Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedobrastronahydromasazu.pl
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Trochę przyznam zawracaliśmy głowę, ale nie mogliśmy się zdecydować na model jacuzzi - różnica charakterów ;P Ale pani nam cierpliwie odpowiadała na mnóstwo pytań i teraz mamy na tarasie jacuzzi Oasis. Ekstra trafiony zakup. Jedzie do nas też wanna z hydromasażem Hidra. Już się nie możemy doczekać! Prywatne SPA zawsze lepsze niż tłok w naszym miejskim aquaparku
Dzieciaki mnie namówiły na wannę. Pomogły mi wybrać taką, żebyśmy wszyscy mogli się kąpać. Padło na model MAKRI. Mąż się początkowo wściekł. Ale jak wanna przyjechała to on w niej siedzi godzinami a ja nie mam kiedy! Ot taka historia! Jak macie wątpliwości jaką wannę chcecie to śmiało zadzwonić - obsługa sklepu tip-top!
Mały balkon- jacuzzi Adagio
Mam mały balkon i Pani z obsługi sklepu poleciła mi jacuzzi ADAGIO. Był to bardzo trafny wybór. Jacuzzi sprawdza się rewelacyjnie na tak małej przestrzeni, jaką dysponuję. Jeśli macie Państwo miejsca jak na lekarstwo - polecam z całego serca! Obsługa sklepu naprawdę świetna
Jacuzzi do treningów
Klienci narzekali, że nie ma jacuzzi w moim centrum treningowym. Wreszcie dałem się przekonać i szukałem długo po różnych stronach. W końcu zdecydowałem się na model Nirvana właśnie od firmy DSH. I teraz nikt się nie skarży na brak jacuzzi!!! Łącznie ze mną:)))))
Super obsługa! 👍
Super obsługa! Wszystko szybko, konkretnie i bez zbędnego gadania. Doradzili jak trzeba, bo zamotałam się z wyborem wanny. Żeby tak działała chociaż połowa sklepów w necie to byłoby pięknie. Polecam 👍
dostawa z Hiszpanii szybsza niż z Polski :p
Nie spodziewałem się, że wanna z Hiszpanii przyjedzie szybciej niż buty z Gdańska! :p serio zaskoczenie. Potrzebowałem wanny z hydromasażem na cito do apartamentu na wynajem i teraz myślę, że powinienem kupić od razu dwie - w tym jedną do własnego domu. Wszystko elegancko i bez zastrzeżeń. Do polecenia
Najlepszy prezent ever! Sprawiłam sobie wannę MILOS na okrągłe urodziny i to był strzał w 10tke. Fantastyczna obsługa sklepu, która umie doradzić czego kobiecie potrzeba 😍 polecam!
Polecam i będę polecać
W zasadzie nie mam zastrzeżeń. Może tylko, że długo się trzeba nasłuchać różnych informacji jak się dzwoni. Wszystko przebiegło bardzo dobrze i w ogrodzie stoi od tygodnia Azure Plus - bardzo dobry wybór. Polecam i będę polecać
Super metoda płatności
Wanna sprawdza się bardzo dobrze. Najważniejsze zresztą, że mąż zadowolony;) ale co najważniejsze: ten sklep ma super prostą metodę płatności. Po prostu wysyłają link, dwa kliknęcia i zapłacone. A dla mnie jakoo osoby z mniejszą wiedzą komputerową to było zbawienie! Świetna sprawa i polecam
Polecajka
Chciałbym się do czegoś przyczepić, ale nie ma do czego. Transakcja bdb+, obsługa bdb+ no i siedzę już w z********j wannie. Czego mam chcieć więcej? polecajka
Świetna obsługa sklepu
Generalnie obsługa lepsza niż się spodziewałam. Otrzymałam wszystkie potrzebne informacje i w zasadzie...skończyły mi się pytania. Z zamówieniem też nie było problemu. Jacuzzi przyjechało szybciej niż się spodziewałam także mogę polecić z czystym sumieniem.
czekałem aż 7 dni na dostawę
Złożyłem zamówienie na jacuzzi w poniedziałek a dopiero w piątek zadzwonił kurier i ustaliliśmy termin dostawy na poniedziałek, bo w weekend wyjechałem. No lekko za długi czas czekania w tych czasach. Nie mam za to ALE do sprzętu, który przyjechał.
Trafiony zakup
Mamy wannę NAXOS w nowym domu. Transport szybki i instalacja prosta. Mąż instalował. Jedynie opakowanie tak mocno zabezpieczone, że trudno było otworzyć ale ogólnie to trafiony zakup
Na dzień dziecka kupiłem od nich jacuzzi. O dziwo już przyszło i śmiga rewelacyjnie !
Jakość na 10, dostawa na 10, obsługa na 10 ! Sklep oceniam bdb.
Polecam.
Nie ma możliwości płatności za pobraniem. A tak poza tym to jacuzzi przyjechało na czas, ładnie się prezentuje i działa. Chyba nawet wygląda lepiej niż na zdjęciach ale ta płatność.
Nic dodać nic ująć:)))))
Kupiłam jacuzzi. Jedno z większych. Ekstra wybór. Nie mam zastrzeżeń. :))))))
Za duzy wybór
Zakup przebiegł ok, świetna obsługa, za duża ilość produktów, nie mogłem sie zdecydować
Odwiedź stronę internetowąO nas