malomikids.eu

220 reviews since 20 sty 2023

Ważny od: 2 lut 2023
malomikids.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość wykonania i materiałów produktów. Wygląd i estetyka produktów zachwycają klientów, którzy często podkreślają ich piękno i atrakcyjne wzornictwo. Obsługa klienta oceniana jest bardzo dobrze, klienci doceniają miły kontakt i profesjonalizm. Produkty są chwalone za wyjątkową miękkość i przyjemność w dotyku, co podkreślają zarówno dzieci, jak i rodzice. Większość klientów chwali szybki czas realizacji i dostawy zamówień, choć sporadycznie pojawia się krytyka opóźnień.

Opiniemalomikids.eu

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówiłam zestaw do żłobka – poduszkę i kołderkę z personalizacją. Wykonanie jest staranne, materiały są miękkie i przyjemne w dotyku, a haft z imieniem wygląda bardzo estetycznie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkt dotarł dobrze zapakowany. Całość prezentuje się pięknie i idealnie sprawdzi się w żłobku. Zdecydowanie polecam ten sklep!
Pościel jest rewelacyjna! Bardzo starannie wykonana, miękka i przyjemna w dotyku. Idealnie sprawdza się do dziecięcego łóżka, dziecko śpi w niej komfortowo i wygodnie. Dodatkowo ma przepiękny wzór, który świetnie prezentuje się w pokoju dziecięcym. Zdecydowanie polecam!
Jeszcze nie jest założone , ale wygląda bardzo dobrze. Jutro wyjeżdża do wnuczki do Finlandii

Pościel idealna

Pościel bardzo ładna, jakość i wykonanie mnie nie zawiodły. Cena adekwatna.
Piękna pościel, szybka realizacja 😍
Super obsługa i szybki czas realizacji
Super kontakt z obsługą klienta i wysyłka
Serdecznie polecam zakupy u Malomikids.eu piękne produkty wspaniałej jakości, sprawna obsługa, wszystko super
Jakość produktu i szybka realizacja
Wszystko super, syn jest zachwycony kołderko-śpiworkiem. Pięknie wykonane, super materiał, syn mówi, że bardzo dobrze mu się śpi.

W naszych propozycjach zakochuje się każdy - bez wyjątku! Nic dziwnego, biorąc pod uwagę, że oferowane zestawy pościeli dla dzieci odznaczają się nie tylko wykonaniem z miękkiej w dotyku, bezpiecznej ...