dedicante.pl

Opinie łącznie (4737) Opinie (2694) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są pod wrażeniem estetyki, staranności i dbałości o szczegóły w opakowaniu produktów. Bardzo wielu klientów chwali ekspresową oraz bezproblemową realizację zamówień i szybką dostawę. Produkty określane są jako starannie wykonane, solidne, trwałe i zgodne z opisem, co przekłada się na wysoką satysfakcję klientów. Klienci bardzo doceniają profesjonalną, sympatyczną i pomocną obsługę oraz sprawny kontakt. Wielu klientów chwali jakość, precyzję i czytelność grawerów oraz możliwość personalizacji. Klienci doceniają trwałość i odporność biżuterii na codzienne użytkowanie i warunki. Możliwość wyboru personalizowanych grawerów, czcionek czy dodatków jest bardzo pozytywnie odbierana przez klientów.

Opiniededicante.pl

Śliczna branzoletka-WARTO

Zakupiona branzoletka bardzo ładnie i starannie zrobiona. Szybka dostawa i uczciwość na najwyższym poziomie o czym mogłam się przekonać gdyż zaszła mała pomyłka ale reakcja firmy pokazała,że są bardzo w porządku w stosunku do klienta.
Uważam że opakowanie w wersji dla mężczyzny powinno być w kolorze czarnym począwszy od opakowania wierzchniego.Poza tym wszystko jest piękne i zapakowane z czystą dbałoscia
Idealny prezent, bransoletka w rzeczywistości wyglada jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Piękne, staranne opakowanie. Dokupiłam torebkę prezentową i to była pomyłka ponieważ jest tak malutka, że pudełko się do niej nie zmieści.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Kontakt przebiegł sprawnie, wszystko zostało załatwione szybko i w bardzo miłej atmosferze. Duży plus za profesjonalne podejście do klienta oraz ekspresową realizację. Zdecydowanie polecam!

Polecam ♥️

Zachęcam do kupna biżuterii z tej firmy jest bardzo trwała i piękna ja jestem już stałą klientką zamawiam online na stronie oraz łańcuszek dla męża i moją bransoletkę zakupiłam w sklepie stacjonarnym w Niechorzu bardzo polecam 🥰
Realizacja zamówienia ekspresowa. Cieszę się, że zamówienie dotarlo tak szybko, bo moglam je wręczyć Chrzestnemu w dniu Chrztu. Breloczek pięknie wygrawerowany i jakość też bardzo wysoka.
Zamówienie dotarło bardzo starannie i pięknie zapakowane, co od razu zrobiło świetne pierwsze wrażenie. Jakość wykonania naszyjnika jest na naprawdę wysokim poziomie łańcuszek prezentuje się solidnie, estetycznie i bardzo elegancko. Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach. Zdecydowanie polecam!

Super jakość w szybkim czasie

Wszystko poszło sprawnie, dostawa ekspresowa mimo personalizowanego produktu. Same bransoletki estetycznie wykonane, wysokiej jakości. Polecam z całego serca

Bardzo fajne zawieszki dla piesków

Bardzo ładne i estetyczne zawieszki grawerowane. Są leciutkie więc nie przeszkadzają pieskowi. Jedyne czego im brakuje to jakiegoś karabińczyka do przyczepienia do smyczy.

Estetyczne bransoletki

Bransoletki ładnie wykonane, ładnie zapakowane i przyszły szybciej niż oczekiwałam. Sama posiadam jedną - otrzymałam ją w prezencie i dzielę się dalej. Trwałość i odpowiednia cena do jakości.

Odpowiedź ze sklepu dedicante.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że bransoletki Dedicante spełniły Twoje oczekiwania pod względem jakości, trwałości i szybkiej dostawy. Twoja pozytywna opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy i tworzenia wyjątkowych produktów. Pozdrawiamy serdecznie!
Serdecznie polecam , bransoletki pięknie wykonane. Ekspresowa wysyłka i mimo małych komplikacji tak profesjonalnego podejścia do klienta już dawno nie doświadczyłam. Dziekuje !
Bransoletki są prześliczne, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i nawet dostałam miły liścik i upominek. Dziękuję bardzo I polecam! :)
Przepiękny brelok😍 starannie wykonany, ślicznie zapakowany, błyszczący🤩 Wszystko ok👌 tak jak zamawiałam😇 no i szybka dostawa😉 także polecam serdecznie!🥰🫶
Bardzo dobry kontakt telefoniczny w razie jakichkolwiek kłopotów z zamówieniem.Miła obsługa.Dziękuję.Zamówienie dostarczone na czas,szybka realizacja.
Produkt bardzo dobrej jakości, jednocześnie delikatny i kobiecy. Jestem zadowolona. Na pewno zamówię ponownie kolejną personalizowaną bransoletkę.
Przepiękna pamiątka na dzień Ojca.. Zrobiona z sercem i dokładnością.. Już mieliśmy kiedyś taki sam i pięknie się nosi do dziś.
Bransoletka cudowna. Jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu. Jest taka dziewczęca i delikatna. Bardzo dobra współpraca. Polecam!!!
Paczka spakowana bardzo dobrze. Doszła w ekspresowym tempie. Jakoś wykonana porządnie. To nie jest mój pierwszy zakup w Waszym sklepie i n pewno nie ostatni.

Najpiękniejsze bransoletki jakie kiedykolwiek widziałam !

Uwielbiam brasoletki z tej firmy! Są przepiękne, noszę jedną od 3 lat i jedyne co to grawer stał się mniej widoczny, ale to normalne przy codziennym użytkowaniu dlatego zamówiłam kolejną! Polecam wszystkim ! A zapakowane są z taką dbałością o szczegóły, że również na prezent będą idealną opcją ❤️
Urzekło mnie opakowanie. Piękne opakowanie 🎁. Bransoletka zgodna z oczekiwaniami. Jestem zadowolona myślę że wrócę po kolejne