em-nail.pl

Opinie łącznie (1863) Opinie (1099) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień jako główny atut usługi. Produkty są często chwalone za wysoką jakość, trwałość, intensywne kolory i łatwość aplikacji. Klienci doceniają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie zamówień, często wspominając o gratisach i detalach. Obsługa klienta jest opisywana jako pomocna, szybka w reakcjach i gotowa do rozwiązywania problemów. Wielu klientów wraca do sklepu regularnie, podkreślając niezmiennie dobrą jakość produktów i usług. Klienci pozytywnie oceniają szeroki asortyment, nowości i dostępność unikalnych produktów. Przystępne ceny i atrakcyjne promocje są zauważane przez klientów jako dodatkowy atut zakupów. Większość klientów jest zadowolona z kolorów i zgodności produktów z opisem, choć pojawia się pojedyncza uwaga dotycząca zdjęć kolorów.

Opinieem-nail.pl

Produkty doskonałej jakości. Ułatwiają zamiast utrudniać pracę. Zamówienie wysłane bardzo szybko, pięknie zapakowane. Niski próg darmowej wysyłki, a same produkty w bardzo przyzwoitych cenach. Poznałam markę Em Nail na szkoleniu i przypadła mi do gustu. Aktualnie znaczna część mojej kolekcji to produkty Em Nail. Od akcesoriów po produkty do stylizacji, przez porządne opakowania - top! Zdecydowanie wrócę po więcej 😍

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Serdecznie polecam! Ekspresowa wysyłka i starannie zapakowana paczka ❤️ skusiłam się na zestaw do robienia wet nails i był to strzał w dziesiątkę! Działa tak jak powinien, a na jego dodatkową korzyść faktem jest to, że jest to produkt, który nie jest powszechnie dostępny na rynku wśród innych marek (pomijając chińskie strony ale dla mnie liczy się jakość), więc jest to dla mnie absolutny hit!

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Bardzo dziękujemy za ten miły komentarz! Bardzo nam miło, że ten produkt przypadł Pani do gustu! ❤️

Świetne produkty

Pięknie zapakowana przesyłka, dobrze zabezpieczona. Zawartość sprostała moim oczekiwaniom, kolory lakierów hybrydowych są kryjące na jedną warstwę i głęboko nasycone. Na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie u was 👋🏻😊☺️

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Oooo bardzo nam miło czytać taki komentarz! Dziękujemy za zaufanie! ❤️
Bardzo szybka wysyłka oraz świetna jakość produktów. Dziwię się, że nie są bardziej znane, bo są jednymi z moich ulubionych przy sporym doświadczeniu z innymi markami. Polecam

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Bardzo dziękujemy za opinię, jest nam ogromnie miło, że używa Pani naszych produktów! ❤️
To moje pierwsze zamówienie od EM Nail. Paczuszka przyszła szybko. Produkty były zapakowane w przepiękne pudełeczka. Kolory nałożyłam na wzorniki sa piękne i fajnie napigmentowane. Coś czuję, że to bedą moje ulubione produkty.

Bardzo nam miło! Cieszymy się, że spodobały się Pani nasze produkty ❤️
Zaczyna się moja przygoda z paznokciami 💅 Pierwsze zakupy w EM Nail i jestem nimi bardzo zachwycona — zarówno produktami, jak i tym, że dostałam mini prezencik 🥹 Bardzo polecam! ❤️

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Rozpakowywanie paczuszki było bardzo przyjemne. Wszystko starannie owinięte . Do produktiw nie mam zastrzeżeń. Bardzo polecam:)

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie jest nam ogromnie miło!
Fantastyczna komunikacja ze sklepem, pięknie zapakowane produkty,bardzo duży wybór towaru. Polecam!

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Jestem pod wrażeniem tak szybkiej wysyłki, towar zgodny z opisem, przeszedł moje oczekiwania, napewno wrócę po więcej:)

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Staramy się, aby nasi klienci otrzymywali towar jak najszybciej. Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Potrzebowałam przesyłki na dzień następny i po telefonie Pani odrazu to zorganizowała mimo że było już teoretycznie za późno, więc super! Gorąco plecam :)

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Szybka realizacja zamówienia. Produkty dobrze zabezpieczone. Przystępne ceny.

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Szybka wysyłka, zamawiam już od kilku lat i produkty wysyłane są z dnia na dzień :) Nigdy nie miałam żadnych problemów.

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się bardzo, że jest już Pani z nami tak długo! ❤️
Paczka bezpiecznie zapakowana. Kazdy produkt widać, że był pakowany z sercem z dbałością o każdy detal.

Tak pakujemy produkty całym sercem! Dziękujemy za opinię! ❤️
Lakiery które kryją na jedną warstwę - sztosss!!!! Uwielbiam je za konsystencję łatwość w aplikacji i gamę kolorystyczną

Odpowiedź ze sklepu em-nail.pl

Super, że nasze lakiery hybrydowe przypadły Ci do gustu! Jest nam bardzo miło! ❤️
Świetne hybrydy mega szybka wysyłka polecam serdecznie

Polecam szybka wysyłka ,świetne produkty, pięknie zapakowane ❤️

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Wszystko zgodne z opisem a kolory cudowne 😊

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️
Polecam wszystko zgodę z opisem bardzo szybka wysyłka

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie! ❤️

Zamawiam produkty od lat i zawsze wszystko w porządku. Polecam ☺️

Szybka przesyłka. Lakier super. Polecam bardzo