dywanikisamochodowe.pl

840 reviews since 27 maj 2021

Ważny od: 16 cze 2021
dywanikisamochodowe.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania produktów, doceniając solidność i trwałość materiałów. Wielu klientów zwraca uwagę na idealne dopasowanie dywaników do samochodu i bagażnika. Szybka realizacja zamówienia oraz dostawa są bardzo często chwalone przez klientów. Obsługa klienta, kontakt i realizacja nietypowych próśb są pozytywnie oceniane przez kupujących. Estetyka i wygląd produktów są często chwalone, szczególnie pod kątem koloru, grubości oraz ogólnej prezentacji.

Opiniedywanikisamochodowe.pl

Zdecydowanie warte swojej ceny

Idealne dopasowanie, wszystko zgodnie z oczekiwaniami a nawet więcej, dywaniki są naprawdę grube, zobaczymy jak będzie po kilku miesiącach użytkowania. Bardzo miły akcentem jest własnoręcznie podpisana karteczka dołączona do zakupu.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać, że dywaniki nie tylko spełniły, ale nawet przekroczyły oczekiwania pod względem dopasowania i jakości 😊 Cieszymy się również, że mały, własnoręcznie podpisany akcent został zauważony i doceniony – staramy się, aby za każdym zamówieniem stał człowiek, a nie tylko numer zamówienia 😊 Mamy nadzieję, że dywaniki równie dobrze wypadną w teście czasu! Pozdrawiamy!

Mata do bagażnika samochodu

Wykonanie super, dopasowanie maty do bagażnika idealne, guma, z której wykonana jest mata nie wydziela nieprzyjemnego zapachu. Polecam, jestem bardzo zadowolona
Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z jakości! Dziękuję też za szybką realizację zamówienia i przychylenie się do mojej prośby! :) Mała niedogodność- przy tej sztywności spodu, przedni środkowy dywanik mógłby być węższy, bo nie układa się, tylko odstaje. Ogarnąłem sobie, ale tak w ramach podpowiedzi na przyszłosć :)

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło, że kolejny raz jest Pan zadowolony z jakości – to dla nas naprawdę najlepsza opinia. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą środkowego dywanika, takie podpowiedzi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam dopracowywać szablony. Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!
Dywaniki fajnie wykonane jednak maja jeden mankament klipsy do wpinania średnio pasują oraz dywanik kierowcy jest odrobine za długi i w manualnej skrzyni biegów sprzęgło nie dochodzi do końca

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 4 gwiazdki i przekazane uwagi 😊 Cieszymy się, że samo wykonanie dywaników zostało dobrze ocenione. Chętnie przyjrzymy się natomiast kwestii mocowań oraz dywanika kierowcy. Prosimy o kontakt ze sklepem i, jeśli to możliwe, przesłanie zdjęć pokazujących mocowania oraz miejsce, w którym dywanik przeszkadza przy wciskaniu sprzęgła. Sprawdzimy, z czego może wynikać problem i postaramy się zaproponować rozwiązanie. Pozdrawiamy!
Kolejny zakup dywaników w ALDOS firmy PETEX jestem zadowolona. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie przy kolejnym zakupie 😊 Bardzo nas cieszy, że dywaniki PETEX ponownie spełniły oczekiwania, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Dziękujemy, że wraca Pani do nas po kolejne dywaniki 😊 Pozdrawiamy!
Szybka ,dostawa produkt zgodny z opisem także polecam pełna profeska .
Dywaniki pasują, mają wymienne plastikowe oczka pasujące do różnych modeli, bardzo dobra jakość w bardzo dobrej cenie

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło nam, że obsługa i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy przy kolejnych zakupach!
Wszystko ok wieksze ranty od strony drzwi
Szybka wysyłka, wszystko w porządku, towar zgodny z zamówieniem.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że wysyłka przebiegła sprawnie, a otrzymany towar był zgodny z zamówieniem. Pozdrawiamy!
Bardzo dobry wyrób,polecam.
Szybka dostawa. Dywaniki spełniły moje oczekiwania

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dostawa była szybka, a dywaniki spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy!
Wszystko ok aczkolwiek mata jest dosyć wiotka

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że ogólnie jest Pan zadowolony z zakupu. Mata wykonana jest z elastycznego materiału, dlatego nie jest całkowicie sztywna – ułatwia to jej dopasowanie do podłogi bagażnika oraz wyjmowanie np. do czyszczenia. Dziękujemy również za przekazaną uwagę 😊 Pozdrawiamy!
Szybka dostawa.
Pasują idealnie. Jestem mega zadowolony

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dywaniki pasują idealnie i jest Pan z nich tak zadowolony 😊 Pozdrawiamy!
Dywaniki Skoda Octavia2 Wszystko ok.w dobie wszechobecnej tandety dywaniki naprawdę zrobione b.dobrze

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać taką opinię – szczególnie cieszy nas, że w czasach wszechobecnej tandety docenił Pan jakość wykonania naszych dywaników 😊 Pozdrawiamy!
Wszystko w porządku , solidne wykonanie i szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

DywanikiSamochodowe.pl specjalizuje się w sprzedaży dopasowanych dywaników samochodowych. W naszej ofercie znajdują się dywaniki welurowe marki ALDOS oraz dywaniki gumowe renomowanych producentów, ta...