Opinie łącznie (332) Opinie (332) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 6 mar 2026

bubufabrics.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów oraz zgodność produktów z opisami i zdjęciami. Szczególnie doceniane są piękne, żywe kolory materiałów, szeroki wybór oraz bardzo szybka realizacja zamówień i sprawna dostawa. Obsługa sklepu w większości przypadków oceniana jest pozytywnie. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości niektórych tkanin oraz rozbieżności w wyglądzie produktów względem oczekiwań. Niektórzy klienci zgłaszają również poważne uwagi dotyczące komunikacji i rozwiązywania problemów przez obsługę sklepu.

Opiniebubufabrics.pl

Obsługa pozostawia wiele do życzenia a materiał jest inny niż na zdjęciach

Obsługa wprowadza zamieszanie. Nie było tyle materiału ile podano na stronie, dostałam zapytanie mailem ile wówczas mają wysłać. Po wymianie kilku maili okazało się, że nie można nadać zamówieniu statusu "oczekuje na uzupełnienie stoku" jak w innych tego typu sklepach z tkaninami i jak napisałam, że w takim razie niech wyślą ile mają to dostałam odp, że usunęli moje zamówienie. Materiału nie dało się już wtedy zamówić bo zniknął ze strony, nie dało się ustawić powiadomienia, żeby otrzymac info kiedy bedzie ponownie dostępny. A jak już w końcu udało mi się zamówić, to się okazało, że zdjęcia nie oddają wyglądu materiału. Wcześniej żeby dobrać dobrze materiał do zastosowania konsultowałam mailowo czy inny surowiec się nada i polecono mi droższą wersję (którą zakupiłam bo myślałam, że znają się na rzeczy), ale materiał się nie nadaje i teraz mam jego sporą ilość, bo oczywiście odesłanie jest na mój koszt co mija się z celem przy takiej ilości.
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie - szybka dostawa do Polski, bardzo dobrej jakości materiały i szeroki wybór kolorystyczny, czego bardzo brakuje na rynku. zakupiłam wafelek - mięsisty, głęboki kolor, bardzo dobra jakość (powstał szlafrok), wiskozę z lnem w kilku kolorach - cudowna jakość. uszyłam z niej spodenki na lato i przetestowałam wszystkie 4 pary w Azji, gdzie były ekstremalne warunki. Sprawdziły się fenomenalnie i dresówka drapana - powstała bluza.
Zakupy przez internet, to trochę loteria. Wszystkie materiały bardzo ładne, ale mniej podobała mi się bawełna na białym tle romby i kwiaty i na granatowym tle romby i kwiaty, wg mnie trochę za cienka bawełna....
D S
Dorota S.
Warszawa

Świetny zakup

Zamówienie i dostawa - bezproblemowo, szybko. Zakupiony towar, materiał obiciowy na krzesła przepiękny, taki jak na zdjęciach i jakiego oczekiwałam.
Szybko dostawa. Materiał sztruks trochę cieńki ale dobrej jakości len super. Będę na pewno jeszcze zamawiać tutaj
Tkanina przepiękna! Szybka dostawa, obsługa na najwyższym poziomie:)
Materiał jest świetny, przyjemny w dotyku i lejący. Doskonale sprawdzi się dla osób, które nie lubią czuć faktury lnu ale podoba im się jak wygląda. Warty swojej ceny.
Świetne tkaniny i sprawna obsługa sklepu. Bardzo chętnie tu wracam.
Wzory i skład materiałów interesujący . Dostawa szybka . Towar zgodny z zamówieniem . Polecam !
Tkanina super. Szybka dostawa. Polecam
Piękne tkaniny, szybka wysyłka
To moje kolejne zamówienie. Jak zawsze piękne tkaniny, zgodne z opisem, szybka dostawa do innego kraju. Powracam z czystą przyjemnością.
Bardzo fajna jakość lnu stonewashed, dxieki.
Kontakt ze strony sklepu przy wątpliwościach, ładne materiały
Materiały są fantastyczne
Wszystko

• www.bubufabrics.pl
  • info@bubufabrics.pl
  • Šaľa, SVK

bubufabrics.pl

Nazwa firmy: bubufabrics.pl Branża: Sklep internetowy z tkaninami i akcesoriami krawieckimi Siedziba: Niemcy (wysyłka na terenie UE) Strona internetowa: www.bubufabrics.pl O nas W bubufabrics.pl koc...