lnianewlokno.pl

1045 – łączna liczba opinii od 16 gru 2022

Ważny od: 27 gru 2022
lnianewlokno.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają sklep, szczególnie podkreślając ekspresową realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Bardzo pozytywne opinie zbierają także wysoka jakość lnu i innych materiałów dostępnych w ofercie oraz zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Wielu klientów docenia możliwość otrzymywania darmowych próbek tkanin, co znacznie ułatwia wybór przy kolejnych zakupach. Profesjonalny, miły i pomocny kontakt ze sprzedawcą oraz szybkie odpowiedzi na pytania są często wymieniane jako duży atut. Obsługa sklepu jest opisywana jako rzetelna i zaangażowana, a staranne pakowanie przesyłek oraz dodawane gratisy stanowią dodatkowy plus.

Opinielnianewlokno.pl

Piękne tkaniny wysokiej jakości, kolory nie odbiegają od tych ze zdjęć sklepu, tkanina docięta "po nitce" z lekkim naddatkiem, otrzymałam próbki tkanin :) szybka dostawa - bardzo dziękuję :)

Jestem bardzo zadowolona

Len bardzo dobrej jakości, dostarczony w bardzo krótkim terminie, zgodny z zamówieniem , kilkanaście centymetrów więcej, załączone próbki z opisaną gramaturą.
Przesyłka dotarła szybko, len piękny jak zwykle . Kupiłam tkaninę w tym sklepie już nie pierwszy raz. Polecam , rzetelny sprzedawca, dziękuję bardzo♥️
Kolejne zamówienie i wszystko idealnie. polecam
Lniane tkaniny są wspaniałe. Bardzo szybka realizacja. Dobry kontakt. Polecam!👍
Kupuję w tej firmie len już od dłuższego czasu i zawsze jestem bardzo zadowolona. Tkaniny są świetnej jakości, zgodne z opisem, a wysyłka szybka i bezproblemowa. Nigdy nie było żadnych nieporozumień – wszystko odbywa się rzetelnie, fachowo i na najwyższym poziomie. Z przyjemnością wracam na kolejne zakupy, bo wiem, że tu zawsze jest tak, jak powinno być. Serdecznie polecam!
Szybka dostawa. Dobrze zapakowane. Dodatkowo kawałki wzorów.
Materiały piękne! Paczka została wysłana szybko. Dziękuję za miły gratis. Dostałam też przypomnienie smsem o odbiorze paczki z paczkomatu. Z pewnością wrócę z następnym zamówieniem :)
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, niespodziewany prezent, za który bardzo dziękuję. Z całego serca polecam😊

Odpowiedź ze sklepu lnianewlokno.pl

Dziękuję serdecznie za zaufanie i cudnych pomysłów krawieckich ;)

Materiały lniane

Zamówienie złożone, przyjęte, skompletowane i wysłane jednego dnia, następnego już były u mnie. Materiały są miłe w dotyku, lejące się tak, jak tego potrzebowałam. Poszukujesz dobrej jakości, naturalnych tkanin? Tutaj je znajdziesz, tak jak ja :) Szybka wysyłka, dobra jakość. Polecam!
Świetna jakość, polecam
Nie ma co poprawiać. Obsługa i dostawa na wysokim poziomie.
Tkanina spełniła moje oczekiwania. Profesjonalny kontakt. Szybka dostawa.
Świetna jakość i darmowy próbnik 😌
M R
Monika R.
Cieszę się, że znalazłam ten online-shop i na pewno zostanę tu, ponieważ uwielbiam len i inne naturalne materiały. Wszystko odbyło się szybko i przesyłka dotarła do mnie w ekspresowym tempie. Materiał troszkę ciemniejszy niż oczekiwałam, ale to wzięłam pod uwagę. Można zamówić próbki dla pewności. Świetny kontakt mailowy. Polecam gorąco i jeszcze raz *****

• +48695560079
  • www.lnianewlokno.pl
  • shop@lnianewlokno.pl
  • Białystok, POL

Materiał lniany - 100% Len na Twoje potrzeby. Tkaniny na metry i gotowe wyroby lniane. Len na pościel, obrusy lub piękne ubrania. Tkaniny takie jak len posiadają wiele korzystnych właściwości. To św...