Opinie łącznie (1379) Opinie (973) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 lip 2024

labs212.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówień. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, skuteczne i warte polecenia. Klienci doceniają czysty, przejrzysty i przemyślany skład suplementów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Klienci zwracają uwagę na estetyczne, praktyczne i dobrze zabezpieczone opakowania produktów. Klienci doceniają transparentność firmy w zakresie składu i badań produktów.

Opinielabs212.com

To już nie pierwsze moje zamówienie, także naprawdę Polecam produkty firmy Labs212 ponieważ najzwyczajniej w świecie tu wracam :) Wysoka jakość suplementów, po których zażywaniu faktycznie odczuwa się efekt. Na dodatek Polska firma. Szybka i bezproblemowa wysyłka oraz obsługa :)

Świetny zestaw

Świetny produkt! Od lat suplementuję tarczycę i brakowało mi połączenia podstawowych minerałów, jak cynk i selen z ekstraktami i odrobiną jod. Skład świetny. Plus dla marki za transparentność badań i pokazywanie ich. To moje drugie opakowanie. Mam więcej energii i czuję realnie, że ten produkt wspiera moje samopoczucie. Bardzo na plus
Zdecydowanie polecam labs212. To kolejny mój zakup suplementów z tej firmy. Mają dobry skład i czystą etykietę. Poza tym buteleczki z preparatami wyglądają super. produkt jest dobrze zabezpieczony do transportu, Świetny kontakt ze sprzedawcą.
Żelki w smaku bardzo dobre, czuć, że to nie chemia. Stosowałam 2 razy, za pierwszym razem - Super w ciągu godziny zasnęłam i pomimo pobudki o 4.50 cały dzień byłam wyspana i wypoczęta. Za drugim razem, byłam nerwowa, nie zasnęłam tak szybko jak ostatnio i spałam czujnie. Ogólnie produkt w mojej ocenie warty wypróbowania:) będę stosować go dalej:)
Ekspresowa wysyłka 🚚 bardzo dziękuję! Skład świetny, odrobinę poprawiony ale to tylko na plus więc pozostaje tylko przyjmować i oczekiwać pozytywnych rezultatów:-)
Bardzo sprawna i szybka dostawa. Na ocenę produktu jest jeszcze za wcześnie, ale to nie jest pierwszy raz, kiedy kupuję w tym sklepie i nigdy mnie nie zawiódł. Polecam
Szybka przesyłka, duża dbałość również o walory estetyczne produktu - piękne opakowanie, dokładne informacje o produkcie. Jeśli chodzi o działanie suplementu - potrzebuje przynajmniej miesiąca, żeby ocenić.
W zamówieniu wpisano nie mój numer telefonu - więc gdyby nie mail, to nie wiedziałabym, że przesyłka jest w drodze, a potem, że jest do odbioru i nie miałabym kodu do odbioru. Przesyłkę wprawdzie odebrałam, ale tylko dlatego, że wpisałam numer telefonu z zamówienia - który nie wiem, czyj był. Nie wiem, jak to się stało, że doszło do takiej pomyłki. Oprócz tej wpadki - zamówienie w porządku.

Odpowiedź ze sklepu labs212.com

Chcielibyśmy wyjaśnić kwestię numeru telefonu: nasz system automatycznie pobiera dane bezpośrednio z formularza składanego przez Klienta i nikt z naszego zespołu nie modyfikuje ich ręcznie. Błędny numer na etykiecie wynikał więc z danych wprowadzonych podczas składania zamówienia (np. w wyniku literówki lub automatycznego uzupełniania w przeglądarce). Cieszymy się, że mimo tej pomyłki w formularzu przesyłkę udało się sprawnie odebrać. Skoro samo zamówienie przebiegło bez zarzutu, a błąd w numerze nie leżał po naszej stronie, będziemy niezwykle wdzięczni za rozważenie zmiany oceny na wyższą.
Produkty godne polecenia. Dobry skład. Używamy z Córką od dłuższego czasu. Przesylka szybko i bez problemów
Przesyłka błyskawiczna, produkt dobrze zapakowany. Za wczesnie na ocenę rezultatów.
Bardzo dobrej jakości produkty. Sprawna obsługa i szybka dostawa
Szybka realizacja zamowienia ,dogodne formy wysylki .
Szybka dostawa. Produkty starannie zapakowane.
Produkty godne polecenia świetna jakość.
Zamówienie dotarło szybko, było porządnie zapakowane.
Wszystko doszło szybko i dobrze zapakowane .Ja jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu i będę dalej robić tam zakupy.
Ekspresowa dostawa, regularne informacje o realizacji zamówienia.
Dziekuje za mega szybka wysylke Bcompleks i b12 to ZŁOTO ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Zamówienie dotarło na czas wszystko było dobrze
Super szybka dostawa, dobrze zapakowany

• +48459560063
  • labs212.com
  • sklep@labs212.pl
  • Lodz, POL

labs212.com

Stworzyliśmy LABS212®, by wybór suplementu nie był kompromisem, tylko świadomą decyzją. Jesteśmy po to, by zbudowanie zdrowia było proste, zrozumiałe dla każdego, ale przede wszystkim bezpieczne. LAB...