Klienci doceniają skuteczność produktu oraz są zadowoleni z jego działania. Dostawa realizowana jest zazwyczaj szybko, co również spotyka się z pozytywnym odbiorem. Część użytkowników uważa cenę produktu za zbyt wysoką. Pojawiają się także uwagi dotyczące niewygodnej aplikacji produktu oraz zastrzeżenia do kosztów dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehttp://gr-7.eu
Działa , jedyna trudność to warunek tygodniowego nie mycia głowy.
Odpowiedź ze sklepu http://gr-7.eu
Tak ale tylko w 1 fazie tzw powrocie do koloru naturalnego.
witam
1. małe opakowanie i jaka cena , szok jakiś luksusowy środek , żaden w Polsce tylko nie kosztuje
2. brak isntrukcji jak używać , czy na suchą czy mokrą głowę ( musiałem trochę sam szukać w inetrn) , jak naklądać czy na skórę od razu , czy na rękę lub tampon i wcierać
3. firm na YT żenada , zamiast pokazać jak , to gadająca głowa .
4. po używaniu mogę coś wiecej powiedzieć jak działa , czy ta cena jest do efektu ok
5. In POst - najdroższy jaki znam , proszę spojrzeć na allegro inne przesyłki
Dzień Dobry,
Instrukcja jest w pudełku. Poza tym każdy klient dostaje kluczowe informacje na dodatkowej kartce razem z produktem. I oczywiście na naszym sklepie jest też szczegółowy opis stosowania wraz z dodatkowym film.
Produkt spełnia moje oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu http://gr-7.eu
Dziękujemy bardzo nam miło.
Produkt bardzo skuteczny, kolor powrócił po 7 dniach 🙂 polecam
Dziękujemy - super :)
Wszystko
Wszystko na najwyższym poziomie, nie mam żadnych zastrzeżeń
Odpowiedź ze sklepu http://gr-7.eu
Bardzo nam miło. Dziękujemy.
To że to działa i nie muszę farbować włosów
bardzo nam miło.
Dziękuję za produkt, który przywraca naturalny kolor włosów. Naprawdę działa. Sam go kupuję i polecam innym.
Odpowiedź ze sklepu http://gr-7.eu
Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
Środek działa i to jest najważniejsze. Nie ma co spodziewać się efektów jak po farbowaniu, ale faktycznie kolor włosa się zmienia. Jestem po jednym tygodniu stosowania. Zamierzam kontynuować co parę dni. Martwią mnie jednak braki towaru... Zestawy zniknęły. Kiedy będą dostępne?