Opinie łącznie (5452) Opinie (1492) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 3 wrz 2020

skorzany.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów oraz użytych materiałów. Wygląd i estetyka portfeli oraz innych produktów są bardzo często pozytywnie oceniane przez klientów. Błyskawiczna, sprawna i szybka dostawa jest często podkreślana jako duży atut zakupów. Klienci doceniają estetyczne i eleganckie opakowania, szczególnie przy zakupach na prezent. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktu z opisem i zdjęciami na stronie. Klienci często podkreślają praktyczność, pojemność i wygodę użytkowania produktów. Produkty są często wybierane na prezent i cieszą się uznaniem dzięki swojemu wyglądowi oraz opakowaniu. Pojawiają się sporadyczne uwagi krytyczne dotyczące opakowania, a także pojedyncze wyjątki w kwestii zgodności produktu z opisem i zdjęciami.

OpiniePolska galanteria skórzana

Produkt dobry. Fajnie wykonany niestety z opisy ciężko ocenić wymiary. Myślałem że jest mniejsza a przyszła naprawdę ogromną. Dobrze byłoby precyzyjniej podać jej wymiary.
Super portfele. Kupiłem mniejszy i większy. Jakość i wykonanie na 5+. Polecam
Portfel spełnia moje oczekiwania. Jest bardzo ładnie wykonany. Bardzo szybka dostawa
Portfel piękny, wykonany bardzo starannie. Wszystko elegancko zapakowane. Dostawa bardzo szybka. Polecam!!!!!
Jest to mój drugi portfel, wystarczająca ilość przegródek, jest po prostu piękny.
Dzien dobry otrzymalam od państwa już drugi portfel damski jestem zadowolona ale w drugim portfelu miały być biale wstawki na zdjecia a dostalam portfel z czarnymi wstawkami i bardzo bym chciala wymienic pozdrawiam Miśkiewicz Bozena
Portfel bardzo ładny i praktyczny. Idealny do mniejszej torebki. Właśnie tego szukałam. Polecam
Piękna saszetka (nerka) dwu kieszeniowa, orginalne wykonanie skórzana, noszenie wygodne jednakowo w pasie jak i też jako saszetka przez ramię, super wykończenie.

Portfel męski na prezent

Zakupiony portfel męski jest taki sam jak na zdjęciu i wszystko jest zgodne z opisem. Mam nadzieję, że będzie długo służył osobie obdarowanej 🙂

Portfel

Piękny, elegancki portfel, staranne wykonanie, kolor bordowy robi wrażenie. Szybka wysyłka.

Saszetka.

Saszetka jest wykonana z innego materiału niż skóra więc trudno mi ocenić jak będzie się sprawować w dłuższym terminie.
Jakość produktu elegancja i szybki termin załatwienia sprawy
Szybka dostawa, towar wysokiej jakości zgodny z opisem. Gorąco polecam!
Jakoś produktu idealnie proporcjonalna do ceny. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam!
Portfel był dla męża na prezent, mąż zadowolony, zachwycony, trafiony w 100% :)
Piękny portfel. Dużo zakładek. W pięknym opakowaniu.
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, wyrób bardzo dobry
Bardzo dobry produkt w rozsądnej cenie, super jakość, portfel damski w śliwkowym kolorze pokochałam od razu. Myślę, że nie jest to mój ostatni zakup. Gorąco polecam ten sklep.
Pokrowiec na klucze wykonany z pełną precyzją. Piękne zapakowany. Dawno nie miałam tak perfekcyjnie wykonanego pokrowca który zawiera jeszcze miejsce na karty. Polecam
Piękny portfel, Porządne wykonanie, solidny materiał idealnie zapakowany na prezent

• +48172258445
  • www.skorzany.com
  • obsluga@skorzany.com
  • Krzemienica, POL

Polska galanteria skórzana

W internecie - nasze wyroby oferujemy już ponad 12 lat. Gdy rozpoczynaliśmy oferować swoje produkty, polski internet dopiero raczkował. Byliśmy jednymi z pionierów polskiego e-handlu, wzrastaliśmy wra...