pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

pomarancze.com- Logo - Opinie

pomarancze.com

Opinie (777) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (777)

Opinie na temat pomarancze.com są przeważająco pozytywne. Klienci niezwykle często podkreślają wyjątkowy smak oraz soczystość owoców, które wyróżniają się na tle sklepowych odpowiedników. Świeżość owoców jest doceniana przez większość klientów, którzy zauważają ich naturalność i brak konserwantów. Większość klientów chwali szybkie dostawy. Klienci przeważnie chwalą wysoką jakość owoców. Opakowanie i zabezpieczenie przesyłek jest z reguły oceniane bardzo dobrze. Obsługa klienta uzyskuje wysokie oceny za profesjonalizm, kontakt i rozwiązywanie problemów. Choć większość zamówień dociera szybko, pojawiają się sporadyczne uwagi o opóźnieniach lub problemach informacyjnych. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o uszkodzeniach lub gorszym wyglądzie owoców. Nieliczni klienci sugerują lepsze zabezpieczenie przesyłek, a także zgłaszają pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta.

Opinie nt. sklepu pomarancze.com

kosmicznie smaczne

Łezka w oku, serio!!! Mięsistość pomarańczy to coś pięknego! 😄Brzmi jak sentymentalna podróż do dzieciństwa! I dokładnie tak jest w tym przypadku.😄 Wiesz, jak to jest - jeden smak i nagle jesteś z powrotem w dzieciństwie, w kuchni Mamy, z tym ciepłym słońcem wpadającym przez okno... To niesamowite, jak zmienne są wspomnienia, a jednak jak trwałe. Pamiętam, jak się je obierało i ssało te słodkie kawałki lub robiło się z nich świeży sok na śniadanie . a dziś po 50 latach wrócił ten sam smak i te wspomnienia
Troche długo trwało zanim pomarancze trafiły do mnie. Nie otrzymałam maila potwierdzającego zamówienie,ani żadnej informacji na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia. jednak po kontakcie prze watts apa dowiedziałam się,że przesyłka niedługo do mnie dotrze. Finalnie jednak jestem bardzo zadowolana,bo pomarancze dotarły wszystkie swieze,nie uszkodzone,pyszne,pachnace i soczyste. Dziękuję.
Potwierdzona świeżość owoców. Szybka wysyłka i wywiązanie się z obietnicy "Pełne zadowolenie lub zwrot pieniędzy". Pierwsze zamówienie nie spełniło moich oczekiwań (niestety mandarynki mimo świeżości były cierpkie i kwaśne). W ramach rekompensaty otrzymałem paczkę pomarańczy, które były wyjątkowo soczyste i słodkie. Od tego momentu zamówiłem już kolejne dwie przesyłki (jedna w drodze). Tak buduje się zaufanie. Tak trzymać :)

Pomarańcze są przepyszne

Pomarańcze bardzo smaczne, soczyste i wyraźnie słodkie – czuć, że są świeże i dobrej jakości. Idealne zarówno do jedzenia na surowo, jak i na sok. Dodatkowo duży plus za szybką i sprawną dostawę, wszystko dotarło w świetnym stanie. Zdecydowanie polecam i chętnie zamówię ponownie.
Dobry towar, ale nigdy nie wiadomo ile będzie się czekać na towar. Raz otrzymałam trzeciego dnia po zamówieniu, a dwa razy musialam się upominać o dostawę po tygodniu od wpłaty. Raz towar w ogóle nie przyszedł, bo się skończył. Czyli coś nie gra z systemem zamówień. Ale pieniądze bez problemu zwrócili.
Wszystko co było zaproponowane w ofercie zgodne z zamówieniem. Same owoce przepyszne. Cena co prawda gwałtownie skoczyła, ale mimo wszystko polecam. Ostatni raz tak dobre jadłem w PRL-u jak przypłynął statek z Cuby. Kto pamięta wie o czym mówię. 😁

