Opinie łącznie (4873) Opinie (2830) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 12 lip 2022

dedicante.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wysoką jakością i starannością wykonania produktów, często podkreślając dbałość o detale oraz trwałość wyrobów. Bardzo często chwalą również estetyczne, oryginalne i starannie dopracowane opakowanie, uznając je za idealne na prezent i podnoszące wartość zakupu. Ekspresowa i sprawna realizacja zamówień, nawet przy produktach personalizowanych, spotyka się z dużym uznaniem klientów. Obsługa klienta jest oceniana wyjątkowo wysoko jako uprzejma, pomocna, profesjonalna i szybka w rozwiązywaniu problemów. Klienci bardzo chwalą także jakość i estetykę graweru, a produkty są postrzegane jako bardzo trwałe i odporne na codzienne użytkowanie, co znacząco wpływa na wysoką satysfakcję z zakupu. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych niedociągnięć związanych z wielkością lub czcionką graweru.

Opiniededicante.pl

Brelok bardzo ładny. Bardzo się podoba mojemu zięciowi. Jak dla mnie to napisy mogłyby być ciutkę większe. Prezent zawieszka powędrował do mojej wnuczki bo nie mogłam jej odmówić tak jej się podoba, Pełnia szczęścia. Wszystkie Wasze wyroby są śliczne. Z córką która z rodziną mieszka w UK mamy bransoletki z różnymi charmsami które mówią o historii naszej rodziny i robią furorę za granicą .Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!

Wszystko super :)

Błyskawiczna dostawa zamówionych produktów, pomimo okresu komunijnego. Wszystko zgodne z zamówieniem, nie ma się do czego przyczepić :) bransoletki wyglądają bardzo ładnie i porządnie, grawer również. Polecam serdecznie.

Śliczna branzoletka-WARTO

Zakupiona branzoletka bardzo ładnie i starannie zrobiona. Szybka dostawa i uczciwość na najwyższym poziomie o czym mogłam się przekonać gdyż zaszła mała pomyłka ale reakcja firmy pokazała,że są bardzo w porządku w stosunku do klienta.
Uważam że opakowanie w wersji dla mężczyzny powinno być w kolorze czarnym począwszy od opakowania wierzchniego.Poza tym wszystko jest piękne i zapakowane z czystą dbałoscia
Idealny prezent, bransoletka w rzeczywistości wyglada jeszcze piękniej niż na zdjęciach. Piękne, staranne opakowanie. Dokupiłam torebkę prezentową i to była pomyłka ponieważ jest tak malutka, że pudełko się do niej nie zmieści.
Bardzo polecam! Już dwa razy zamówiłam prezent na dzień ojca i oba przyjęte z dużym entuzjazmem, służą codziennie. Grawery trwałe, ekspresowe wykonanie i wysyłka.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Kontakt przebiegł sprawnie, wszystko zostało załatwione szybko i w bardzo miłej atmosferze. Duży plus za profesjonalne podejście do klienta oraz ekspresową realizację. Zdecydowanie polecam!

Polecam ♥️

Zachęcam do kupna biżuterii z tej firmy jest bardzo trwała i piękna ja jestem już stałą klientką zamawiam online na stronie oraz łańcuszek dla męża i moją bransoletkę zakupiłam w sklepie stacjonarnym w Niechorzu bardzo polecam 🥰
Realizacja zamówienia ekspresowa. Cieszę się, że zamówienie dotarlo tak szybko, bo moglam je wręczyć Chrzestnemu w dniu Chrztu. Breloczek pięknie wygrawerowany i jakość też bardzo wysoka.
Przepięknie zapakowane zamówienie, rewelacyjna jakość i dbałość o szczegóły. Bransoletki były eleganckie i gotowe do wręczenia w oryginalnych pudełeczkach.
Zamówienie dotarło bardzo starannie i pięknie zapakowane, co od razu zrobiło świetne pierwsze wrażenie. Jakość wykonania naszyjnika jest na naprawdę wysokim poziomie łańcuszek prezentuje się solidnie, estetycznie i bardzo elegancko. Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach. Zdecydowanie polecam!

Bardzo staranne wykonanie

Szybka realizacja i bardzo staranne wykonanie. Na szczególne uznanie zasługuje eleganckie pakowanie, dopracowane w najdrobniejszym szczególe.

Super jakość w szybkim czasie

Wszystko poszło sprawnie, dostawa ekspresowa mimo personalizowanego produktu. Same bransoletki estetycznie wykonane, wysokiej jakości. Polecam z całego serca

Estetyczne bransoletki

Bransoletki ładnie wykonane, ładnie zapakowane i przyszły szybciej niż oczekiwałam. Sama posiadam jedną - otrzymałam ją w prezencie i dzielę się dalej. Trwałość i odpowiednia cena do jakości.

Odpowiedź ze sklepu dedicante.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że bransoletki Dedicante spełniły Twoje oczekiwania pod względem jakości, trwałości i szybkiej dostawy. Twoja pozytywna opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy i tworzenia wyjątkowych produktów. Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo fajne zawieszki dla piesków

Bardzo ładne i estetyczne zawieszki grawerowane. Są leciutkie więc nie przeszkadzają pieskowi. Jedyne czego im brakuje to jakiegoś karabińczyka do przyczepienia do smyczy.
Serdecznie polecam , bransoletki pięknie wykonane. Ekspresowa wysyłka i mimo małych komplikacji tak profesjonalnego podejścia do klienta już dawno nie doświadczyłam. Dziekuje !
Przepiękny brelok😍 starannie wykonany, ślicznie zapakowany, błyszczący🤩 Wszystko ok👌 tak jak zamawiałam😇 no i szybka dostawa😉 także polecam serdecznie!🥰🫶
Bransoletki są prześliczne, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i nawet dostałam miły liścik i upominek. Dziękuję bardzo I polecam! :)
Szybko zrealizowane zamówienie, co jest bardzo dużym atutem. Brelok wykonany bardzo starannie, z czego jestem bardzo zadowolona.
Bardzo dobry kontakt telefoniczny w razie jakichkolwiek kłopotów z zamówieniem.Miła obsługa.Dziękuję.Zamówienie dostarczone na czas,szybka realizacja.

• +48500010014
  • dedicante.pl