dywanikisamochodowe.pl

Opinie łącznie (810) Opinie (271) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania dywaników oraz użytych materiałów. Wielu klientów docenia precyzyjne dopasowanie dywaników do swojego modelu samochodu. Klienci często chwalą bardzo szybką realizację zamówienia i dostawę produktów. Kilku klientów pozytywnie wypowiada się o kontakcie ze sprzedawcą i obsłudze klienta.

Opiniedywanikisamochodowe.pl

Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z jakości! Dziękuję też za szybką realizację zamówienia i przychylenie się do mojej prośby! :) Mała niedogodność- przy tej sztywności spodu, przedni środkowy dywanik mógłby być węższy, bo nie układa się, tylko odstaje. Ogarnąłem sobie, ale tak w ramach podpowiedzi na przyszłosć :)

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło, że kolejny raz jest Pan zadowolony z jakości – to dla nas naprawdę najlepsza opinia. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą środkowego dywanika, takie podpowiedzi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam dopracowywać szablony. Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!
Dywaniki pasują, mają wymienne plastikowe oczka pasujące do różnych modeli, bardzo dobra jakość w bardzo dobrej cenie
Dywaniki Skoda Octavia2 Wszystko ok.w dobie wszechobecnej tandety dywaniki naprawdę zrobione b.dobrze

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać taką opinię – szczególnie cieszy nas, że w czasach wszechobecnej tandety docenił Pan jakość wykonania naszych dywaników 😊 Pozdrawiamy!
Wszystko w porządku , solidne wykonanie i szybka dostawa.
Produkt bardzo dobrej jakości, bardzo szybka przesyłka.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że jakość produktu spełniła oczekiwania, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie 😊 Pozdrawiamy!
Bardzo wysoka jakość materiału i wykonania .

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że jakość materiału oraz wykonanie zostały tak wysoko ocenione 😊 Pozdrawiamy!
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, dywaniki pasują idealnie do modelu samochodu, polecam bardzo.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że kontakt, dopasowanie dywaników oraz cały przebieg zamówienia spełniły oczekiwania 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Szybko, pasują idealnie, jest OK.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło nam, że obsługa i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy przy kolejnych zakupach!
Super dywaniki. Bardzo dobre wykonanie. Inne niż oryginał, ale wzorowo spełniające swoje zadanie. Na duży plus spód dywaników. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dywaniki dobrze spełniają swoje zadanie i docenia Pan ich wykonanie oraz spód. Pozdrawiamy!
Dywaniki pozytywnie mnie zaskoczyły gorąco polecam

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać, że dywaniki pozytywnie Pana zaskoczyły 😊 Dziękujemy również za polecenie i życzymy, aby dobrze służyły przez długi czas! Pozdrawiamy!
Szybka dostawa i produkt super

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania 😊 Pozdrawiamy!
Cienkie słabo wykonane obszycia nie równo. Ogólnie nie są zle ale nie wytrzymają długo,takie mam wrażenie. No i jednak wygrywają te z zawiniętymi rantami, bo tam się nic nie wysypuje do auta.

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za opinię. Szkoda, że produkt nie spełnił Pana oczekiwań. Dywaniki w jakości Diamond są wykonane z gęstego, 100% poliamidowego runa i stanowią alternatywę dla dywaników gumowych, jednak – zgodnie z opisem oferty – nie posiadają podwyższonych rantów charakterystycznych dla mat 3D czy części dywaników gumowych. Zarówno konstrukcja dywaników, sposób wykończenia, jak i ich wygląd zostały przedstawione na zdjęciach oraz opisane w ofercie przed zakupem.
Mega szybka realizacja. No i na każdym kroku realizacji zamówienia dostajemy informacje, co sie dzieje. Więc jak najbardziej polecam

Odpowiedź ze sklepu dywanikisamochodowe.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że szybka realizacja i bieżące informacje o zamówieniu zostały dobrze odebrane – staramy się, żeby klient wiedział, co się dzieje na każdym etapie. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy!