Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedobrastronahydromasazu.pl
dostawa z Hiszpanii szybsza niż z Polski :p
Nie spodziewałem się, że wanna z Hiszpanii przyjedzie szybciej niż buty z Gdańska! :p serio zaskoczenie. Potrzebowałem wanny z hydromasażem na cito do apartamentu na wynajem i teraz myślę, że powinienem kupić od razu dwie - w tym jedną do własnego domu. Wszystko elegancko i bez zastrzeżeń. Do polecenia
Super metoda płatności
Wanna sprawdza się bardzo dobrze. Najważniejsze zresztą, że mąż zadowolony;) ale co najważniejsze: ten sklep ma super prostą metodę płatności. Po prostu wysyłają link, dwa kliknęcia i zapłacone. A dla mnie jakoo osoby z mniejszą wiedzą komputerową to było zbawienie! Świetna sprawa i polecam
Świetna obsługa sklepu
Generalnie obsługa lepsza niż się spodziewałam. Otrzymałam wszystkie potrzebne informacje i w zasadzie...skończyły mi się pytania. Z zamówieniem też nie było problemu. Jacuzzi przyjechało szybciej niż się spodziewałam także mogę polecić z czystym sumieniem.
Na dzień dziecka kupiłem od nich jacuzzi. O dziwo już przyszło i śmiga rewelacyjnie !
Jakość na 10, dostawa na 10, obsługa na 10 ! Sklep oceniam bdb.
Polecam.
Nic dodać nic ująć:)))))
Kupiłam jacuzzi. Jedno z większych. Ekstra wybór. Nie mam zastrzeżeń. :))))))
Za duzy wybór
Zakup przebiegł ok, świetna obsługa, za duża ilość produktów, nie mogłem sie zdecydować