczony. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiatła.pl

Fantastyczny sklep

Szybka wysyłka. Lampa bardzo super zapakowana. Polecam sklep

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za fantastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a lampa była solidnie i bezpiecznie zapakowana. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w Magia Świateł były przyjemne od początku do końca. Dziękujemy za polecenie i serdecznie zapraszamy ponownie!
Szybka przesyłka dobrze zabezpieczona :)

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i była odpowiednio zabezpieczona. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie bezpiecznie trafiło do Klienta. Zapraszamy ponownie do Magia Świateł!
Firma godna polecenia. Wszystko na czas i jakość produktu 100 %

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za polecenie i tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że zarówno termin realizacji, jak i jakość produktu spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół MagiaŚwiatła.pl
Mega szybka wysyłka, lampy piękne.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wysyłka była naprawdę ekspresowa. Zapraszamy ponownie do Magia Świateł!
Wszystko ok. Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie! Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni z zakupu i obsługi naszego sklepu. Takie słowa są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do MagiaŚwiateł.pl!
Wszystko super, produkt dostarczony na czas, dobrze zabezpieczony. Bezproblemowa transakcja.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie Zespół MagiaSwiatel.p
Ok

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za polecenie! Ogromnie nam miło, że zakupy spełniły oczekiwania. Takie pozytywne opinie naprawdę dodają nam energii do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do Magii Świateł!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

erdecznie dziękujemy za polecenie i zaufanie! Cieszymy się, że zakupy w Magii Świateł były udanym doświadczeniem. Każda taka opinia jest dla nas wyjątkowo cenna i motywuje nas do utrzymywania najwyższego poziomu obsługi. Będzie nam bardzo miło gościć ponownie!
Wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez problemów i są Państwo zadowoleni z zakupu. Zapraszamy ponownie do Magia Świateł!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię. Takie komentarze naprawdę dodają nam energii – i to nie tylko tej elektrycznej! Zapraszamy ponownie do Magia Świateł.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za pozostawienie opinii! Każda taka wiadomość jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do Magia Świateł!

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii. To dla nas ogromna satysfakcja, że zakup w Magia Świateł spełnił Państwa oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie — zawsze chętnie pomożemy w wyborze kolejnego oświetlenia. Zespół Magia Świateł
Bardzo solidnie zabezpieczona przesyłka. Kontakt super.

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zarówno kontakt z nami, jak i sposób zabezpieczenia przesyłki spełniły oczekiwania. Dokładamy starań, aby każde zamówienie dotarło bezpiecznie i w idealnym stanie. Zapraszamy ponownie do MagiaŚwiateł.pl!
szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu Artemodo sp. z o.o. sp. k.

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko. Zapraszamy ponownie do Magia Świateł!

Magiaswiatel.pl – 16 lat doświadczenia w świecie światła Jesteśmy polską firmą specjalizującą się w sprzedaży oświetlenia, a nasz sklep internetowy MagiaSwiatel.pl od ponad 16 lat konsekwentnie rozwi...