Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych materiałów, podkreślając ich solidność, trwałość i estetykę. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także oryginalnych wzorów, szerokiej gamy kolorów oraz dużego wyboru tkanin i różnorodności oferty. Zadowolenie budzi również profesjonalna, pomocna i miła obsługa klienta. Często podkreślana jest szybkość realizacji zamówień oraz przystępne ceny materiałów. Sporadycznie pojawiają się jednak opóźnienia w realizacji zamówień oraz pojedyncze uwagi dotyczące komunikacji ze strony obsługi klienta. Niekiedy klienci sugerują także obniżenie cen materiałów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebubufabrics.pl
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie - szybka dostawa do Polski, bardzo dobrej jakości materiały i szeroki wybór kolorystyczny, czego bardzo brakuje na rynku. zakupiłam wafelek - mięsisty, głęboki kolor, bardzo dobra jakość (powstał szlafrok), wiskozę z lnem w kilku kolorach - cudowna jakość. uszyłam z niej spodenki na lato i przetestowałam wszystkie 4 pary w Azji, gdzie były ekstremalne warunki. Sprawdziły się fenomenalnie i dresówka drapana - powstała bluza.
To moje kolejne zamówienie. Jak zawsze piękne tkaniny, zgodne z opisem, szybka dostawa do innego kraju. Powracam z czystą przyjemnością.
Zamowiony materiał bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie chciałem go jeszcze raz zamówić ale już nie było tego koloru, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu,polecam i dziękuję
Materiały godne polecenia
Materiały są przepiękne, kolory są identyczne jak na zdjęciach, równie żywe i energetyczne. Jakość zgodna z opisem, szybka i bezproblemowa dostawa. Na pewno skorzystam ponownie, polecam.
Wszystko ok!
Tu nie ma co pisać bo wszystko ok, towar porządny, czas oczekiwania jak na paczkę z Polski także załuzone 5 gwiazdek !
Materiały są super! Zabrałam jedną gwiazdkę za słabą komunikację ze sklepem, brak potwierdzenia wpłaty za kupione materiały, potwierdzenie otrzymałam dopiero następnego dnia.
Tkaniny zgodne z opisem -zdjęciami. Jestem zadowolona z jakości i z szybkosci dostawy. Polecam gorąco tego sprzedawcę. Skorzystam pewnie jeszcze wielokrotnie.
Byłam mile zaskoczona,materiał okazał się ładniejszy niż na zdjęciu i solidny😊 będą piękne pokrowce na poduszki.Jak uszyje prześlę zdjęcie.Dzieki👍
Bardzo dobre materiały . Jestem zadowolona
szybka dostawa.dogodne miejsce odbioru przesyłki
Piękna tkanina. Szybka dostawa.
Polecam serdecznie
bez zadnych zastrzezen . szybko i z pelen
profesjonalizmem
Bawełna śliczna, dobrej jakości, jestem zadowolona, dziękuję
Bardzo duży wybór tkanin ,łatwo można przejrzeć oferty i wybrać coś dla siebie, przejrzysta strona ,wysoka jakość,szybka dostawa
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych tkanin. Tylko dostawa trwała długo, ok . 20 dni.
Super tkanin
Szybka dostawa. Bardzo ładna tkanina dobrej jakości.