Zamówienie szybkie i najważniejsze smaczne

Przypomniał mi się smak pomarańczy które jadłem gdy pracowałem przy pomarańczach w Hiszpanii. 10 Kg pomarańczy zjedzone w 3 dni. Super soczyste, słodkie brak porównania do tego co mamy w sklepach. Zdjęć niestety nie mam bo nie zdążyłem zrobić
Musiałam co prawda czekać dłużej niż w ofercie, ale kontakt z pomarańcze.com zrekompensował mi tę zwłokę. Pomarańcze pyszne, i te duże i te małe. Jestem tym bardziej zadowolona, bo "załapałam" się na promocyjną cenę ;-)
Super pomarańczka, świeże, listki nawet z kwiatkami. Oliwa to też super smaczności. Dostawa szybka. Paczka oklejona ... pomarańczową folią. Jak to planowany marketing, to brawo. Polecam i pewnie jeszcze skorzystam.

Niesamowite 😋

Nigdy nie jadłam tak pysznych pomarańczy, mandarynek i granatów. Polubiłam się z avocado...a granadilla bardzo pozytywnie zaskoczyła moje kubki smakowe 😁 Paczka jest zawsze dobrze zabezpieczona i szybko dociera.
The oranges were so sweet and so juicy - what a huge difference in taste when it comes straight off the tree! The pineapple was the best I have ever eaten - in my life! Not acidic at all! We will order again!
GT
Grazyna T.

Ananasy super, avocado słabe

Ananasy wspaniałe, ale avocado niestety nieudane, 5 na 8 sztuk była nadgniła po przekrojeniu. Spodziewałam się dużych zielonych, jak ostatnim razem, a przyszły małe, ciemne i miękkie. Pakowanie i dostawa w porządku.
Ogólnie pomarańcze bardzo dobre. Tak jak sobie wyobrażałem "idealne" pomarańcze to tak smakowały. Soczyste, słodkie z nutą kwasku ale przyjemnego. Jednakże doszły do mnie niektóre mocno obite i jedna która już była na skraju życia i spleśniała dlatego daję 4 gwiazdki
Zawsze świeże i soczyste. Kupiłam pierwszy raz w zeszłym roku i przepadłam. Wydawało mi się że 10 kg to za dużo, nic bardziej mylnego, wystarczy tylko na parę dni. Już nie kupuje w innych miejscach.
Bardzo polecam, pomarańcze i cytrynki przepyszne, jeden minus odnośnie dostawy-nie wszystkie produkty dotarły ze względu na brak produktu, brak informacji w momencie zamówienia

Pomarańcze i Oliwa

Pomarańcze świeże, słodkie, soczyste, Oliwa z oliwek przepyszna. Wszystko idealnie zapakowane przesyłka dotarła bez problemowo. Na pewno będę nadal zamawiać, więc mogę tylko polecić!!!
Takie pomarańcze jadłem tylko w hiszpani a śwoeże daktyle rozpływają się w ustach. Zamawiałem dwa razy i się nie zawiodłem. 10 kg nie okazało się zbyt dużą ilością. Poleciłem kilku znajomym i kupują też.

Owoce słodkie i bardzo soczyste

Owoce doskonale zapakowane, przesyłka zmieściła się w podanym czasie. Pomarańcze bardzo soczyste i słodkie, jednak kilka trzeba było wyrzucić. Mimo wszystko jestem zadowolona i w następnym sezonie zamówię ponownie. Dziękuję i pozdrawiam😀
"Zrobić jeszcze lepiej?" Nie ma takiej potrzeby!👍 Paczke dostalem bardzo szybko, bo po 3 dniach, a owoce byly przepyszne -slodkie, soczyste. Dziekuje Wam.
GT
Grazyna T.

Ananas króluje!!!

Szybka dostawa, super opakowanie. Pomarańcze pyszne, ale ANANAS przebił wszystko. Tak słodziutkiego ananasa chyba jeszcze nie jadłam. nie zrobilam zdjęcia, następnym razem :)